Najbolje opcije plaćanja klađenja na eSport 2024

Popularnost klađenja u esportu posljednjih je godina u porastu. To je rezultiralo brojnim kladionicama koje nude različite vrste tržišta klađenja na esport. Kladionice nude različite načine plaćanja za ovu industriju. Različite bankarske mogućnosti pomažu im da dosegnu širu klijentelu.

Svi načini plaćanja imaju svoje jedinstvene prednosti i nedostatke, što može otežati igraču odabir najbolje opcije. Međutim, ovaj će članak istaknuti neke popularne opcije plaćanja koje koriste esport kladionici i kriterije koji se koriste za procjenu različitih opcija.

Visa

Visa je elektronički sustav prijenosa sredstava koji olakšava jednostavne transakcije između banaka, trgovaca, potrošača i bankarskih institucija. To je jedna od najprikladnijih opcija digitalnog plaćanja koja se koristi u cijelom svijetu. Čak i licencirane kladionice koriste Visu kao metodu depozita zahvaljujući višestrukim slojevima zaštite.

Pokaži više...
MasterCard

Mastercard je jedna od vodećih mreža kreditnih kartica koje se koriste za obradu online plaćanja na globalnoj razini. Većina eSports kockarnica prihvaća Mastercard jer je to pouzdan i praktičan način plaćanja. Igrači mogu koristiti Mastercard za obavljanje sigurnih i sigurnih prijenosa novca kao što su depoziti i isplate.

Pokaži više...
PayPal

PayPal je digitalni novčanik u vlasništvu američke multinacionalne tvrtke PayPal Holdings, Inc. 134. korporacija na listi Fortune 500 za 2021. vjerojatno je najveći e-novčanik na svijetu u 2021. PayPal je dostupan u gotovo svim zemljama koje imaju sustave online prijenosa novca . Nudi usluge prijenosa uz naknadu različitim dobavljačima na mreži, uključujući web-stranice za sportsko klađenje.

Pokaži više...
PaysafeCard

Osnovali su je 2000. četiri Austrijanca, a platforma za plaćanje sada pruža financijske usluge korisnicima u više od 40 zemalja, uključujući većinu Europe i Sjeverne Amerike. Do 2015. marka paysafecard pridružila se Optimal Paymentsu, multinacionalnoj tvrtki za digitalno plaćanje, koja se rebrendirala na Paysafe Group. U Europi nije potreban vanjski bankarski partner jer podružnica pružatelja plaćanja ima dozvolu za obavljanje financijskih transakcija.

Pokaži više...
Apple Pay

Apple Pay web stranice za eSports klađenje postaju sve popularnije. Tradicionalne kladionice u žurbi su udružiti se s Appleovom uslugom prijenosa novca. Time se želi iskoristiti popularnost Apple Paya u Sjedinjenim Državama i šire.

Pokaži više...
Neteller

Neteller je metoda elektroničkog prijenosa novca koja se koristi u raznim aktivnostima internetske trgovine, među kojima su plaćanja na i s internetskih stranica za sportsko klađenje. Može se koristiti za izravno podizanje novca pomoću Net+ kartice ili prijenos takvih sredstava na bankovni račun. Usluga je u vlasništvu PaySafe Group, tvrtke koja je od tada kupila Skrill, bivšeg konkurenta Netellera. Ovo je jedna od vodećih usluga e-transfera koja je otvorila trgovinu 1999. godine. Počela je s radom u Kanadi, ali se 2004. preselila na Otok Man. Nakon akvizicije Skrilla, postao je jedna od najvećih usluga prijenosa e-novca.

Pokaži više...
Skrill

Skrill je značajan pružatelj usluga digitalnog novčanika koji opslužuje više od 130 zemalja širom svijeta. Korisnici uživaju u korištenju njegovih usluga prijenosa novca jer su brze, pouzdane i nevjerojatno lake za korištenje. Osim toga, podržava mnoštvo načina plaćanja uključujući bankovni prijenos i kreditne i debitne kartice.

Pokaži više...
American Express

American Express (Amex) je među 5 najprihvaćenijih kartica u svijetu. Online trgovci koji prihvaćaju MasterCard i Visu vjerojatno uzimaju American Express. Ovaj način plaćanja prevladava u turističkim destinacijama. Dok su glavne bankovne kartice specijalizirane za kreditne ponude, American Express nudi dodatne usluge kao što su putnički čekovi i osiguranje.

Pokaži više...

Bank Transfer

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter

Najsigurniji načini plaćanja za esport klađenje

Kladitelji mogu slobodno koristiti kanal plaćanja za uplatu ili podizanje sredstava samo ako su sigurni da je način plaćanja siguran. Za to moraju uzeti u obzir sigurnosne značajke. Neke od sigurnosnih značajki koje treba provjeriti istaknute su u nastavku.

Šifriranje

Svaki pronicljivi kladioničar trebao bi osigurati da pružatelj plaćanja šifrira sve financijske i osobne podatke kako bi ih zaštitio od znatiželjnih očiju. Korištena tehnologija šifriranja također bi trebala biti najnovija i najsigurnija.

Ovjera

Druga bitna sigurnosna značajka koju treba uzeti u obzir je autentifikacija. Svi odlazni zahtjevi za uplatu ili isplatu trebaju zahtijevati odgovarajuću autentifikaciju kako bi se osiguralo da neovlaštene osobe ne vrše transakcije korištenjem računa igrača. Dvofaktorska provjera autentičnosti jedna je od najčešćih sigurnosnih značajki koju upotrebljavaju trgovci online plaćanjem i kockarnice. Uvodi dodatni korak u procesu autentifikacije za poboljšanu sigurnost.

Šifre

Šifre su postale prilično uobičajene posljednjih godina. Oni su dodatni sigurnosni korak koji zahtijeva od korisnika da unesu dodatnu sigurnu lozinku, koju pružatelj usluga plaćanja obično šalje korisniku na e-poštu ili telefon.

Osim sigurnosnih značajki, igrači bi također trebali uzeti u obzir opću reputaciju davatelja depozita. Onaj koji je imao brojne slučajeve prijevare pri plaćanju vjerojatno neće biti dobra opcija bez obzira na sigurnosne značajke koje nudi.

Kako odabrati bankarsku metodu

Kladionici na e-sportove trebali bi uzeti u obzir brojna razmatranja pri odabiru bankovne metode kako bi bili sigurni da će dobiti najbolje. Možda će biti potrebno malo istraživačkog rada da bi se napravio informirani odabir. Ovdje su neka od najvažnijih razmatranja.

Klađenje na kripto esport jedan je od najpopularnijih načina plaćanja. Klađenje na e-sportove s kripto kladionicama ima nekoliko prednosti u kojima mogu uživati. Ne zaboravite provjeriti ovu metodu.

Transakcijska ograničenja: Ograničenja transakcija odnose se na iznos koji igrači mogu izvršiti transakciju putem bankovne metode unutar jednog dana ili u bilo kojoj pojedinačnoj transakciji. Bankroll igrača trebao bi biti glavni utjecajni čimbenik za ova razmatranja. Na primjer, igrači koji se klade na visoke razine trebali bi uzeti u obzir samo bankarske opcije koje imaju visoka ograničenja transakcija.

Vrijeme povlačenja: Neki načini plaćanja obično ograničavaju vrijeme podizanja na određene sate određenih dana i samo neke dane u tjednu. To može biti prilično nezgodno za neke igrače. Isto vrijedi i za vrijeme obrade isplata. Dobra opcija nudi najmanje vrijeme obrade povlačenja i omogućuje povlačenja u bilo kojem trenutku.

Sigurnost: Sigurnost je vjerojatno najočitiji razlog za razmatranje. Igrači bi trebali ograničiti svoje mogućnosti samo na bankarske metode koje jamče vrhunsku sigurnost za sve izvršene transakcije. Isto vrijedi i za privatnost.

Naknade: Iznos koji se naplaćuje za uplate ili isplate također bi trebao utjecati na igračev izbor bankarske metode. Kanali plaćanja koji nude niske naknade ili čak bez naknada obično su preferirani kod većine igrača.

Bankarske značajke: Različite metode bankarstva dolaze s različitim značajkama depozita. Kladitelji bi se uvijek trebali odlučiti za one koji nude najkorisnije i najfunkcionalnije značajke kako bi uživali u najvećim prednostima.

Služba za korisnike: Korisnička služba jedna je od stvari koje igrači najviše zanemaruju pri odabiru bankarske metode. Iako rijetko kod nekih vrhunskih pružatelja bankarskih usluga, postoje mogućnosti problema s pologom ili isplatom. Takvi zahtijevaju interakciju s korisničkom službom za rješavanje problema. Kladitelji bi stoga trebali odabrati pružatelje usluga plaćanja koji odmah nude prijateljske i profesionalne korisničke usluge.

Kako napraviti depozit za klađenje na esports

Proces polaganja za klađenje na esports obično je prilično jednostavan, ali to uglavnom ovisi o korištenoj bankovnoj metodi. U nekim slučajevima postoji više od jednog načina za uplatu. Na primjer, postupak uplate može se pokrenuti sa stranice kladionice ili stranice banke. U svakom slučaju rezultat je obično isti, uključujući moguće naknade koje se naplaćuju na transakciju.

Korištenje PayPala na stranicama za klađenje na eSport

PayPal je među mnogim opcijama plaćanja koje igrači mogu koristiti za uplate ili isplate za klađenje na esport. To je posebno slučaj kada je u pitanju klađenje na esport na međunarodnim kladioničarskim stranicama. Proces uplate putem metode plaćanja je relativno jednostavan i brz. Evo koraka koje treba slijediti.

Postupak

Prvi korak je prijava ili prijava na račun na kladioničarskoj stranici koja prihvaća bankovnu metodu PayPal i nudi esport. Igrač tada može otići na bankovnu stranicu i zatim se pomaknuti kako bi pronašao PayPal opciju plaćanja. Proces pristupanja PayPal opciji depozita može se razlikovati na nekim stranicama za klađenje ovisno o korisničkom sučelju.

Nakon klika na opciju PayPal uplate, kladionica bi trebala otvoriti obrazac u koji igrač mora ispuniti svoje podatke. Pojedinosti uključuju ime, PayPal adresu e-pošte i iznos koji igrač želi uplatiti. Nakon potvrde da su detalji točni, kladionica će preusmjeriti igrača na njegov PayPal račun.

Igrač se tada mora prijaviti na svoj račun i imati dovoljno sredstava za uplatu i odobrenje transakcije. Ako je sve u redu, igrač treba samo unijeti svoje vjerodajnice, uključujući lozinke, i poslati zahtjev za transakciju.

PayPal plaćanja obično se obrađuju u stvarnom vremenu. To znači da bi se uplaćeni iznos trebao odraziti na igračev račun za igranje gotovo čim se proces transakcije završi.

Zašto su esport klađenje i PayPal savršeni partneri

PayPal je među popularnim načinima plaćanja u esport klađenju. U vlasništvu je američke multinacionalne financijske tehnološke tvrtke pod nazivom PayPal Holdings, Inc. Ovaj e-novčanik omogućuje transakcije u različitim valutama. Sustav plaćanja dostupan je u gotovo svim zemljama.

To je među glavnim razlozima zbog kojih većina kladioničara koji nude tržišta klađenja na esport to imaju kao bankovnu opciju, jer osigurava da većina kladioničara može lako i povoljno položiti novac. Evo još razloga zašto je PayPal tako popularan.

  • Jednostavnost korištenja: Od svih opcija depozita, PayPal je među najjednostavnijima za korištenje. Toliko je jednostavno da ga više vole čak i početnici u klađenju na esport.
  • Brza obrada: PayPal depoziti vrše se u stvarnom vremenu. To znači da igrači ne moraju čekati obradu kako bi dobili novac na svoje račune za klađenje i nastavljaju uživati u klađenju na esport.
  • Pouzdana sigurnost: PayPal je jedan od najsigurnijih načina plaćanja za esport klađenje. Kladitelji se ne moraju brinuti da će izgubiti novac od prevaranata sve dok poduzimaju odgovarajuće mjere opreza.
  • Bez naknade na depozite: PayPal ne naplaćuje nikakvu naknadu za novac položen na stranicama za esport klađenje. Kladitelji tako mogu uplatiti točan iznos koji im je potreban. To im također pomaže da bolje upravljaju svojim bankrollovima.

Kako podići dobitak putem PayPala

Sretni igrači koji se klade i dobiju na esportu imaju mogućnost ponovnog ulaganja dobitka ili povlačenja. Oni koji odluče podići dobitke moraju razmotriti različite mogućnosti plaćanja. PayPal je još uvijek među najčešćim opcijama koje igrači preferiraju za isplate.

Većina razloga za to gotovo je slična onima zašto radije koriste ovu opciju plaćanja za polaganje depozita. Jedina glavna razlika je u tome što isplate putem PayPal-a traju znatno duže, za razliku od pologa, koji se obično obrađuju trenutno.

Proces povlačenja

Za početak procesa povlačenja, igrači se prvo moraju prijaviti na svoje račune za klađenje. Sljedeći važan korak je provjeriti raspoloživi iznos na njihovim računima. To je bitno jer označava najveći iznos koji mogu povući. Igrači zatim mogu otići na stranicu za isplatu i odabrati PayPal kao opciju isplate.

Tipično, mjesto za klađenje od igrača će zahtijevati da ispune neke podatke prije nego započne proces isplate. To se posebno odnosi na prva povlačenja. Igrači moraju ispuniti podatke o PayPal računu na koji kladioničar treba prebaciti povučena sredstva.

Također moraju naznačiti iznos koji se podiže. Treba napomenuti da iznos koji se odražava na stanju računa za klađenje obično nije iznos koji se u nekim slučajevima može podići. Neke kladionice naplaćuju naknade za obradu isplata, što treba uzeti u obzir.

Vrijeme procesiranja

Vrijeme obrade također se razlikuje među različitim kladionicama. To je zato što im je potrebno različito vrijeme da potvrde i odobre podnesene zahtjeve za povlačenje. Međutim, nakon što kladionice odobre zahtjeve za isplatu, PayPalu obično treba vrlo kratko vrijeme da dovrši proces transakcije.

Količina odobrenih transakcija može utjecati na vrijeme potrebno kladioničaru. Za kladioničarske stranice koje nude brzo vrijeme transakcije povlačenja, igrači obično povuku sredstva sa svojih računa u roku od 24 sata.

Najbolji načini plaćanja za klađenje na eSport

Ocjenjivanje opcija plaćanja za klađenje na esports nije baš jednostavno. To je zbog brojnih razmatranja koja je potrebno uzeti u obzir, a većinu njih može biti malo teško razlikovati. Međutim, za svaku opciju plaćanja ističe se nekoliko stvari koje se mogu koristiti kao izvrsni pokazatelji.

Prvo i najvažnije razmatranje je je li opcija plaćanja legitimna. To je zato što se u industriji pojavljuju brojni načini plaćanja koji su postavljeni s glavnom svrhom prevare igrača. Iz tog razloga, u ocjenjivanju se uzimaju u obzir samo opcije plaćanja koje su legitimno registrirane i imaju licencu za pružanje bankarskih usluga.

Za ostala razmatranja koja se uzimaju u obzir pri rangiranju bankarskih opcija, opsežno znanje o metodama depozita i iskustva igrača prikazana u njihovim povratnim informacijama i recenzijama pomažu pri rangiranju. Neki od drugih čimbenika na kojima se temelje mogućnosti pregleda bankovnih usluga istaknuti su u nastavku.

Pristupačnost: Pristup opciji plaćanja prilično je očit faktor rangiranja. To je zato što kladioničari obično biraju opcije depozita koje su im nedostupne. Na pristupačnost mogu utjecati čimbenici poput pitanja jurisdikcije. Što je bankarska metoda pristupačnija, to je više rangirana.

Sigurnost: Kao što je ranije spomenuto, sigurnost je jedna od bitnih značajki koje kladioničari esporta razmatraju kada traže opcije plaćanja. Iz tog su razloga opcije plaćanja koje nude najbolje sigurnosne značajke bolje rangirane. Isto se odnosi i na značajke privatnosti. Poredak se obično sastoji od najsitnijih detalja jer većina opcija plaćanja primjenjuje gotovo sve najbolje dostupne sigurnosne značajke.

Popularnost među pružateljima usluga: Većina stranica za klađenje na esport obično nudi opcije depozita na temelju popularnosti. Popularnost se može koristiti kao pokazatelj kvalitete i pouzdanosti. Opcije plaćanja koje su popularnije među pružateljima stoga zaslužuju višu ocjenu.

Korisnička podrška: Drugi bitan čimbenik koji treba uzeti u obzir pri rangiranju načina plaćanja je korisnička služba. Metode plaćanja koje nude izvrsnu korisničku podršku općenito bi trebale biti bolje rangirane od onih koje nude lošu ili nikakvu korisničku podršku. Profesionalnost, dostupnost i kanali korisničke podrške neka su od razmatranja koja se koriste za rangiranje korisničke službe.

Korisničko sučelje: Korisničko sučelje ili jednostavnost načina plaćanja također utječu na rangiranje. Bankovne opcije koje su jednostavne i ugodne za korištenje dobivaju više ocjene. To je zato što primaju više klijentele, uključujući početnike u svijetu klađenja na esport.

Vrijeme obrade: Različite opcije plaćanja imaju različita vremena obrade. To je posebno slučaj kada su u pitanju isplate. Mogućnosti pologa koje nude najbrže vrijeme povlačenja bez ikakvih kompromisa u pogledu sigurnosti i zaštite stoga su više rangirane jer pružaju više pogodnosti igračima.

Transakcijska ograničenja: Ograničenja transakcija još su jedan veliki faktor rangiranja. Metode plaćanja koje igračima omogućuju uplatu niskih i visokih iznosa služe širem rasponu igrača i tako se rangiraju više.

Odgovorno igranje

Igrači bi uvijek trebali prakticirati odgovorno igranje usprkos svom uzbuđenju, zabavi i mogućnostima dobitka koje dolaze s kockanjem na esportu. Odgovorno igranje uključuje:

  • Vježbanje samokontrole u vezi s tim koliko se vremena troši na klađenje.
  • Izbjegavajte nepotrebno klađenje.
  • Između ostalog, isključivanje emocija u svim odlukama o klađenju.

Također se odnosi na kontrolu bankrolla, što znači polaganje samo razumnih iznosa i klađenje na prave iznose.

Odgovorno igranje osigurava da igrači ne trpe nepodnošljive financijske gubitke. Također sprječava mentalne probleme poput depresije i stresa. Igrači koji već pate od posljedica neodgovornog kockanja trebali bi odmah potražiti pomoć kako bi kontrolirali posljedice i spriječili pogoršanje stanja.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak