Najpopularnije Tekken kladioničarske stranice 2024

Borbena arkadna video igra koju distribuira Bandai Namco Entertainment, Tekken videoigru kreirao je Bandai Namco Studios. Programeri su također distribuirali tiskane i filmske adaptacije, koje uživaju globalnu popularnost među obožavateljima. Igrači se bore protiv protivnika koristeći oružje i prsa u prsa u obliku bacanja, blokova i bijega. Igrači mogu birati između različitih glumaca, koji su različite nacionalnosti i uključuju različite stilove borbe. Neki likovi su nadnaravni, uključujući Anđela, Đavla i Ogra.

Tekken je prepoznat kao vodeći u industriji 3-D animacije, kao jedna od prvih esportskih igara u industriji koja uključuje tehnologiju u videozapise. Godine 1994. Namco, japanski programer, objavio je prvu verziju igre. Do 2017. godine tvrtka je objavila osam spin-offova. Znakovita izdanja uključuju igre Tekken 2 i Tekken 3, koje su hvaljene zbog impresivnog iskustva igrača. Serija videoigara komercijalno je uspješna, a Tekken se smatra najprodavanom franšizom svih vremena. Tvrtka je isporučila više od 53,5 milijuna jedinica. Zapravo, stručnjaci iz industrije pripisuju publikacijama tvrtke poboljšanje standarda videoigara.

Najpopularnije Tekken kladioničarske stranice 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Klađenje na Tekken

Iako je Tekken popularna igra, scena klađenja na esport nije tako robusna kao kod drugih esport naslova. Na primjer, Tekken klađenje nije tako popularno kao ostalo dobro poznate esportske igre kao što su CSGO, Dota i LOL. Slijedom toga, ne nude sve kladionice klađenje na tekken utakmice. Ipak, čak i najbolja stranica za esport klađenje nudi koeficijente i mogućnosti klađenja za velike Tekken turnire. Općenito, Tekken oklade se uzimaju za mečeve između dva borca. Ovdje su uobičajene Tekken oklade na web stranice za klađenje na esport:

 • Pobjednik utakmice: Igrač koji pobijedi u meču 1 na 1. Najlakše se kladiti za Tekken. Igrači s nižim koeficijentom vjerojatno će prevladati
 • Pobjednik runde: Igrač koji pobijedi u rundi
 • Trajanje runde: Kladionici se klade na to koliko dugo krug traje
 • Pobjednik turnira: Stavite okladu na to koji tim ili igrač osvoji cijeli turnir
 • Ukupan broj rundi: Kladite se na broj rundi, uključujući ispod ili više određenog broja.
 • Ukupan broj boraca: Kladionik se može kladiti na ukupan broj rundi koje borac osvoji
 • Hendikep: Kod klađenja na hendikep kockar može ukloniti bodove favoriziranom igraču i prenijeti bodove na underdog-a
 • Neparan ili Par: Ova oklada se odnosi na broj rundi u meču koji pada na Parni ili Neparni broj
 • Ostalo: Posebne oklade uključuju koji će igrač prvi napasti ili koji igrač započinje prvu kombinaciju u utakmici.

Zašto je Tekken popularan?

Tekkenova popularnost temelji se na činjenici da je to jedna od prvih igara koja je prikupila višemilijunske sljedbenike diljem svijeta. Koristeći nove tehnologije, programeri igre iskoristili su tržište željno sudjelovanja u impresivnim igrama s mogućnošću upravljanja različitim likovima.

Internet zajednica

Uz robusnu internetsku zajednicu, Tekken uživa globalnu popularnost. Milijuni igrača uživaju u igri. Kao jedna od najpopularnijih esportskih igara u povijesti esporta, obožavatelji Tekkena sudjeluju u online zajednicama i aplikacijama društvenih medija kako bi komunicirali s igračima istomišljenika. Igrači svake razine vještine okupljaju se kako bi razgovarali o strategijama igranja. Članovi zajednice planiraju lokalne turnire i sastaju se na igrama online. Neki igrači pričaju smack, a drugi podržavaju kolege igrače. Uspon online platformi, poput divova društvenih medija Discorda i Twittera, konkurencija je zajednicama starih igara. Jedna stranica, Tekken Zaibatsu, zatvorena je 2021. godine, jer igrači migriraju na popularnije stranice društvenih medija kako bi se sastajali, planirali i razgovarali o smeću.

Igranje Tekken online

Kako se igranje videoigara razvija, način na koji se Tekken igre distribuiraju mijenja se s potražnjom tržišta. Tekkenova natjecanja u video igrama imaju oblik organiziranih događaja. Igrano pojedinačno ili s timovima, amatersko igranje ustupilo je mjesto profesionalnoj razini. Programer aktivno stvara nove igre u svrhu razvoja turnira za stvaranje online baze obožavatelja.

Zašto igrači vole igru?

Igrači vole Tekken iz pet glavnih razloga, uključujući:

 1. Zanimljivi likovi i stilovi borbe privlače igrače koji žele doživjeti raznolika iskustva igre
 2. Animacije i efekti čine igru uzbudljivom i zanimljivom za gledanje.
 3. Mogućnost prilagodbe igranja igre je privlačna igračima, pogotovo jer neke opcije prilagodbe ne zahtijevaju dodatna plaćanja.
 4. Lakoća igranja čini igru privlačnom za početnike koji mogu birati opcije za igranje i uživati u igri pomoću jednostavne za razumijevanje tehnologije.
 5. Načini nude intenzivnu igru i dovoljno borbene raznolikosti kako bi se igrači vraćali po još.

Kako to igrati?

Zanima vas igranje Tekken? Jednostavno preuzmite igru na osobno računalo. Instalirajte datoteku. Igrači moraju imati dovoljno prostora na tvrdom disku i RAM-a. Igra zahtijeva najmanje 6 GB za rad, kao i RAM 2 GB.

Postoji li Tekken turnir?

Tekken 6 globalno prvenstvo je najveći turnir za Tekken u povijesti igre tog vremena. Godine 2010. Namco Bandai Games je sponzorirao turnir, uključujući kategorije za igrače: Xbox 360 i PlayStation 3. Organizatori su izabrali po dva pobjednika iz svake kategorije na finalu u Tokiju. Službeno nazvan Japan Round, Namco je održao finale na međunarodnom forumu u Tokiju.

U 2022. Namco i drugi organizatori turnira poduzimaju opsežne zdravstvene mjere kako bi zaštitili igrače turnira tijekom pandemije. Gigant medijskih igara Twitch u partnerstvu je s Bandai Namco Entertainment America kako bi ugostio nadolazeće turnirske događaje. U lipnju je na rasporedu početak prvenstvene turneje borbenih utakmica u Orlandu na Floridi. Ukupni nagradni fond World Toura je 200.000 dolara.

Tekken timovi

Od relativno novih igrača do timova koji se profesionalno natječu već neko vrijeme, Tekken natjecateljski krajolik zreo je za ekstremno natjecanje. Ovdje su a par timova za gledanje u nadolazećim sezonama turnira.

Necertificirani štreberi

The Uncertified Geeks (također poznat kao TUG) sadrži skupinu samoproglašenih štrebera sa sjedištem u Južnoj Africi. Ovi intenzivni igrači slijede geeky kulturu i rade na poboljšanju performansi igranja kako bi ostali konkurentni. Tim je počeo kada je jedan prijatelj primijetio kako dobro igraju njegovi vršnjaci i predložio da se grupa udruži kako bi se profesionalno natjecali. Rođena iz prijateljstva i ljubavi prema igrama, grupa naporno trenira kako bi dosegla svoj puni potencijal. TUG se natječe na turnirima Tekken 7, Smash Bros i EA FIFA. Kako se vještine tima poboljšavaju, cilj mu je međunarodni uspjeh na najvišoj razini.

Vision Strikers

Vision Strikers je korejska esport grupa koja se bori za borbu na sceni igre. Nakon što je regrutirao tri najbolja Tekkenova igrača, tim očekuje natjecanje na najvišoj razini. Vision Strikers ima za cilj izgraditi vrhunsku esport organizaciju u Aziji, nakon preuzimanja Rox Gaming tima, legendarnog po uspjehu na Tekken turnirima. Akvizicija će zasigurno natjerati druge Tekken natjecatelje da primjete Vision Striker na nadolazećim turnirima.

UYU

UYU je esport organizacija u Sjevernoj Americi, koja je konkurentna u Call of Duty nakon potpisivanja Skyz, Proto, Mayhem, Nova i Spoof. Natječući se u CWL Pro ligi, različite varijacije popisa doživjele su uspjeh u esport natjecanjima. Najavljen je plan franšize organizacije. Popis igrača otišao je za vlastite popise franšize. Do 2019. UYU je objavio popis koji uključuje Wrecks, Infamous, Zyrral, Tisch i Pentagrxm. Esports tim jedan je od najboljih dobitnika natjecanja na Tekken turnirima.

Team Liquid

Svi koji su povezani s esportom su upoznati Team Liquid, multi-regionalna esport grupa, koja se nalazi u Nizozemskoj. Godine 2000. osnivači su pokrenuli Team Liquid nakon izlaska StarCrafta II. Do 2012. tim je nabavio sjevernoamerički tim za igru Dota 2. U 2015., spajanje s Team Curse okupilo je niz visoko rangiranih igrača. Europski Dota 2 tim pobijedio je na International 2017, osvojivši najveću nagradu u povijesti esport turnira do sada. Članovi Team Liquida osvojili su LCS naslove i Intel Grand Slam turnir 2019. za iznimnu CS:GO igru. Team Liquid je vrhunski osvajač Tekken nagradnog fonda.

Talon Esports

Smješten u Hong Kongu, Talon Esports se natječe diljem Azije. Tim grupe Tekken naveden je kao jedan od najboljih zarađivača za videoigru. Također poznat po dobrom igranju League of Legends, tim se također naziva PSG Talon zbog svog PSG Esports partnerstva. Pacific Championship Series je dobro poznata liga koja djeluje u jugoistočnoj Aziji, Tajvanu, Hong Kongu i Makau.

Timska tajna

Od 2014 Timska tajna je oduševio obožavatelje izvrsnom igrom Dota 2. Esportski tim je 2016. godine nabavio CS:GO ženski tim. Također je proširio svoju konkurentnost u svijetu igara Street Fighter i potpisao ugovor s vrhunskim Super Smash igračem. Do 2018., Team Secret je stekao ključne članove Team TyRanT-a kako bi stekao konkurentsku prednost u Age of Empires. U 2018. tim se ponovno proširio kada je potpisao Rainbow Six Siege Team IDK. Team Secret zauzima visoko mjesto u zaradi od Tekken turnira.

Za i protiv

Svaki Tekken lik ima niz prednosti i nedostataka o kojima igrači uče tijekom igre. Na primjer, neki znakovi su dosljedno zaključani od strane drugih znakova i nedosljedni. Drugi su brzi i zabavni za korištenje. Sama igra dobiva pohvale i jednu glavnu zamjerku.

Pros

 • 3-D animacija
 • Kreativni likovi
 • Prilagodba
 • Lakoća igranja

Protiv

 • Vrijeme učitavanja

Razumijevanje Tekken koeficijenata klađenja

U Tekken esports, izgledi su reprezentativni za vjerojatnost da tim ili pojedini igrač može pobijediti. Za kockare je ključno da se klade na internetske kladionice s poštenim koeficijentom. Postoje tri glavna vrste koeficijenata za klađenje, uključujući američki, razlomak i decimalni.

Većina kladionica nudi decimalne koeficijente. Kod decimalnih koeficijenata, što je koeficijent niži, to znači da je veća vjerojatnost da će kladitelj pobijediti. Međutim, isplata je općenito niska. Uz veće koeficijente, kladitelj preuzima veliki rizik, ali isplata je više za pobjednike. Razumijevanje kako izračunati koeficijente za klađenje je bitno prije stavljanja oklade.

Tekken esports klađenje savjeti i trikovi

Upoznajte igru

Za kockare je važno razumjeti igru Tekken. Kako bi dobio okladu na esport, kockar bi trebao znati pravila igre. Gledanje online tutorijala, čitanje vodiča i praćenje vijesti o industriji poboljšat će izglede za dobivanje oklade.

Proračun

Svaka oklada je rizik. Stoga kladitelj mora identificirati svoj proračun za klađenje. Držanje proračuna pomaže u održavanju sigurnih navika klađenja za početnike i iskusne profesionalce. Određivanje proračuna je bitno i pametno ponašanje u kockanju. Planiranje koliko i kada se kladiti pomaže kockaru da donese informirane i dobitne odluke.

Odaberite dobru kladionicu

Vjerojatnije je da će renomirane sportske kladionice ponuditi povoljne tečajeve i pouzdane isplate. Istražite kako biste bili sigurni da je kladionica ispravno licencirana i pouzdana. Bilo da se kladite putem web-mjesta ili aplikacije za klađenje u esportu, čitanje uvjeta osigurava da kladitelj razumije što može očekivati prilikom polaganja sredstava i klađenja. Gledajući online recenzije, kockar može dati predodžbu o tome kako su prošli drugi potrošači kada su se kockali u određenim objektima.

Samokontrola

Kao i kod svih kockanja, važno je samostalno pratiti rizično ponašanje u vezi s kockanjem u esportu kako biste izbjegli ovisnost tijekom kockanja na stranicama za klađenje na esport. Ponašanje ovisnosti uključuje nemogućnost prestanka klađenja, klađenje na novac koji si kockar ne može priuštiti izgubiti i doživljavanje osjećaja tjeskobe i depresije. Ako osjeti bilo koji od ovih simptoma, osoba se može odlučiti samoisključiti. Licencirana mjesta obično dopuštaju igraču da uzme pauzu odabirom stavljanja računa na čekanje na određeno vremensko razdoblje. Lokalne, nacionalne i međunarodne agencije, kao što je Anonimni kockari, pružaju savjetodavne i druge usluge za pomoć osobama s problemima ovisnosti.

Tekken by Namco jedna je od najstarijih i najpoznatijih videoigara na tržištu. Kao jedna od prvih koja uključuje naprednu animaciju i grafiku, igra nastavlja pružati impresivno iskustvo igranja za igrače. Uz brojne kreativne likove, igra oduševljava igrače mogućnošću prilagođavanja likova i odabira različitih načina igranja.

Kao bitan član esport krajolika, Tekken turniri nastavljaju poticati sudjelovanje igrača i entuzijazam obožavatelja sa svakom novom izvedbom igre. U novom okruženju sportskih kladionica, veliki Tekken turniri izvlače oklade protiv onoga tko hoće osvajati velike turnire. Igrači u glavnim e-sport timovima dostižu status slavne osobe, jer timovi osvajaju velike nagradne fondove i stječu popularnost.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
eSportovi
About

Jun-ho Kim, južnokorejski dinamični Esports maestro, stoji kao svjetionik znanja na EsportRankeru. Spajajući analitičko umijeće s urođenom ljubavi prema igricama, Jun-ho razotkriva zamršenu tapiseriju online natjecanja, osiguravajući da igrači ostanu informirani i nadahnuti.

Send email
More posts by Jun-ho Kim