Sve o klađenju na G2 Esports

G2 eSports, ranije Gamers2, europska je eSports franšiza koja sudjeluje u nekoliko eSport turnira i događaja. Organizacija ima sjedište u Berlinu, Njemačka. Osnovali su ga u veljači 2014. profesionalni igrač League of Legends Carlos Rodriguez Santiago i investitor po imenu Jens Hilgers. Gamers2 je rebrendiran u G2 eSports u listopadu 2015.

Organizacija je također proglasila svoje temeljne vrijednosti kreativnosti, odlučnosti, ambicije, inovativnosti, relevantnosti i vizije da postane globalni zabavni brend izgrađen na eSportu.

Sve o klađenju na G2 Esports
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Popis G2 eSports timova

Organizacija ih ima osam vrhunski esportski timovi, od kojih svaki ima neke od najboljih profesionalnih eSport igrača na svijetu. G2 eSports timovi igraju nekoliko igara, uključujući League of Legends, Hearthstone, Rainbow Siege Six, Rocket League, iRacing, Halo Infinite, Fortnite i Counter-Strike: Global Offensive. G2 eSports je imao nekoliko drugih odjela, koji su ukinuti iz raznih razloga. Divizije su bile za Call of Duty, Clash Royale, Overwatch, Heroes of the Storm, Paladins i PlayerUnknown's Battlegrounds.

Svaki od G2-ovih eSports timova fokusira se samo na jednu eSport igru. U popisu momčadi za Counter-Strike: Global Offensive nalaze se Nikola Kovač, Aleksi Virolainen, Ilya Osipov, Nemanja Kovač i Audric Jug. Momčad je prošle godine imala stopu pobjeda od 63%, što je prilično impresivno s obzirom na oštru konkurenciju u igri.

Postavu tima League of Legends G2 eSports čine Marcin Jankowski, Raphael Crabbe i Dylan Falco. Prošle godine momčad je imala prilično nisku stopu pobjeda, ali sada će se vratiti ove godine. G2 eSports Rainbow Six tim čine Niclas Mouritzen, Juhani Toivonen, Daniel Romero, Joonas Sovolainen i Fabian Hailsten. Valorant tim ima Avovu, Nukkye, Hoody, Meddo, m1xwell i Pipson. Tim Rocket lige čine JKnaps, Atomic i Chicago. Fortnite igrači su jahq, Letshe, Jelty, Mackwood, Ajerss i Smqcked. Halo Infinite tim ima Sabinatera, Tuska, Str8 Sicka i Gilkeyja.

G2 eSports igrači dolaze iz nekoliko različitih zemalja, od kojih većina ima sjedište u Europi. Popis momčadi također se obično redovito mijenja, jer se na način organizacije osigurava da timovi imaju veće šanse za dobar učinak.

Partneri G2

G2 eSports ima raznolik popis partnera. Organizacija vrlo blisko surađuje s partnerima kako bi osigurala da pružaju vrhunska eSport iskustva i zabavu. Među partnerima su kladioničarske tvrtke, tvrtke za digitalni novčanik i usluge streaminga, između mnogih drugih. Druge tvrtke i dalje mogu postati partneri kroz brz i jednostavan proces istaknut na G2 eSports službena web stranica.

G2 eSports najjače igre

liga legendi

G2 eSports ima jednu od najboljih ekipa za eSports liga legendi koji je ikada stvoren u Europi. Zahvaljujući tome, ekipa u posljednje vrijeme ima dobre rezultate. Osim izvedbe, poznato je da G2 igrači pružaju obožavateljima dobru zabavu. Njihov uspjeh može se zahvaliti prirodi njihovog igranja i inovativnim strategijama koje koriste, a koje obožavatelje uvijek drže na rubu svojih mjesta.

Counter-Strike: Globalna ofenziva

The CS: GO tim se sastoji od novih i starih zvijezda, kombinirajući opsežne vještine i iskustvo za postizanje izvanrednih rezultata na većini turnira na kojima sudjeluju. Neki od turnira prve razine na kojima je momčad dobro djelovala uključuju Blast Premier i ESL Pro League.

Raketna liga

Raketna liga je još jedna igra u kojoj G2 eSports dosljedno daje rezultate, posebno u novije vrijeme. Tim obično koristi proračunatu koordinaciju, ali s vatrenom agresijom, koja se pokazala vrlo učinkovitom. Posljednja vrhunska izvedba bila je u siječnju 2022., kada su osvojili RLCS Fall Regional Event 2.

Rainbow Six Siege

G2 eSports timovi su dominirali Rainbow Six Siege događanja i turnire već duže vrijeme, sudjelujući na najpriznatijim turnirima. Neki nedavni vrhunski nastupi uključuju osvajanje Europske lige i GSA lige.

Zašto je G2 eSports popularan?

G2 eSports tim uživa globalnu popularnost, posebno među igračima. Većina eSport kladioničara obično se kladi na tim, posebno za igre koje su gore istaknute kao njihove najjače. Glavni razlog popularnosti tima u kockarskim krugovima je taj što se dosljedno dobro ponaša na najvišoj razini. To znači da se igrači mogu pouzdano kladiti na pobjedu tima i imati velike šanse da oklade budu uspješne.

G2 eSports također ima vrlo opsežnu web stranicu koja se obično redovito ažurira. To znači da igrači mogu lako i jednostavno pronaći informacije o timu. Kladionici mogu koristiti informacije za donošenje odluka o klađenju. To čini tim popularnijim od mnogih drugih kojima je igračima teško pristupiti svojim podacima. Informacije o G2 eSportu također obično dijele milijuni njegovih obožavatelja.

Još jedan razlog zašto je G2 eSports popularan među kladioničarima je većina eSport stranica za klađenje koje pokrivaju njihova tržišta klađenja. To znači da igrači mogu lako pronaći tržišta za klađenje za svoj tim. Oni samo trebaju odabrati prikladnu stranicu za klađenje.

Drugi očiti razlog je taj što je igra momčadi obično zabavna. Igrači mogu uživati u prijenosu utakmica nakon klađenja kako bi uživali u vrijednosti zabave. Igrači čak mogu razmisliti o klađenju uživo jer uživaju u gledanju utakmica.

G2 eSports nagrade i rezultati

E-Sports Awards 2020

G2 eSports osvojio je eSport organizaciju godine na E-sports Awards 2020. To je označilo jedno od najvećih postignuća tima, koje je došlo nakon duge godine impresivnih nastupa u svim eSportovima. Osnivač organizacije također je osvojio nagradu za e-sportsku osobu godine tijekom istog događaja.

To se još više nagomilalo na popisu postignuća momčadi te godine. Organizacija je bila nominirana za deset drugih pozicija, što pokazuje koliko je dobro poslovala te godine. Događaj je održan online iz očitih razloga, ali to nije spriječilo obožavatelje G2 eSporta diljem svijeta da proslave postignuće.

Rezultati G2 eSporta

Svaki od osam divizija G2 eSports timova imao je nekoliko impresivnih nastupa tijekom godine. Tijekom godina, podjele s neimpresivnim izvedbama su ukinute ostavljajući organizaciju jačom i boljom. Ispod su neke izvanredne izvedbe G2 eSport timova koji su timu donijeli mjesto među najpopularnijim esport timovima.

Counter-Strike: Globalna ofenziva

G2 eSports CS: GO tim osvojio je 2017 DreamHack Open Tours i DreamHack Masters Malmo. Također je osvojio ESL Pro League Season 5 i eSports Championship Series 1. Najbolji rezultati u igri su timu zaradili više od 3,3 milijuna dolara.

liga legendi

Tim G2 eSports League of Legends osvojio je LEC Summer Championship 2020, LEC Spring Championship 2020, Invitational Mid Season 2019, 2019 LEC Spring Split, 2017 EU LCS Spring i 2015 LCS Promotion. To su među desecima drugih trofeja koje je momčad osvojila. Postoje i stotine drugih turniri u kojem je G2 eSports zauzeo drugu ili treću poziciju, što su još uvijek impresivne performanse.

Rainbow Six Siege

Najbolji rezultati tima Rainbow Six Siege uključuju osvajanje Europske lige 2020., GSA lige 2020. i Šest pozivnica 2019. Ostale vrhunske izvedbe vrijedne spomena bile su na Majoru od šest kolovoza 2020., 1. sezoni Europske lige, European Open Clash i 11. sezoni Pro lige.

