Kladite se na Apex Legends Global Series 2024

Apex Legends je vrhunska eSport igra koju je razvio Respawn Entertainment, a objavio Electronic Arts. Ova besplatna igra trenutno je dostupna za PlayStation, Xbox i Microsoft Windows operativne sustave. Mobilna verzija igre, Apex Legends Mobile, također je dostupna za Android i iOS. Međutim, mobilna verzija ne podržava igranje na više platformi.

Electronic Arts opisuje Apex Legends Global Series kao natjecateljski ekosustav koji podržava sve najbolje timove u igri i ambiciozne izazivače na globalnoj razini, što kumulira u ALGS prvenstvo.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Sve o Apex Legends Global Series

Natjecateljsko putovanje igrača počinje na stazi Challenger Circuit, koja uključuje natjecanja za kvalifikacije za Pro lige. ALGS Pro League uključuje 40 najboljih timova koji se natječu u redovnoj sezoni, od kojih timovi s najboljim učinkom će sudjelovati u Apex Legends Global Series Championshipu.

O Apex Legends

Radite na Igra Apex Legends započela je još 2016. Međutim, držana je u tajnosti sve do samo nekoliko tjedana prije lansiranja 2019. Igra je dobila brojne pozitivne kritike, što joj je pomoglo da brzo postane poznata.

Do kraja prvog tjedna nakon izlaska igricu je već igralo više od 25 milijuna igrača. Trenutno je rangiran kao jedan od najigranije video igrice svih vremena u pogledu broja igrača.

Igranje

Igrači započinju tako da se formiraju u grupe, od kojih svaka ima dva ili tri igrača. Svaki igrač tada mora odabrati lik koji će koristiti. Likovi u igri, poznati kao legende, imaju različite sposobnosti. Sljedeći korak je odabir načina igre između dvije dostupne opcije.

Prvi način igre zove se Battle Royale. Podržava do 20 momčadi s tri igrača ili 30 momčadi s dva igrača. Radnja igre je na otoku gdje igrači moraju tražiti zalihe i oružje i pokušati poraziti druge odrede.

Područje za igru, otok, nastavlja se smanjivati kako se igra nastavlja, tjerajući sve igrače da se kreću kako bi izbjegli da se nađu izvan područja za igru. Izlazak iz igrališta je fatalan za lika. Zadnji preživjeli tim pobjeđuje u rundi.

Drugi mod se zove Arenas. Igrači moraju formirati timove od tri igrača kako bi igrali način, što znači da najviše šest igrača može igrati u rundi. Tim se mora boriti protiv drugog tima u nizu rundi kako bi odredio pobjednika. Momčad pobjeđuje ako osvoji najmanje tri boda i vodi s dva.

Tečajevi klađenja na Apex Legends Global Series Championship

Svaki igrač, bez obzira na svoje kladioničarsko iskustvo, može se kladiti na Apex Legends Global Series online turniri. Međutim, poznavanje igre i momčadskih performansi može biti dodatna prednost jer pomaže igračima da donose informiranije odluke o klađenju.

Sve utakmice imaju različite koeficijente, koji se temelje na brojnim čimbenicima, uključujući korišteno mjesto za klađenje na eSport. U nastavku su istaknute neke od najpopularnijih vrsta oklada koje nude najbolje koeficijente.

Izravna oklada

Izravna oklada je najjednostavnija, pogodna čak i za nove igrače. Uključuju klađenje na to koja će momčad osvojiti prvenstvo ili koji će igrači dobiti određene nagrade. Koeficijenti za izravne oklade obično su poželjni, posebno za slabije momčadi. Međutim, igrači moraju čekati do kraja događaja kako bi saznali sudbinu svojih oklada.

Oklade na pobjednika utakmice

Oklade na pobjednika utakmice također su jednostavne. Kladitelji se klade na momčad koja će pobijediti u određenoj utakmici. Omjeri za takve oklade obično variraju ovisno o vjerojatnosti pobjede momčadi, pri čemu su omjeri izjednačeniji za utakmice u kojima su obje momčadi favoriti za pobjedu.

Prve krvave oklade

Oklade na prvu krv za igrače koji se klade na turnirima Apex Legends Global Series, poznate i kao oklade na prvo ubojstvo, uključuju stavljanje oklada na to koji će igrač prvi ubiti u utakmici. Vrsta oklade je prikladnija za iskusne igrače Apex Legends koji znaju stilove igre svih igrača u određenoj utakmici.

Zašto su turniri Apex Legends Global Series popularni za klađenje?

Lige Apex Legends Global Series nevjerojatno su popularne, posebno među ljubiteljima eSporta. Najočitiji razlog je taj što turniri nude brojna tržišta klađenja, koja su prilika za klađenje. Popularnost najvećih turnira Apex Legends Global Series osigurava da većina vrhunskih pružatelja klađenja na eSport nudi mnoga tržišta klađenja za svoje turnire.

Još jedan glavni razlog popularnosti najboljih turnira Apex Legends Global Series je to što tržišta klađenja obično imaju atraktivne tečajeve. Kladioničari obično nude najbolji mogući izgledi kako bi privukli više igrača na svoje platforme jer je industrija eSports klađenja postala vrlo konkurentna. U idealnom slučaju, bolji koeficijenti znače veće potencijalne dobitke.

Bonusi i poticaji za igranje još su jedna strategija koju pružatelji eSport klađenja koriste kako bi ostali na površini u visoko konkurentnoj industriji eSport klađenja. Najviše internetske stranice za klađenje na eSport obično imaju atraktivne bonuse za Apex Legends Global Series prvenstva, čineći turnire još popularnijim među igračima koji žele iskoristiti ponude.

Glavni turniri Apex Legends Global Series također su popularni među igračima zbog svog uzbuđenja i zabave. To se posebno odnosi na kladioničare koji su skloni klađenju uživo na video igre. Oni mogu uživati u svoj zabavi koju nude turniri dok prikupljaju sve relevantne informacije koje su im potrebne za klađenje uživo.

Apex Legends Global Series pobjednički timovi i najveći trenuci

Prva Apex Legends Global Series održana je 2021. godine, a sudjelovalo je 60 najboljih timova na svijetu koji su se natjecali za najveću nagradu Apex Legends Global Series od 2,58 milijuna dolara. Sve momčadi i igrači pokazali su nevjerojatne nastupe, ali bilo je nekoliko onih koji su se istaknuli među ostalima.

Pobjednički timovi

Pobjednički tim za Apex Legends Global Series 2021. bio je SCARZ. To je japanska profesionalna eSport organizacija koja je osnovana 2012. i natjecala se na popisu eSport turnira i događaja.

Aktivni igrači koji su osvojili seriju bili su obrambeni igrač Mande, Recon igrač Taisheen i ofenzivni igrač RPR. Taisheen je nevjerojatno osvojio nagradu Apex Predator, podijelivši je s Danillom, igračicom iz tima Fire Beaver.

Sjevernoamerička verzija prvenstva završila je pobjedom tima Kungarna NA, čime je osigurana novčana nagrada od 265.591 dolara. Sjevernoamerički tim činili su igrači Vein, Onmuu i Scuwry. Oblak 9 završio je na impresivnom drugom mjestu i dobio je novčanu nagradu od $132,875. Aktivni igrači u to vrijeme bili su Zach Mazer, Paris Gouzoulis i McKenzie Beckwith.

Pobjednički tim na APAC South ALGS prvenstvu 2021. bio je Wolfpack Arctic. Turnir je bio manje natjecateljski i imao je relativno niži nagradni fond, a pobjednički tim odnio je kući 68.100 dolara. Unatoč tome, franšiza sa sjedištem u Indoneziji iznenadila je sve osvojivši turnir, budući da se radilo o relativno novom timu formiranom u ožujku 2020. godine.

Pobjednik južnoameričkog ALGS prvenstva bio je tim Paradox Esports, koji je dobio 42.000 dolara. Drugi timovi s najboljim učinkom na tom prvenstvu bili su Fenix I, koji je dobio 21.000 dolara, i Dynamics, koji je dobio 12.000 dolara.

Prvenstvo Apex Legends Global Series 2022

Prvenstvo Apex Legends Global Series 2022. bilo je na rasporedu od 7. srpnja do 10. srpnja. Prvenstvo je bilo podijeljeno u tri faze, a pobjedničke momčadi napredovale su iz grupne faze u bracket fazu, a zatim u finale.

U grupnoj fazi sudjelovalo je 40 momčadi podijeljenih u deset skupina. Svi timovi napredovali su u drugu grupu, s tim da je deset najboljih timova počelo u grupi pobjednika, a deset na dnu u grupi poraženih.

Nagradni fond za prvenstvo Apex Legends Global Series 2022. iznosi 2 milijuna dolara, a pobjednici će dobiti 500.000 dolara. Drugoplasirani tim dobit će 300.000 dolara, a trećeplasirani 200.000 dolara. Osim toga, igrač s najviše eliminacija, Apex Predator, dobit će 3000 dolara.

Gdje se kladiti na Apex Legends Global Series?

Kladitelji se mogu kladiti na Apex Legends Global Series na većini stranica za eSport klađenje. Međutim, stotine stranica za klađenje na eSport nudi tržišta klađenja na Apex of Legends, zbog čega je većini igrača izazov odabrati najbolju stranicu za klađenje na eSport.

Neke najbolje opcije nalaze se na renomiranim stranicama za rangiranje klađenja na eSport. Bitno je osigurati da odabrano mjesto za klađenje na eSport nudi tržišta klađenja na Apex Legends Global Series.

Sljedeći korak nakon odabira prikladne kladionice je uplata sredstava na kladioničarski račun. Iznos depozita ovisi o tome što kladioničar namjerava uložiti, ali ne smije biti niži od minimalnog limita depozita koji je postavio kladioničar. Većina pružatelja usluga klađenja nudi brojni načini plaćanja, koji pomažu učiniti proces depozita lakim i praktičnim.

Proces klađenja na Apex Legends Global Series

Klađenje počinje odabirom prikladnih tržišta klađenja među dostupnim opcijama. Postavke, izgledi i strategije klađenja prvenstveno će utjecati na izbore. Tipično, većina kladioničarskih stranica omogućuje igračima da naprave akumulirane oklade, poboljšavajući izglede i povećavajući potencijalni iznos dobitka.

Kladitelji tada mogu odlučiti o iznosu novca koji će uložiti za svaku okladu i slijediti relevantnu proceduru koju pruža pružatelj usluga klađenja kako bi položili okladu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

5 najboljih kladioničarskih turnira u esportu 2022
2022-12-08

5 najboljih kladioničarskih turnira u esportu 2022

Esports se širi, a sve više natjecanja i igara uključeno je u tržišta klađenja. Nije iznenađujuće vidjeti da klađenje na esport raste u popularnosti, s obzirom na to koliko su sportska natjecanja postala popularna posljednjih godina.