Najpopularnije StarCraft 2 kladioničarske stranice 2024

Popularan diljem svijeta, StarCraft II (SC II) izaziva igrače da koriste strategiju u stvarnom vremenu kako bi pobijedili konkurenciju na nekim od najpopularnijih svjetskih esport turnira. Od svog lansiranja 2010., SC II i dalje ima ogroman broj sljedbenika. Čak i uz vrhunske igre kao što su Dota 2 i League of Legends koje osiguravaju prva mjesta u esport natjecanjima, StarCraft II i dalje privlači mnoštvo sljedbenika.

SC II ima specifičan format, sleng i terminologiju koju vrhunski igrači svladavaju kako bi pobijedili tijekom esport događaja. Kladionici pomno prate profesionalne timove i igrače kako bi se kladili na najpovoljnije izbore na SC II platformama za esport klađenje. Zapravo, stranice za klađenje na esport nude vodiče o tome kako se kladiti na SC II timove, igrače i turnirske igre.

Najpopularnije StarCraft 2 kladioničarske stranice 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

StarCraft 2 Klađenje 2024 : sve što trebate znati

U 2010., prethodnik SC II StarCraft Brood Wars uživao je veliku bazu obožavatelja, što je pomoglo SC II da osigura snažnu i ekspanzivnu popularnost kada je u početku lansiran. Posljednjih godina milijuni igraju igru, prate prijenos uživo i gledaju televiziju kako bi vidjeli igrače koji se natječu jedni protiv drugih na turnirima.

Najpopularnija u Južnoj Koreji, proizvođač igre prikazuje a StarCraft II prvenstveni događaj. Obožavatelji su se navukli na igru i njezine varijacije, uključujući Heart of Swarm i Legacy of Void. Igrači igraju profesionalno, izazivajući sve veći interes za marku. Međutim, svađe oko prava na emitiranje dominiraju žanrom online klađenja i dovele su do pada vidljivosti SC II u mainstreamu.

Teška konkurencija za SC 2

Popularni naslovi igara uključuju liga legendi i Dota 2, StarCraft konkurenti na tržištu. Budući da su ove igre također taktičke i uključuju više mlađih igrača od SC II, sponzori gravitiraju prema široj publici. U Južnoj Koreji, Udruga eSports Players Association emitirala je StarCraft II esports događaje otprilike jedno desetljeće i odbila je dijeliti zaradu s tvorcem igre, Blizzard Entertainmentom.

Blizzard se udružio s konkurentskim distributerima i zahtijevao tantijeme od KeSPA-e za legalno emitiranje SC II turnira. Kao rezultat toga što se KeSPA nije pridržavao, najpopularnija regija SC II izgubila je gledatelje i profesionalne igrače.

Iako Blizzard podržava svoj događaj prvenstva StarCraft II, koji ima nagradni fond veći od 150.000 dolara, prvenstvo je manje popularno i novčano. Slični globalni esport događaji igračima nude milijunske nagrade. Ipak, SC II je popularna igra i uzbudljiva za gledatelje. Sva glavna mjesta za klađenje na video igre kockarima nude načine klađenja na SC II turnirima i događajima.

Razlozi zašto je StarCraft klađenje uzbudljivo

Kladitelji se mogu kladiti na StarCraft II na platformama za klađenje na videoigre diljem interneta. Esport kladionice nude posvećeno esport klađenje za ljubitelje igara. U Južna Korea i Sjevernoj Americi, SC II ostaje popularan. Mjesta za klađenje na e-sportove nude cjelogodišnji pristup za klađenje na profesionalne igrače iz cijelog svijeta. Igrači bi trebali pregledati licencu web stranice kako bi bili sigurni da dopušta legalno igranje sportskih kladionica za esport kockare.

Prije klađenja, početnici bi trebali proučiti online klađenje na esport. Ljubitelji esporta nisu nužno kockari i možda ne razumiju pravila i povezane uvjete. Priprema je ključna za kockanje esport timova i igrača.

SC II je brza igra koja koristi složene strategije. Razumijevanje načina na koji igrači igraju ključno je za osiguravanje da novajlija odabere održivu okladu za pobjedu. Neka web mjesta nude vodiče za klađenje kako bi pomogli korisnicima da razumiju kako se kladiti na sudionike SC II esport događaja.

Ako uživate u klađenju na strategije ili RTS igre, toplo vam preporučujemo da date priliku Doba carstava niz. Klađenje na AoE vrlo je slično StarCraft klađenju.

Zašto je StarCraft 2 popularan?

Popularnost StarCrafta II proizlazi iz njegove dugogodišnje esport tradicije, koja služi za privlačenje igrača diljem svijeta. Više od desetljeća igra nastavlja privlačiti posvećenu zajednicu igrača koji uživaju u taktičkoj strategiji i uzbuđenju koje igra nudi.

Od svog početka, StarCraft nudi igračima ogromnu zabavu i prilike za korištenje strategija protiv konkurenata. S više od 500 velikih timova, baza obožavatelja igre je značajna, iako popularnije igre smanjuju udio SC II na globalnom tržištu.

Igra brzog tempa zahtijeva intenzivan fokus, više zadataka i koordinaciju. Kao igra jedan na jedan, pobjednik kući odnosi najveću nagradu, pobjedu. Igrajući protiv neprijatelja na različitim kartama, natjecatelji se odlučuju natjecati kao Terran, Zerg ili Protoss rasa. Svaki lik dolazi sa svojim posebnim sposobnostima i snagama, koje pomažu u napadu i nadvladavanju neprijatelja.

Terrani posjeduju odlične obrambene vještine i iznimnu pokretljivost. Jedinice protosa mogu nanijeti ogromnu štetu. Igrači moraju znati prednosti i slabosti, uključujući najbolji način za raspoređivanje svake jedinice za obranu i pobjedu nad konkurencijom. Kako se igrači natječu u stvarnom vremenu, igranje je intenzivno i uključuje pokrete velike brzine i profesionalne razine vještina tijekom natjecanja.

Globalno priznanje

StarCraft II uživa značajnu bazu obožavatelja i mnogo igrača koji su uspješni na globalnim natjecanjima. Korejski igrači poznati su po dominaciji SC II. Druge regije sudjeluju u esport natjecanjima, ali korejska zajednica je najkonkurentnija i ima neke od najboljih svjetskih igrača. Na međunarodnoj razini postoji nekoliko igrača koji su ostavili trag u igri, podižući StarCraft II zajednicu na višu razinu diljem svijeta.

Dok se mnogi igrači fokusiraju na mečeve jedan na jedan. Igrači također uživaju u drugim modovima i sadržajima zajednice, uključujući timske igre. Od 90-ih, SC II je pokrenuo Esports tržište, stvarajući uspješnu natjecateljsku zajednicu. Taktički složena igra i njezini inovativni igrači postavili su pozornicu za budući pro-gaming softver, natjecanja i zajednice.

Kao pionir globalnog esporta, Star Craft uživa u kontinuiranoj ekspanziji. Djelomično, snažna konkurencija u Južnoj Koreji i Sjevernoj Americi potiče bazu obožavatelja igre i rast profesionalnih igrača. Postoji nekoliko istaknutih igrača koji pomažu predstaviti igru tijekom natjecanja i povećati njezinu dugogodišnju popularnost.

Sve o StarCraft 2 turnirima

Blizzard Entertainment nastavlja organizirati World Champion Series (WCS) za igrače StarCrafta II. Od 2012. godine događaj uključuje vrhunske igrače željne demonstracije vještine i iskustva. Natjecanje koje se prenosi i na YouTubeu i na Twitchu uključuje dva velika događaja godišnje, koji igračima omogućuju kupnju unutar igre kako bi pomogli u financiranju profesionalne društvene scene igre.

Do 2013. WCS je promijenio format prvenstva u format lige. I Premier League i Challenge League, koje se sastoje od natjecanja nižeg ranga, nudile su natjecanje na visokoj razini za igrače SC II. U 2014. neke korejske lige uključene su u format WCS lige.

Korejski igrači nastavili su dominaciju u igri osvajanjem natjecanja WCS lige u cijeloj regiji. Do 2015. WCS se ponovno razvio, postupno ukidajući glavni format kako bi integrirao regionalne kvalifikacijske utakmice i turnire. Od 2016., nekorejski i korejski poredak bio je odvojen, a svaki je donosio polovicu nositelja za godišnje finale Global SC II.

Igranje SC II online

Web stranice za klađenje na esport također opsežno istražiti tržište. Turniri visokog profila za StarCraft II, kao što su World Championship Series, Star League i Cosair Cup privlače veliki broj natjecatelja i gledatelja. Popularnost turnira potiče od kontinuirane globalne svijesti SC II o brendu među igračima na tržištu.

Klađenje na esport turnire StarCraft II složen je pothvat. Igrati bez gledanja utakmice uživo isto je kao davati novac. Iz tog razloga većina platformi za videoigre kockarima pruža prilike za gledanje prijenosa natjecanja uživo u stvarnom vremenu. Osim toga, kladionice za esport izlažu razne mogućnosti za igrače koji se klade na SC II.

Pobjednik utakmice

Klađenje na izravne mečeve StarCraft je najjednostavniji oklad za esport kockare. Zahtijeva procjenu natjecatelja kako bi se ispravno odabralo koji će tim na kraju pobijediti u uništavanju natjecateljeve baze kako bi pobijedio u utakmici. Pojedinačne kladionice imaju posebnu oznaku za pobjednika natjecanja.

Od "Match Winner" do "Straight", oznaka znači isto. Kao i druga natjecanja u sportskom klađenju, kuća nudi koeficijente temeljene na rekordima igrača ili tima, vještinama i učinku tijekom utakmica.

Rezultat karte

Kladitelji se mogu kladiti na to hoće li natjecatelj osvojiti kartu tijekom meča ili više mapa. Na primjer, kladioničar može odabrati određenog igrača za kojeg vjeruje da će slomiti konkurenciju i osvojiti sve mape protiv konkurenta.

Big SC II najbolji esport igrači na koje se možete kladiti

Kockari se mogu odlučiti kladiti na ukupnog pobjednika turnira. Omjeri se temelje na vjerojatnosti da natjecatelj može osvojiti turnir, s obzirom na povijesne nastupe i pobjede. Ovdje su neki od najuspješnijih StarCraft II timova diljem svijeta.

Tim Liquid

Osnovan u Nizozemskoj 2000. godine, Team Liquid jedan je od najuspješnijih gaming timova u esportu. Kao profesionalci za StarCraft II, tim nastavlja briljirati na vrhunskim esport događajima. Također poznat po igranju u korejskim natjecanjima, Tim Liquid ima članove koji su se preselili u regiju kako bi se aktivno i uspješno natjecali u premijernim StarCraft II događajima.

SCV život

Nekada jedan od najjačih korejskih esport timova, SCV Life uključivao je pobjednika prve sezone GSL-a, Cool (FruitDealer). Poznat po tome što je bio prvi tim koji je svojim članovima isplaćivao plaće, SCV Life se raspao 2013. nakon nemogućnosti da osigura dovoljno sponzorskog novca za nastavak rada. Prije raspuštanja, FruitDealer je bio najplaćeniji igrač u timu s plaćom od 30.000 dolara.

Dignitas

Dignitas je u vlasništvu Philadelphia 76ersa. Košarkaška franšiza stekla je uspješan esports tim 2016., nakon što su članovi briljirali u globalnim natjecanjima za Rocket League, League of Legends i CS:Go. Također poznat po natjecateljskoj igri u StarCraftu II, tim je prešao dug put otkako je 2003. godine osnovao Michael O'Dell u američkom Newarku, New Jersey.

Root igranje

Godine 2010. četiri entuzijasta StarCrafta II stvorila su ROOT Gaming i razvila tim u jednog od najpopularnijih gaming natjecatelja u SC II krugu iz SAD-a

Zli geniji

Osnovano 1999. godine, Zli geniji specijalizirao se za ugovaranje igrača, razvoj marketinških inicijativa i stvaranje emisija kako bi utjecali i privukli globalnu publiku igara. Kao jedan od najstarijih timova koji sudjeluju u video igrama, grupa ima dugu, uspješnu povijest natjecateljskih pobjeda u SC II i drugim poznatim esport igrama, kao što su Dota 2 i borbene igre.

Pobjednici turnira SC 2

Kao nekorejac, Clem je jedan od najznačajnijih igrača koji su savladali SC II. Osvojio je prvo mjesto na europskom jesenskom turniru SC2 Master's 2021. Također je osvojio europsko finale 2020. i osvojio treće mjesto na Last Chance. Superioran igrač, Clem je na vrhuncu svoje igre i dobro se natječe protiv najboljih svjetskih igrača SC II.

Kao jedan od najboljih igrača diljem svijeta, Serral postoji već neko vrijeme. Profesionalac od 2011., jedno je od glavnih imena odgovornih za sve veću popularnost SC II na globalnoj razini. Postigavši drugo mjesto na SC2 Mastersu 2021. i pobjedivši u finalu Masters Wintera 2020., Serral pokazuje vrhunske igračke vještine, ističući svoj status veterana na globalnoj pozornici SC II.

Još jedan vrhunski igrač u Koreji je Rogue, član Dragon Phoenix Gaminga. Njegov StarCraft 2 rang je visok i održava izvrsne rezultate natjecanja na nekim od najvećih esport događaja. Osvojio je sezone Global StarCraft II 2020. i 2021. Rogue nastavlja pobjeđivati i održavati svoj konkurentski rang, što ga svrstava među jednog od najboljih SC II igrača u globalnom esportu.

Za i protiv

Razumijevanje igre ključno je za učinkovito i uspješno klađenje. Vodiči za klađenje na StarCraft II mogu pomoći, ali neki kladionici bi radije sudjelovali u igri. Evo prednosti i mana korištenja SC II vodiča.

Pros

Vodič SC II rastavlja strategije za utrke u igri i svaku kartu, što je ključno za igrače da znaju kako bi ostali konkurentni. Ako kladioničar ne razumije strategiju igre, vodič je svakako od pomoći.

Svaka je karta drugačija i igrači moraju naučiti te razlike kako bi znali kako pobijediti neprijatelja. Kladioničarima će razumijevanje načina na koji igrač pobjeđuje pomoći u saznanju zašto su izgledi u korist određenog igrača. Općenito, vodiči za igre su korisni za igrače i kockare, ali ima nekoliko nedostataka.

Protiv

Kako biste svladali kartu, najbolje je naučiti kartu tijekom igranja. Iako je vodič koristan, ne može pripremiti igrača na isti način kao učenje kroz akciju uživo. Iako igrač može doživjeti poraz dok uči karte, dugoročno će završiti kao jači igrač. Za kladioce, poznavanje igre daje osobi prednost u odnosu na druge koji se klade na temelju savjeta drugih. Hoće li prednosti nadjačati nedostatke u potpunosti ovisi o perspektivi igrača ili kladioničara.

Za igrače, igra pruža uzbudljivo iskustvo meča prepuno akcije. Sa svakom odigranom igrom, korisnik se brzo prilagođava neprijateljskoj taktici, poboljšavajući koordinaciju i vještine optimizacije strategije. Digitalni vodiči su od najveće pomoći onima koji više vole pomoć nego praktični pristup, jer se digitalni vodič redovito ažurira novim informacijama.

Internet zajednica

Ljubitelji StarCrafta II mogu se kladiti na omiljene igrače i timove na popularnim platformama sportskih kladionica diljem svijeta. Postoji sinergijska SC II zajednica koja uključuje igrače koji potiču uzbuđenje u igrama i kladioničare koji se klade na popularne dobitnike. Klađenje dodaje još jedan element uzbuđenja za sudionike u ionako brzoj igri. Od SC II do SC: Brood Wars, izvedbe popularne igre nastavljaju privlačiti profesionalne igrače u krug igranja.

Stoga kladioničari imaju mnogo prilika za pregled globalne statistike igrača i tečajeva. Održavajući korak s pravilima i strategijama igre, kladioničar će imati priliku predvidjeti pobjednike turnira. Vodiči za klađenje pomažu nudeći detaljne informacije o terminologiji klađenja, postupcima i timovima.

Istraživanje StarCraft koeficijenata pomaže kladitelju da donese informiranu odluku prije ulaganja sredstava. Klađenje tijekom cijele godine dostupno je onima koji se klade na profesionalne igrače. Većina licenciranih web stranica na vidljivom mjestu prikazuje informacije o licenciranju. Međutim, kladioničar bi trebao provjeriti s upravnim tijelima kako bi osigurao da sportska kladionica djeluje zakonito.

Licencirana mjesta rade u skladu sa strogim smjernicama, koje su uspostavljene kako bi se zaštitio kladioničar i njegov novac. Mrežne recenzije dobar su izvor za kockare koji traže cijenjenu internetsku stranicu za klađenje na esport. I profesionalni recenzenti i kladioničari daju recenzije o iskustvima sa StarCraft kladionicama.

Kvote za klađenje na StarCraft esports

Profesionalni igrači nastavljaju usavršavati vještine kako bi profesionalno igrali StarCraft II. Budući da je igra pionir u esportu, neki timovi i igrači usavršavaju zanat više od desetljeća. Za kladioničare postoji širok raspon opcija za odabir, uključujući više od 500 cijenjenih timova u krugu igara.

Ako je upoznat s igrom i glavnim igračima, kladioničar može uspješno odabrati pobjednike SC II turnira. Od WSC do Nacionalni elektronski sportovi, natjecanja pomno prate kladionice koje nude tečajeve i pristup načinima za legalno klađenje na esport natjecanjima.

Kladitelji obično razmatraju stvari prije nego što se klade. Znanje o igri je od pomoći. Iskusni igrači možda će imati više sreće u odabiru pobjednika. Ako je upoznat s krugom, igrač može razumjeti kako određeni natjecatelj pobjeđuje konkurenciju, što je dobra informacija koju kladilac treba zadržati. Kockanje uživo također je bitno za pametno klađenje. Gledajući utakmicu uživo, bolji ima informacije u stvarnom vremenu o tome kako se utakmica odvija ili kako je određeni igrač u pitanju prije nego što stavi okladu na StarCraft omiljenog natjecatelja da osvoji turnir.

Odgovorno kockanje

Istraživanje stranica za kockanje u esportu ključno je kako bi se osiguralo da kockanje dobije najbolje izglede, doživi brza povlačenja novca i natječe se na ravnopravnom terenu. Licencirana mjesta izlagat će najuglednija natjecanja u industriji diljem svijeta. Znati kako se kladiti na StarCraft jednako je važno kao i razumjeti gdje se kladiti. Od poretka profesionalnih timova do povijesnih statistika, znanje je ključno za odabir pobjednika u SC II esport klađenju.

Oslanjanje na izglede sportskih kladionica nije učinkovito kao duboko razumijevanje tržišta i znanja o određenom igraču i njegovoj sposobnosti da igra. Unatoč tome, koeficijenti služe kao vodič, dajući novajlijama razumijevanje vjerojatnog ishoda natjecanja na temelju razmatranja, kao što su igračke vještine i prošle pobjede.

Savjeti i trikovi za klađenje na StarCraft

Kladioničari na mreži preferiraju strateške igre, poput SC II na velikim sportskim kladionicama. Snažno klađenje na turnirima StarCraft II se nastavlja, jer digitalne esport platforme nude kvote unaprijed za turnire. Od jednog kladioničara do drugog, tečajevi se razlikuju. Kladitelji se prvenstveno mogu kladiti na pobjednike mečeva i turnira.

Neki turniri nude najbolje od pet ili najbolje od tri, što kladioničarima daje priliku da mijenjaju okladu. Od hendikepa do bodovanja, kockari pokušavaju maksimizirati povrat odabirom igrača s najboljim izgledima za pobjedu. Sportske kladionice SC II ponekad nude izglede za to koliko daleko igrač može napredovati tijekom turnira.

Kladioničari se bore s ažuriranjem tečajeva za događaje uživo. Odgoda daje kladioničarima mogućnost da se oklade prije promjene koeficijenata. Za kladioničare je važno da gledaju turnire i prvenstva kako bi osigurali najbolje prilike za odabir pobjednika.

Ako internetska sportska kladionica ne nudi gledanje uživo, YouTube i Twitch su alternative. Obje video streaming platforme imaju ugovore s Blizzardom za live streaming turnira. Evo nekoliko savjeta koje treba uzeti u obzir dok se kladite na StarCraft II.

  • Nemojte zanemariti male turnire koji nude pristojne koeficijente i prilike za klađenje.
  • Pogledajte prisutnost igrača na društvenim mrežama kako biste bili u toku s informacijama koje mogu utjecati na igru.
  • Prošli uspjeh ne mora nužno jamčiti igračeve buduće pobjede

Rast StarCrafta

Organizacije StarCrafta svake godine organiziraju velik broj turnira diljem svijeta. Blizzard Entertainment nastavlja partnerstvo s novim tvrtkama za planiranje novih uzbudljivih turnira. Sporazumi između Blizzarda i DreamHack, švedska gaming tvrtka koju je Guinness prepoznao kao domaćin najveće svjetske LAN zabave, osigurava da će novi turniri biti dostupni milijunima diljem svijeta.

Zapravo, Blizzard povećava nagradne fondove, potez koji će sigurno motivirati, privući i zadržati pro-igrače za globalne SC II događaje. Iako se popularnost StarCrafta II u Južnoj Koreji nastavlja, nova partnerstva mogu pomoći u podizanju brenda na još višu razinu prepoznatljivosti u Europi i inozemstvu.

Više od desetljeća, StarCraft II je pomaknuo granice osvajanja značajnog udjela na tržištu esporta. Pionir koji je postavio standard za buduće marke, igra se nastavlja razvijati mijenjajući način na koji dopire do globalne SC II zajednice. Postavljajući pozornicu za sljedeće poglavlje, turniri visokog profila služe kao pozadina za rastuće SC II tržište klađenja.

Globalni konkurenti postižu visoke profile poput profesionalnih sportskih igrača, a glavni brendovi nastavljaju sponzorirati i ulagati u igru. Kao rezultat toga, milijuni obožavatelja okreću se StarCraft II igračkim događajima radi zabave i uzbuđenja.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
eSportovi
About

Jun-ho Kim, južnokorejski dinamični Esports maestro, stoji kao svjetionik znanja na EsportRankeru. Spajajući analitičko umijeće s urođenom ljubavi prema igricama, Jun-ho razotkriva zamršenu tapiseriju online natjecanja, osiguravajući da igrači ostanu informirani i nadahnuti.

Send email
More posts by Jun-ho Kim