Valorant

Izvedba G2 eSports Valorant tima nedvojbeno je među najimpresivnijim od svih odjela organizacije. Osvojio je nekoliko serija Valorant Ignition, uključujući Blast Twitch Invitational, LVL Clash 2, Allied E-sports Odyssey, Vitality European Open, WePlay Invitational i Mandatory.gg Cup. Posljednji vrhunski nastup bio je 2021. na Stage 3 Mastersu održanom u Berlinu.

Raketna liga

G2 eSports Rocket League drži najnoviji trofej za tim, osvojen u siječnju 2022. za pobjedu na RLCS Winter NA Regional Eventu 2. Ostale vrhunske izvedbe su na turnirima kao što su RLCS Season X, Astronauts Star Circuit s1, Rocket League Championship Series, sezona 9 , DreamHack Pro Circuit 2019. i Svjetsko prvenstvo RLCS sezone 7.

Najbolji i najpopularniji G2 eSports igrači

Marcin Jankowski

Marcin, popularno poznat kao Jankos, poljski je igrač rođen 1995. godine. Igra League of Legends kao Jungler. Jankos je zaradio otprilike 492.000 dolara od kada je bio aktivan i pomogao momčadi da osvoji nekoliko turnira. Osvojio je nekoliko nagrada, uključujući dva MVP naslova. Bio je i prvi igrač koji je pobijedio u više od 300 utakmica u League of Legends Europskom prvenstvu.

Kenny Schrub

Kenny Schrub, poznatiji kao Kennys, igra Counter-Strike: Global Offensive za G2 eSports tim. Francuski igrač rođen je 1995. Igrao je za nekoliko drugih momčadi prije nego što se pridružio G2 eSports, što znači da se pridružio timu s mnogo iskustva. Osvojio je nekoliko nagrada, a jedno od njegovih glavnih postignuća je proglašeno The Game Awards eSports Player of the Year.

Rasmus Winther

Rasmus je u narodu poznat kao Caps. On igra ulogu Mid Lanera u igrici League of Legends. Danski igrač počeo je profesionalno igrati 2016., ali se pridružio G2 eSports uoči sezone 2019. godine. Proglašen je MVP-om Europskog prvenstva League of Legends 2020.

Ben McMillan, popularno poznat kao CTZN, britanski je profesionalni eSPorts igrač specijaliziran za igru Rainbow Six Siege. CTZN je osvojio MVP naslov u svom prvom tier-one turniru u R6.

Gdje i kako se kladiti na G2 Esports?

Gdje se kladiti na G2 Esports

Internetske stranice za klađenje na eSport nude najlakši način klađenja na G2 eSports. Stotine stranica za klađenje nude tržišta klađenja za većinu turnira u kojima G2 eSports obično sudjeluje. Igrači moraju odabrati jednu od takvih stranica za klađenje i registrirati se u skladu sa zahtjevima pružatelja klađenja.

Prilikom odabira stranice za klađenje, igrači moraju uzeti u obzir nekoliko razmatranja kako bi dobili najbolju platformu za klađenje na eSports. Odabrano mjesto za klađenje igra ključnu ulogu u određivanju iskustva kladioničara.

Primjeri razmatranja uključuju licenciranje, dostupne načine plaćanja i bonus ponude. Jednostavan način za to je provjeriti renomirano mjesto za rangiranje koje navodi najbolje stranice za klađenje na eSport. Stranica za rangiranje može pružiti korisne informacije i prijedloge u vezi s odabirom prave web stranice prema individualnim potrebama.

Kako se kladiti na G2 Esports

Igrači prvo moraju položiti sredstva na svoje račune za klađenje, koje će koristiti za klađenje. Većina stranica za klađenje nudi nekoliko Metode Plačanja, omogućujući igračima da odaberu ono što im najviše odgovara. Sljedeći korak je odabir G2 eSports utakmice i prave vrste oklade za postavljanje. Vrijedi napomenuti da različita tržišta klađenja imaju različite koeficijente.

Štoviše, svaki igrač koji želi pobijediti uvijek bi se trebao kladiti na najbolje esport timove G2. Osim fokusiranja na poznati esport tim, koji pruža na najvišoj razini, odgovorno kockanje je neprocjenjivo za uživanje u igri.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak