Vaš najbolji Hearthstone vodič za klađenje 2023

Hearthstone je dobro prihvaćen esport naslov koji je razvio i objavio Blizzard Entertainment. Iako je ova digitalna kolekcionarska kartaška igra (CCG) objavljena tek 2014. godine, privukla je pozornost preko 100 milijuna esportskih kladioničara širom svijeta. Neupitno, jedna od najzanimljivijih značajki Hearthstonea je to što svoje likove i predmete posuđuje iz World of Warcrafta. Ova masivna online igra uloga za više igrača (MMORPG), koju je također objavio Blizzard Entertainment prije gotovo dva desetljeća, dolazi s dizajnom otvorenog svijeta.

Omogućuje igračima da se uključe u mnoštvo uzbudljivih aktivnosti, poput dovršavanja misija i borbe s čudovištima. Kao što su se nadali njegovi programeri, postigao je nevjerojatan komercijalni uspjeh, posljedično postavivši temelje za stvaranje osam velikih paketa proširenja.

Vaš najbolji Hearthstone vodič za klađenje 2023
Hearthstone karte

Hearthstone karte

Karte su srž Hearthstoneove igre. Tipično, ovaj esport dolazi s ove četiri vrste:

 • Minion karte
 • Spel karte
 • Karte heroja
 • Karte s oružjem

Svakako je svaka karta jedinstvena i predstavlja sposobnosti, efekte i likove koje igrači mogu posjedovati tijekom utakmica. Na primjer, čarolije pokreću određeni jednokratni učinak, a igrači ih mogu koristiti da unište svoje protivnike ili potonje podanike.

Hearthstone karte
Hearthstone igranje

Hearthstone igranje

Hearthstoneov privlačan aspekt je njegova jednostavna igra, a može se igrati i na PC-u i Macu. Korisnici Androida/iPhone-a također mogu preuzeti mobilne verzije ovog esporta i uživati u životu igrajući ga.

Hearthstone je natjecateljski esport za dva igrača koji dolazi s mečevima 1 na 1. Svaki se može pohvaliti po dva protivnika koji sudjeluju u bitci dok se izmjenjuju igrajući svoje karte. Igrači mogu slobodno pozivati 'minjene' koji mogu sudjelovati u utakmicama u njihovo ime, što znači da bitka može biti između sudionika koji je kontroliran i čovjeka ili dva ljudska protivnika.

U Hearthstoneu igrači biraju 'heroja' iz predanja Warcrafta koji će ih predstavljati. Neki od dostupnih načina igre su:

 • Samostalne avanture
 • Arena
 • Dvoboji
 • Battlegrounds
 • Kafanska tučnjava
Hearthstone igranje
Klađenje na Hearthstone

Klađenje na Hearthstone

Hearthstone je klasificiran kao jedna od najboljih esport igara na koje se možete kladiti, pojašnjavajući zašto su ga mnogi igrači odlučili. Kada se netko želi kladiti na to, mora potražiti renomiranu Hearthstone web stranicu za klađenje. Platforma kojoj se favorizira trebala bi pružiti izvrsne koeficijente i velike bonuse za kladitelje ove igre.

Ali uspješno klađenje na Hearthstone zahtijeva više od samog odabira najbolja stranica za klađenje na esport. Igrači također imaju odgovornost naučiti kako to funkcionira ili što se od njih očekuje. Obično se mogu kladiti na pojedince za koje je vjerojatno da će pobijediti u meču i druge čimbenike kao što su uloge i karte igrača. Osim toga, kladitelji bi se trebali upoznati s dostupnim Hearthstone esport okladama. To uključuje:

 • Pobjednik utakmice
 • Okreni oklade
 • Posebne oklade
 • Oklade za pravi novac
 • Oklade na hendikep

Igrač mora razumjeti što znači svaka od ovih oklada prije nego što ih stavi. Na primjer, pobjednik utakmice prikladan je za one koji se planiraju kladiti na igrača za kojeg misle da će pobijediti u određenom meču. S druge strane, posebne oklade su specifičnije. Igrač se može kladiti na nešto poput igrača koji će vjerojatno prvi završiti određenu aktivnost u utakmici ili na karte koje će igrači koristiti tijekom utakmice.

Klađenje na Hearthstone
Zašto je Hearthstone popularan?

Zašto je Hearthstone popularan?

Neki ljudi ne razumiju zašto je Hearthstone jedan od najomiljenijih esporta današnjice. Istina je da postoji mnogo razloga da se ovo objasni. To uključuje:

Internet zajednica Hearthstone

Hearthstone je stekao naklonost milijuna registriranih igrača koji provode sate igrajući ga. Većina njih komunicira sa svojim vršnjacima na raznim forumima i web stranicama društvenih medija. Neke od tema o kojima raspravljaju uključuju nadolazeće turnire i savjete za uživanje u ovoj digitalnoj kartaškoj igri, koja početnicima pomaže da krenu na svoje putovanje igranjem i klađenjem Hearthstonea.

Igranje Hearthstonea online

Ovo je nešto drugo što je uzrokovalo da se popularnost Hearthstonea postupno povećava tijekom godina. Igrači ne moraju ispunjavati nikakve komplicirane zahtjeve da bi uživali u ovoj igri. Trebaju samo postići uređaje s preporučenim zahtjevima procesora i operativnog sustava. To uključuje AMD® Athlon™ 64 X2 ili Intel® Pentium® D i Windows 7, Windows 8, ili Windows 10.

Veliki igrači Hearthstonea

Još jedan element koji je povećao popularnost ovog CCG-a je njegova prilagođenost početnicima, što otvara vrata amaterima da se preobraze u velike igrače Hearthstonea. Vrijedi napomenuti da Blizzard Entertainment od svih igrača zahtijeva istraživanje "Novi rangovi igrača" prije nego što se pridruži pravilno rangiranim načinima. To im omogućuje da igraju protiv drugih neiskusnih igrača i primaju besplatne pakete kako igra napreduje.

Zašto ga obožavaju igrači Hearthstonea?

Igrači Hearthstonea ga smatraju zadivljujućim zbog svih nevjerojatnih prednosti koje dolazi. Za početak, ova igra ima nevjerojatne vizuale, da ne spominjemo vrhunski audio dizajn. Uz njegovu uzbudljivu igru, igrači ne očekuju ništa osim fantastičnog provoda kad god uđu u svoje igraonice.

Zašto je Hearthstone popularan?
Kako igrati Hearthstone

Kako igrati Hearthstone

Neki igrači esporta gravitiraju Hearthstoneu jer je njegovo učenje nezahtjevno. Jedna od strategija koje mogu koristiti za usavršavanje svojih igračkih vještina je poboljšanje njihovog slijeda usredotočujući se na igru. To im omogućuje da promatraju ispravan redoslijed miniona i povećava kvalitetu njihovih iskustava.

Najveći igrači i timovi Hearthstonea

Očekivano, mnoštvo entuzijasta Hearthstonea voli ovu igru zbog utjecaja nekih od njegovih najplodnijih igrača, kao što su:

 • Santo Kenta (slava)
 • Wataru Ishibashi (posesi)
 • Yashima Nozomi (Alutemu)
 • Thijs Molendijk (Thijs)
 • Jerome Faucher (Monsanto)
 • Brian Eason (krvavo lice)
 • Simone Liguori (Leta)
 • Enzo Flock (Warma)

Mnogi ljubitelji također prate popularni Hearthstone momčadi na koje se možete kladiti ih tijekom natjecanja. Primjeri su:

 • Team Liquid
 • Nova eSports
 • Tim SoloMid
 • Oblak 9
 • Fnatic
 • G2 Esports
 • Timska tajna
 • Spacestation Gaming
 • Dallas Empire
 • Druže Gaming
Kako igrati Hearthstone
Postoji li prvenstvo u Hearthstoneu?

Postoji li prvenstvo u Hearthstoneu?

Da. Godišnje se održava Hearthstone Svjetsko prvenstvo i to je velika stvar za cijelu zajednicu ove kartaške igre. Osam izvanrednih igrača Hearthstonea natječu se za unaprijed određeni novčani nagradni fond tijekom ovog natjecanja. Oni su iz Europe, Azije i Pacifika, Amerike i Kine.

Prvi Hearthstone turnir održan je 2013. godine, mjesecima prije nego što je ova igra uopće službeno objavljena. Blizzard je odabrao osam istaknutih igrača Hearthstonea koji su sudjelovali u ovom natjecanju. Artosis (Daniel Ray Stemkoski), jedan od najistaknutijih esport igrača, pobijedio je na ovom natjecanju, zaradivši priželjkivanu "Velemajstor ognjišta" titula.

Uslijedilo je još turnira, a posljednji je bio Hearthstone 2021. Svjetsko prvenstvo održano između 18. i 19. prosinca. Pobijedio je Japanac Wataru Ishibashi, popularno poznat kao "posesi", odnijevši kući nevjerojatnu nagradu od 200.000 dolara. Posesi je u finalnom meču pobijedio slavu (Sato Kenta) sa 3-2, ali je potonji dobio i nagradu od 100.000 dolara.

Klađenje na svjetsko prvenstvo u Hearthstoneu

Ljubitelji Hearthstone esport klađenja mogu posjetiti YouTube kanal Hearthstone Esports kako bi streamali utakmice Hearthstone Svjetskog prvenstva. To će pojednostaviti proces klađenja tako što će ih opremiti točnim detaljima u vezi s igračima i turnirom. Dostupni jezici su:

 • Engleski
 • japanski
 • Mandarinski
 • španjolski (LATAM)
 • korejski
 • portugalski (LATAM)

Morate povezati svoj Blizzard Battle.net i YouTube račun kako biste gledali utakmice Hearthstone Svjetskog prvenstva i primali razne nagrade. Preporučljivo je da prvo nauče pravila prihvatljivosti kako bi ih se pridržavali i uživali u gledanju bez muke.

Postoji li prvenstvo u Hearthstoneu?
Klađenje na Hearthstone kod pružatelja usluga

Klađenje na Hearthstone kod pružatelja usluga

Hearthstone klađenje je puno više zadovoljavajuće kada igrač odabere vrhunske aplikacije za esport klađenje koje to pružaju. Primjetno, ovo nije uvijek lako, uglavnom za nove entuzijaste u esport klađenju. Na koje čimbenike treba obratiti pozornost? U nastavku pogledajte neke od njih.

Izgledi

Različiti davatelji nude različite tečajeve za kladitelje u Hearthstoneu. Igrači koji žele uživati u nezaboravnim iskustvima klađenja moraju odabrati platforme s povoljnim koeficijentima jer se one pretvaraju u veće isplate.

Promocije

Bonusi obogatiti iskustva kladioničara. Stoga bi se oni koji se klade na Hearthstone trebali zadovoljiti stranicama za klađenje na esport koji nude unosne promocije kako bi se mogli kladiti na više utakmica, timova ili igrača.

Metode Plačanja

The najbolje stranice za klađenje na esport prihvatiti razne sigurne Metode Plačanja kako bi se omogućila pouzdana isplata i depozita. Opcije koje nudi također bi trebale podržavati mnoge valute kako bi polaganje i podizanje gotovine bilo prikladnije za Hearthstone kladionike diljem svijeta.

Solidna usluga za korisnike

Sjajna Hearthstone platforma za klađenje daje prioritet potrebama kladitelja i nudi pouzdane stručnjake za korisničku podršku koji će im pomoći u ispunjavanju. Ovi stručnjaci trebaju biti višejezični, ljubazni, strpljivi i dostupni cijeli dan i noć.

Danas neki od najbolje rangiranih Hearthstone pružatelja usluga na tržištu uključuju 22Bet, Megapari, Betmaster, Casumo i Betwinner. Iako ove platforme nemaju iste značajke, imaju reputaciju da nude sjajna iskustva klađenja u esportu.

Klađenje na Hearthstone kod pružatelja usluga
Pratite najbolje Hearthstone timove i kladite se točno

Pratite najbolje Hearthstone timove i kladite se točno

Kao što se preporučuje, kladionici na Hearthstoneu trebali bi pretražiti internet u potrazi za svim vrijednim informacijama o ovom CCG-u kako bi napravili što točnije oklade. To uključuje visokorangirane timove ove igre, kao što su sljedeće:

 • Team Liquid: Ovaj Hearthstone tim osnovan je 2000. godine u Nizozemskoj. Danas se ponosi time što je u ligi najboljih esport organizacija, s igračima specijaliziranim za Hearthstone i druge igre kao što su League of Legends, Dota 2, Heroes of the Storm, Apex Legends i Valorant.
 • Oblak 9: Ovaj gaming tim osnovan je u Sjevernoj Americi. Dolazi s profesionalnim igračima poznatim po iznimnim vještinama u Hearthstoneu i drugim popularnim esportovima kao što su Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Smite i League of Legends.
 • Druže Gaming: Kladionici bi također trebali paziti na Comrade Gaming, gaming tim sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu s igračima Hearthstonea iz različitih dijelova Europe.
 • Tim SoloMid: Neki obožavatelji esporta poznaju ovaj tim kao TSM, koji ima sjedište u Sjedinjenim Državama, a nudi super talentirane igrače u Hearthstoneu i dugom popisu drugih igara, uključujući Battlegrounds Mobile India, Fortnite, League of Legends, Rainbow Six Siege, Apex Legends i Magic: The Gathering Arena.

Primjetno, ovo nisu jedini izvanredni Hearthstone timovi. Igrači bi također trebali istraživati druge, kao što su Ace Breakers EU, Team Ascension, FlowEsports, Infected Gaming, ROOT Gaming, Meet Your Makers i Team Archon.

Pratite najbolje Hearthstone timove i kladite se točno
Za i protiv

Za i protiv

U nastavku pogledajte glavne prednosti i nedostatke Hearthstonea.

Pros

 • Visoka kvaliteta: Hearthstone je vjerojatno među najboljim kolekcionarskim kartaškim igrama dostupnim danas. Njegov cjelokupni dizajn je privlačan, a da ne spominjemo da je to uobičajena, uglađena opcija dizajnirana da ponudi maksimalnu zabavu i igračima i obožavateljima.
 • Pristupačnost: Hearthstone entuzijasti ne moraju ništa platiti da bi ga igrali jer je besplatan. Zatim, ova je igra dostupna na operativnim sustavima Microsoft Windows i Mac OS X, uz Android pametne telefone, što znači da igračev uređaj nije krajnji odlučujući o tome hoće li uživati u Hearthstoneu ili ne. Osim toga, nudi ga mnoštvo aplikacija za klađenje na esport, dajući kladioničarima mnoge mogućnosti koje treba uzeti u obzir kada se žele kladiti na to.
 • Živa zajednica: Hearthstone se može pohvaliti ogromnom, raznolikom i živahnom zajednicom kojoj se igrači i obožavatelji mogu pridružiti kako bi razgovarali i naučili više o njoj. Svi su dobrodošli, unatoč razini iskustva ili znanja o kolekcionarskim kartaškim igrama. Većina članova obitelji Hearthstone dostupna je putem platformi kao što su YouTube, Twitch, Facebook, Reddit i Twitter.
 • Jednostavnost: Mnogi igrači su priznali da im je lako razumjeti Hearthstone i kako on funkcionira. Dok su neki od njih početnici koji su se tek pridružili svijetu esporta, drugi su profesionalci s velikim znanjem o tim igrama, uključujući Warcraft seriju.

Kon

 • Igrači moraju iskašljati nekoliko dolara kako bi otvorili najnovija proširenja Hearthstonea.
Za i protiv
Razumijevanje koeficijenta klađenja na Hearthstone

Razumijevanje koeficijenta klađenja na Hearthstone

Svi koji se klade u Hearthstone trebali bi razumjeti koeficijente ovog CCG-a prije nego što daju svoje oklade. Kladionice ih obično izračunavaju, ali ne na sličan način. Zato se one koje nudi jedna stranica mogu razlikovati od drugih. Srećom, djeluju na isti način kao i svaki drugi sport, pa ako netko ima iskustva u klađenju na potonje, može ih razumjeti bez napora.

Najpopularniji Hearthstone koeficijenti su decimalni koeficijenti, zahvaljujući njihovoj jednostavnosti. S njima je prilično lako izračunati njihove moguće povrate na temelju njihovih uloga. Na primjer, ako pretpostavimo da igrač Hearthstonea Y ima koeficijente 3,22, a igrač se kladi s 10 USD na njih, vjerojatno će dobiti 32,2 USD (3,22 x 10) ako pobijedi.

Većina kladionica u Sjedinjenim Državama nudi koeficijente na novčanu liniju, koji se također nazivaju američkim koeficijentom. Oni su predstavljeni pozitivnim (+) ili minus (-) predznacima kao njihovim prefiksima. Dok negativni (-) koeficijenti (favoriti) ukazuju na iznos koji se mora uložiti da bi zaradio 100$, pozitivni (+) pokazuju iznos koji treba zaraditi za svakih 100$ uloženih, a obično se dodijeljuju nedostatcima.

Igrači također mogu pronaći kladionice s frakcijskim koeficijentima predstavljenim u frakcijskom obliku. Čitanje ih je lako. Na primjer, ako su ¼, oni su nepovoljni jer igrači zarađuju 1 USD za svakih 4 USD koje ulože. Obično gornji broj predstavlja isplatu, dok donji broj označava iznos oklade.

Razumijevanje koeficijenta klađenja na Hearthstone
Hearthstone savjeti i trikovi za klađenje

Hearthstone savjeti i trikovi za klađenje

Posjećivanje Hearthstone web stranice za klađenje nespremno je obeshrabreno jer igrač može napraviti mnogo pogrešnih poteza i izgubiti cijeli svoj novčani iznos. Jedan od savjeta koji bi uvijek trebali imati na umu je da im znanje o ovoj igri daje moć da daju dobitne oklade. Stoga bi kladitelji trebali razumjeti sve aspekte Hearthstonea, uključujući karte, pakete za proširenje, turnire i klase.

Opet, Hearthstone kockarima se savjetuje da budu selektivni i objektivni kada se klade na ovu kartašku igru. U većini slučajeva klađenje na igrača zato što im se sviđa pogrešna je strategija. Umjesto toga, igrači bi se trebali kladiti samo na utakmice i igrače u koje su barem sigurni. Klađenje na svaki meč ili turnir kako bi se povećao dobitak također je loša ideja.

Hearthstone savjeti i trikovi za klađenje