Kladite se na Arena of Valor International Championship 2024

Arena of Valor, prethodno Strike of Kings, online je video igra koju je razvio TiMi Studio Group. Dostupan je na iOS, Android i Nintendo Switch uređajima. Među najpopularnijim je igrama u Aziji jer se pojavljuje na gotovo svim većim eSport događajima u regiji.

Međunarodno prvenstvo Arena of Valor najslavniji je događaj Arena of Valor. Ovaj turnir se održava svake godine u zadnjih pet godina pod franšizom AIC-a. Šesta iteracija koju organiziraju VSPN, Level Infinite i Garena započela je 16. lipnja 2022. i završit će 10. srpnja 2022. Skupna nagrada obično varira svake godine, a događaj 2022. trebao bi imati najveću skupnu nagradu od 2 milijuna dolara. Do sada su se svi događaji Arena of Valor International Championship održavali online.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Sve što trebate znati o međunarodnom prvenstvu Arena of Valor

Arena hrabrosti, prethodno Strike of Kings, online je video igra koju je razvio TiMi Studio Group. Dostupan je na iOS, Android i Nintendo Switch uređajima. Među najpopularnijim je igrama u Aziji jer se pojavljuje na gotovo svim većim eSport događajima u regiji.

Igra AoV

Arena of Valor igra je za više igrača koja sadrži borbenu arenu. Svaki igrač bira lika kojim će upravljati na bojnom polju. Likovi igre nazivaju se herojima, a svaki ima jedinstvene sposobnosti.

Što više igrač koristi heroja, to heroj dobiva više mogućnosti. Igrači mogu zaraditi iskustvo i zlato na nekoliko načina, uključujući ubijanje čudovišta i miljenika, uništavanje struktura i poraz drugih igrača.

Zlato se zatim može koristiti za kupnju posebnih predmeta u igri koji igraču daju superiorne sposobnosti koje su mu korisne u borbenoj areni. Štoviše, zlato može pomoći igračima da kupe više heroja. S druge strane, stečeno iskustvo može otključati i povećati više sposobnosti kako bi heroj postao moćniji.

Načini igre

Arena of Valor ima nekoliko načina igre, a najpopularniji je 5 na 5, koji se obično naziva Grand Battle. Glavni cilj igrača u ovom načinu je uništiti neprijateljske kupole i osigurati nekoliko misija, poput ubijanja Dark Slayera i uništavanja protivničke jezgre. Mečevi Grand Battlea obično traju između 12 i 18 minuta.

Black City Arena, koja je način 1v1, još je jedan popularan način u igri. Sadrži samo jednu stazu, toranj, jezgru za crvenu i plavu boju, dvije četke na stranama horizontalnog bojnog polja i HP pot.

Shadow Duel se također često igra. Ovaj način 3v3 igra se na Flatland Battlefieldu i ima manju kartu. Ima samo jednu kupolu, a svaki tim ima temeljnu bazu. Igre su brže, svaka traje 4 do 6 minuta.

Ostali poznati načini igre uključuju Abyssal Clash, Hook Wars, Football Fever, Death Match, Gladiator's Summit, Mayhem Mode i Duo Race.

Tečajevi klađenja na međunarodno prvenstvo Arena of Valor

Igrači željni klađenja na turnirima Arena of Valor International Championship uglavnom su željni ispitati koeficijente koje nudi različita mjesta za klađenje na eSport. U idealnom slučaju, koeficijenti za klađenje Arena of Valor obično variraju ovisno o nekoliko čimbenika, kao što su vrsta oklade i odabrano mjesto klađenja na eSport. Većina pružatelja usluga klađenja na eSport obično nudi širok izbor vrsta oklada za gotovo sve utakmice u događaju.

Pobjednik utakmice je jedan od najpopularnije vrste oklada na najboljim turnirima Arena of Valor International Championship. Vidi igrači predviđaju koja će momčad pobijediti u određenoj utakmici. Ishod oklade može biti ili dobitak ili gubitak.

Izgledi su obično znatno niži za pobjedu favoriziranog tima. Druga srodna vrsta oklade je pobjednik događaja. Za to se igrači klade na to koja će momčad osvojiti prvenstvo.

Vrste oklada na hendikep vide ograničenja vezana za favorizirani tim koji će pobijediti, što oklade čini izjednačenijim. Rezultat je da izgledi također postaju sve bliži, što najbolje funkcionira za kladioce koji se žele kladiti na pobjedu tima koji je slabiji.

Vrsta oklade više/manje zahtijeva od igrača da se klade na to hoće li momčad postići više ili manje od određenog broja. U idealnom slučaju, ova oklada daje igračima slobodu predviđanja rezultata sa širim rasponom.

Druge vrste oklada za Arena of Valor International Championship uključuju točan rezultat, prvu krv, ukupan broj ubojstava, hendikep karte i pobjednika karte.

Zašto je međunarodno prvenstvo Arena of Valor popularno među kladioničarima?

Raznolikost tržišta klađenja nedvojbeno je među glavnim razlozima zašto je međunarodno prvenstvo Arena of Valor popularno među igračima. Najuglednije internetske stranice za klađenje na eSport nude tržište klađenja za gotovo sve utakmice koje se pojavljuju u događaju, što kladioničarima koji vole ovu igru olakšavaju klađenje na omiljeni igrači i timovi.

Drugi razlog je taj što većina eSport kladionica nudi atraktivne koeficijente (niske marže) za većinu utakmica Arena of Valor. Omjeri su privlačniji nego inače i privlače više igrača na odgovarajuća mjesta. Potencijalni iznosi koji igrači mogu dobiti od klađenja na turniru povećavaju se s poboljšanim koeficijentima.

Klađenje na lige Arena of Valor International Championship također je relativno jednostavno. Većina tipova oklada koje nude pružatelji klađenja na eSports lako je razumjeti i postaviti. To ih čini prikladnima čak i za igrače bez iskustva u klađenju. Većina kladionica također nudi tržišta klađenja uživo za turnir.

To je korisno jer igračima omogućuje analizu utakmica i klađenje uživo na temelju pouzdanih informacija u stvarnom vremenu. Osim toga, sve su utakmice obično dobro zakazane prije turnira, što kladioničarima olakšava praćenje svih utakmica uživo.

Timovi pobjednici AoV međunarodnog prvenstva i najveći trenuci

Mnogi timovi Arena of Valor sudjelovali su u šest ponavljanja međunarodnog prvenstva Arena of Valor koje su se do sada održale, a većina njih je svake godine imala različite igrače.

Ipak, nekoliko momčadi i igrača istaknulo se u natjecanju svojim impresivnim nastupima. Ovo su glavni turniri Arena of Valor International Championship posljednjih godina, sudeći po njihovim impresivnim izvedbama.

Burrium United E-Sports

Burriam United eSports nositelj je naslova Arena of Valor International Championship 2021. Tim je osvojio 40% nagradnog fonda od milijun dolara, a 20% ide prvom pratitelju, V Gamingu. Hong Kong Attitude bio je drugi pratilac, osvojivši 15% nagradnog fonda.

Burriam United eSports profesionalna je eSport organizacija sa sjedištem u Tajlandu. Aktivni igrači koji su osvojili prvenstvo 2021. bili su Satittirat Chetnarong, Anurak Saengjan, Pakinai Srivijarn i Weerapat Rungchaeng.

Učinak momčadi bio je toliko impresivan da je većina njezinih igrača nagrađena. Identificirani po svojim ID-ovima igrača, NuNu je osvojio nagradu MVP finala i najbolju postavu Mid, Overfly je osvojio nagradu za najbolju postavu Dark Slayer, a Difoxn je osvojio nagradu za najbolju postavu Abyssal Dragon.

MAD tim

Tim MAD osvojio je četvrtu iteraciju međunarodnog prvenstva Arena of Valor koje se održalo 2020. Ovaj profesionalni eSport tim nalazi se u Tajvanu. Nakon izvanredne izvedbe, tim je dobio 40% nagradnog fonda, koji je iznosio 200.000 dolara.

Neki od igrača u jedinici koji su imali impresivne performanse uključivali su igrača 03.22, koji je bio MVP finala i najbolja postava Abyssal Dragon, i KuKu, koji je bio pobjednik najbolje podrške u postavi.

Tim Flash

Dvanaest timova sudjelovalo je u 2019. Arena of Valor International Championship, a Team Flash je postao prvak. Tim je osvojio 200.000 dolara iz nagradnog fonda od 500.000 dolara. Dva igrača Team Flasha koja su se najviše istaknula tijekom tog događaja bili su XB, koji je osvojio nagradu MVP finala, i ADC, koji je osvojio nagradu za najbolju jungle postavu.

J tim

J Team je osvojio Arena of Valor International Championship 2018., zaradivši 250.000 dolara od nagradnog fonda. Nagrada MVP turnira pripala je igraču J tima s korisničkim imenom Neil.

I dalje se kreće pod paljbom

Tim Still Moving Under Gunfire bio je prvi tim koji je osvojio međunarodno prvenstvo Arena of Valor. Tim je osvojio prvu iteraciju turnira, koja je bila 2017., nakon natjecanja protiv 11 drugih međunarodnih profesionalnih timova. Novčana nagrada za pobjednički tim iznosila je 200.000 dolara.

Gdje se kladiti na međunarodnom prvenstvu Arena of Valor

Pronalaženje odgovarajućeg mjesta za klađenje na eSports za klađenje na najvećim turnirima Arena of Valor International Championship može biti izazovno zbog golemih mogućnosti dostupnih kladioničarima na eSports. Neka mjesta za klađenje na videoigre nisu tako dobra i mogu rezultirati lošim iskustvom klađenja.

Gledajući popis eSport turnira i platformi za klađenje, pronalaženje najprikladnije platforme za klađenje na igre može biti prilično zahtjevno. Jedno od najučinkovitijih rješenja je posjet namjenskom mjestu za rangiranje klađenja na eSport. Takve stranice obično imaju sve relevantne informacije potrebne za odabir odgovarajućih stranica za klađenje na eSport na temelju preferencija, uključujući najbolje prijedloge.

Kako se kladiti na AoV IC

Proces klađenja je relativno jednostavan nakon odabira eSports kladionice. Kladitelji se prvo moraju registrirati i prijaviti na mjesto za klađenje i uplatiti svoje račune za klađenje. Zatim moraju odabrati vrstu oklade i tržište klađenja po svom izboru. Odabir se može temeljiti na brojnim čimbenicima, uključujući izglede i potencijalne ishode.

Štoviše, igrači također moraju odlučiti o iznosu novca koji žele uložiti za svaku okladu. Korak po korak proces postavljanja oklada može se razlikovati na različitim stranicama za eSport klađenje, ali obično uključuje samo nekoliko klikova. Treba napomenuti da se sve oklade moraju položiti na vrijeme, obično prije početka odgovarajućih utakmica.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak