Najbolji bonusi za klađenje na esport

Ovaj vodič za bonuse za eSports klađenje detaljno razmatra sve najbolje promocije na sceni elektroničkog sportskog klađenja, kako funkcioniraju i, što je još važnije, kako ih kladitelji mogu zatražiti i koristiti.

Nema sumnje da klađenje na eSport preuzima primat. Dok je industrija polako rasla prije pandemije, zaustavljanje utakmica uživo na vrhuncu Covid-19 dalo je eSport klađenju novi život. Danas industrija klađenja na eSports cvjeta, a svaka kladionica želi dio kolača – sve veća potražnja za uslugama klađenja na eSport. Najbolje stranice za klađenje na eSports nude unosne promocije, inače poznate kao bonusi za klađenje.

Cashback bonus

Ako ne možete otkriti ponude za povrat novca na željenoj web-lokaciji za klađenje u eSportu, postoje i druge strategije koje možete koristiti da pronađete najbolji dostupni bonus za povrat novca. Jedan pristup je jednostavno pretražiti Google za gotovinske bonuse. Ovo je jedna od najpouzdanijih metoda za pronalaženje bonusa koji najbolje odgovara vašim zahtjevima. Jednostavno potražite izraze cashback bonus, nakon čega slijedi vaš izbor renomirane stranice za klađenje na eSport, kao što je Betway, Betsson ili 1xBet, te željeni eSport, ako postoji.

Pokaži više...
Bonus kodovi

Klađenje na esports je relativno nov fenomen, ali mnogi su ljudi osvojili velike svote novca klađenjem na igre u rasponu od Dota 2 i League of Legends do CS:GO i Valoranta. Promotivni kod web-mjesta za klađenje na eSports, također poznat kao promotivni kod, kod je sastavljen od slova ili znamenki koje igrači mogu upisati u promotivni okvir na web-mjestu za klađenje kako bi dobili neku vrstu posebnog poticaja. Kladionice općenito koriste promotivni kod kladionice kao strategiju akvizicije za privlačenje novih kupaca i može vam pomoći da počnete s klađenjem na eSport.

Pokaži više...
Bonus na depozit

Bonus na depozit zadivljujuća su promocija i za redovite i za povremene igrače. Sve veći broj online kockarnica povećao je ponude za online klađenje kako bi privukli nove i ponovne kupce. Postoji mnogo bonusa na depozit, ali besplatne oklade bonus bez depozita su se pokazale kao popularan izbor među kladioničarskom publikom.

Pokaži više...
Bonus dobrodošlice

Bonus dobrodošlice za esport klađenje među najboljim su promocijama koje igrač može zatražiti nakon registracije na web-stranicu za online esport klađenje. Ovaj članak se bavi ovim bonusima kako bi se utvrdilo što su, kako rade, kako ih zatražiti i još mnogo toga. Kao što ime govori, bonusi dobrodošlice su promocije koje eSports kladionice koriste novim igračima. Postoje dvije glavne vrste bonusa dobrodošlice; bez depozita i bonusa na depozit.

Pokaži više...
Bonus bez depozita

Bonusi bez depozita nude igračima fantastičnu priliku da igraju na eSports kladioničarskim stranicama, a da pritom ne razbiju banku. Bonus bez depozita znači da igrači obično primaju besplatne vrtnje na utoru ili novčanu nagradu. Tu je i bonus bez depozita koji igračima omogućuje korištenje određenog iznosa besplatnog novca unutar ograničenog vremenskog razdoblja. Takvi se bonusi stvaraju pod pretpostavkom da se igrač prijavi na web stranicu.

Pokaži više...
Bonus za preporuku

Bonusi za preporuku daju se aktivnom igraču koji navede svog prijatelja da se pridruži stranicama za klađenje na e-sport. Budući da je aktivni igrač uputio novog igrača na web stranicu, obojica dobivaju bonus koji je namijenjen poboljšanju njihovog igranja. Ako novi član također preporuči prijatelja, dobit će i bonus i tako dalje. Često je to bonus bez depozita, što je šansa za igranje bez trošenja bilo kakvog novca. To je metoda koju stalno nude kladionice jer ima mnoge prednosti za igrača, ali i za web stranicu.

Pokaži više...
Bonus vjernosti

Današnje stranice za klađenje na eSports imaju različite načine nagrađivanja predanih igrača. Ako redovito igrate, kladionica će vas u jednom trenutku pozvati u razne programe vjernosti. Nakon što se pridružite klubu, počet ćete zarađivati bodove kada se bavite određenim aktivnostima, kao što je polaganje sredstava na vaš račun.

Pokaži više...
Besplatne oklade

Besplatna oklada je oklada u kojoj se ulog ne mora platiti. Postavljanjem besplatne oklade dobivate priliku za pobjedu bez ulaženja novca u nagradni fond. Ovo je jedan od najboljih načina za početnike da se počnu kladiti. To jamči da nikada ne mogu izgubiti svoj početni ulog i da će im biti ugodnije online kockanje. Besplatne oklade također im omogućuju da prate napredak u klađenju tako da vide jesu li pobijedili ili izgubili svaki dan klađenja.

Pokaži više...

Bonus bez zahtjeva za klađenje

Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
LocaliserLuka NovakLocaliser
Što trebate znati o bonusu za klađenje na esport

Što trebate znati o bonusu za klađenje na esport

Za početak, bonusi za klađenje na esport su promocije koje ciljaju na kockare koji se bave klađenjem na esport. Sada, funkcioniraju li bonusi za klađenje na esport? I ako da, zašto bi kladioničar samo tako izbacio novac?

Dok neki skeptičari tvrde da bonusi za klađenje u video igrama nisu legitimni, istina je da bonusi rade. Da, operateri klađenja dijele novac igračima u obliku promocija.

Ono zbog čega većina kockara sumnja u nagrade za oklade je to što je gotovo nemoguće nadmašiti stroga ograničenja klađenja koja prate bonuse.

Međutim, kao riječ opreza, igrači trebaju biti oprezni s nekim lošim djeliteljima s lažnim bonusima. Ali bilo koja licencirana i regulirana stranica za klađenje na esport nudi legitimne bonuse. Dakle, zašto kladioničari nude igračima promocije klađenja?

Da bismo razumjeli razlog, prvo je važno priznati da postoji jaka konkurencija u sektoru online kockanja. Postoje tisuće kladionica koje nude tržišta klađenja na esport.

Kao i svaki drugi posao, operateri web stranica za esport klađenje moraju poticati nove igrače i, što je važno, zadržati postojeće. Marketinški odjeli izdvajaju proračun za stjecanje i zadržavanje kupaca. Taj se novac zatim troši na nuđenje bonusa igračima.

Što trebate znati o bonusu za klađenje na esport
Kako funkcioniraju ponude online klađenja na esport?

Kako funkcioniraju ponude online klađenja na esport?

Postoji širok raspon bonusa za klađenje na esport. Mogu se klasificirati u dvije glavne kategorije; bonusi bez depozita i bonusi na depozite.

Esports bonusi bez depozita

Najbolje nagrade koje nude esport kladionice su bonusi bez depozita, također poznati kao besplatne oklade. Kao što ime sugerira, igrači ne moraju položiti nikakav novac da bi iskoristili ove ponude.

Novim igračima nudi se bonus bez depozita kao bonus dobrodošlice. Ono što igrači trebaju učiniti kako bi iskoristili ovaj dar je registrirati se na mjestu klađenja i ispuniti svoje profile igrača. Osim bonusa dobrodošlice bez depozita, igrači mogu uživati u ovim depozitima kasnije na svom putu klađenja. To je ako ta određena kladionica za e-sport nema bonuse za polog.

Esports bonusi na polog

Mnoga mjesta nemaju bonuse bez depozita, ali svaki vrijedan esport kladioničar neće propustiti bonus za depozit. Izdaje se kada novi igrač učita svoj račun.

Bonus na polog dobrodošlice je najpopularniji i prilagođen je novim igračima. Kladitelji mogu zatražiti ovaj bonus na svoje prve ili sljedeće uplate, ovisno o kladionici. Uz bonus dobrodošlice za polog, ne postoje bonusi za ponovno učitavanje pologa koji nagrađuju igrače tijekom njihovog kladioničarskog puta dok nastavljaju financirati svoje račune.

Kako zatražiti bonuse za klađenje

Bonusi za klađenje na esport mogu se aktivirati automatski kada igrač ispuni uvjete ponude. Druge stranice zahtijevaju od igrača da zatraže nagrade pomoću kodova kupona.

Kako funkcioniraju ponude online klađenja na esport?
Kako koristiti bonuse za esport klađenje

Kako koristiti bonuse za esport klađenje

U ovom segmentu potražite od stručnjaka; pojedinosti o tome kako pronaći bonuse za klađenje na esport, kako ih koristiti, neke strategije i, što je najvažnije, raspravu o zahtjevima za klađenje.

Gdje pronaći bonuse za klađenje na esport

Za zapisnik, nemaju sve stranice za esport klađenje bonuse. Zapamtite, postoji skup igrača koji ne žele sve složenosti koje prate nagrade.

Ali što je s igračima koji žele povećati svoj bankroll bonusima na depozit ili isprobati esport klađenje bez korištenja vlastitog novca? Pa, ovaj odjeljak dijeli nekoliko savjeta koje igrači trebaju kako bi dobili najbolje promocije klađenja na esport.

Prvo što trebate učiniti je provjeriti preporuke najboljih online kladionica za video igre. Na takvim stranicama urednici rade sav težak posao. Sastavljaju popise najboljih bonusa za esport klađenje i redovito ih ažuriraju. Umjesto da gubite puno vremena na stotine stranica za klađenje, oslonite se na lako dostupne materijale.

Drugi način na koji igrači mogu dobiti najbolje online bonuse esport kladionice je pretplata na upozorenja o nagradama i ponude na web-mjestu ili web-mjestima na kojima su registrirani. Također mogu dobiti najnovije promocije ako posjete stranicu s promocijama kladioničarske stranice. Ovdje su objavljeni svi tekući i nadolazeći bonusi.

Kako koristiti bonuse za esport klađenje
Bonus strategije klađenja na esport

Bonus strategije klađenja na esport

Nakon što pronađu bonus i zatraže ga, kladitelji bi trebali smisliti strategiju kako pobijediti kuću. Dva razloga objašnjavaju zašto je kladioničarima potrebna strategija.

Prvo, postoji preduvjet za znanje o bonusima koje većina igrača ne razumije. Kod većine kladioničarskih promocija, igrači ne dobivaju svoj ulog natrag kada dobiju okladu uloženu s bonus novcem.

Još jedna stvar, postoje zahtjevi za klađenje. Za početak, ovo je broj puta koji kladitelji moraju odigrati prije nego što mogu podići dobitke ostvarene iz bonus novca.

Ova dva razloga otežavaju kladioničarima pretvaranje bonus novca u pravi novac kada se klade na esport koristeći bonus novac. Ali s pravom strategijom, igrači mogu povećati svoje šanse da nadmaše zahtjeve klađenja. Ispod su neke od strategija koje igrači mogu koristiti kako bi imali bolje šanse nad kućom.

Visoki koeficijenti idu daleko

Uzimajući u obzir da većina promocija ne plaća ulog, bolje je ići na veliko s bonusima za klađenje. Da. Ulog za gubitnika je riskantan, ali ima dobre povrate. Mnogo su puta najveće momčadi u Europi gubile od autsajdera. Igrači mogu pucati uz bonus odabirom onih visokih, 'pomalo nerealnih' koeficijenata.

Arbitražno klađenje

Još jedna strategija koja igračima daje prednost nad strogim uvjetima bonusa je arbitražno klađenje, popularizirano kao 'arb' klađenje. Kod arbitražnog klađenja igrači se klade na sve moguće ishode. No, arbitraža nije za svakoga. Štoviše, esport kladioničari izbjegavaju tu praksu.

Podijelite bonus na manje uloge

Dijeljenje novčane nagrade na manje uloge također može pomoći igračima da bankiraju bonus novac. To je u smislu da se igrači mogu kladiti na pojedinačne igre i brže ispuniti zahtjeve za klađenje nego kladiti se na bonus na dugom listiću za klađenje.

Bonus strategije klađenja na esport
Odgovorno kockanje

Odgovorno kockanje

Doista, bonusi za klađenje na esport su neodoljivi i više nego često dovode do problema s kockanjem. Za početak, problematično kockanje, inače poznato kao kompulzivno kockanje, u osnovi je ovisnost o kockanju. Baš kao i same esport igre, postoje velike šanse da se igrači navuku na klađenje. Ipak, najvažnije je da igrači poduzmu mjere opreza.

Kako bi izbjegli problematično kockanje, kladitelji prvo moraju postaviti strogi proračun za klađenje i nikada ne smiju premašiti postavljeni limit, bez obzira na sve. Također bi trebali izbjegavati jurenje za gubicima pod svaku cijenu. Ono što je važno, kockari ne bi trebali zamijeniti školu ili posao klađenjem na esport. U slučaju da igrač posumnja da je ovisan, samoisključenje i traženje pomoći je od vitalnog značaja.

Odgovorno kockanje