Zatražite svoj Esports Bonus kodovi 2023

Klađenje na esports je relativno nov fenomen, ali mnogi su ljudi osvojili velike svote novca klađenjem na igre u rasponu od Dota 2 i League of Legends do CS:GO i Valoranta. Promotivni kod web-mjesta za klađenje na eSports, također poznat kao promotivni kod, kod je sastavljen od slova ili znamenki koje igrači mogu upisati u promotivni okvir na web-mjestu za klađenje kako bi dobili neku vrstu posebnog poticaja. Kladionice općenito koriste promotivni kod kladionice kao strategiju akvizicije za privlačenje novih kupaca i može vam pomoći da počnete s klađenjem na eSport.

Zatražite svoj Esports Bonus kodovi 2023
Gdje pronaći promotivne kodove na stranicama za klađenje na esportKako funkcioniraju promotivni kodoviSavjeti i trikovi za besplatne okladeOdgovorno kockanje
Gdje pronaći promotivne kodove na stranicama za klađenje na esport

Gdje pronaći promotivne kodove na stranicama za klađenje na esport

Mnoge kladionice ne objavljuju eksplicitno promotivne kodove na svojim web stranicama, ali postoje metode za pronalaženje najboljih dostupnih promotivnih kodova.

Jedna od metoda je samo proguglati odabranu web-lokaciju za klađenje zajedno s riječima promotivni kod. Ovo je jedna od najpouzdanijih metoda za lociranje promotivnog koda koji tražite. Također možete uključiti svoj omiljeni eSport u upit za pretraživanje kako biste dobili jedinstvene i neobične promotivne kodove.

Na primjer, obožavatelj League of Legends tražio bi 'League of Legends Worlds Promo Code 1xBet' kako bi pronašao promotivnu ponudu koju traže. Ne zaboravite koristiti samo promotivne kodove s pouzdanih i sigurnih stranica, kao što su 1xBet, Betsson i Betsafe, između ostalih.

Gdje pronaći promotivne kodove na stranicama za klađenje na esport
Kako funkcioniraju promotivni kodovi

Kako funkcioniraju promotivni kodovi

Dobivanje promo koda za klađenje na eSport samo je pola bitke; morate ga također pravilno koristiti kako biste iskoristili prednosti. Ovo nije težak zadatak, ali zahtijeva nekoliko faza.

Svaka stranica ima svoj skup pravila i kriterija, koji su navedeni u Uvjetima i odredbama o bonusu. Ključno je pročitati uvjete i odredbe promotivnog koda ili bilo kojeg drugog eSport bonus u tom slučaju. Uvjeti i odredbe za bonuse često uključuju kritične informacije kao što su dopušteni načini plaćanja, minimalni koeficijenti na koje morate kladiti, zahtjevi za klađenje i tako dalje. Ignorirajte ih na svoj rizik.

Ako tražite promotivni kod, obično će se od vas tražiti da unesete poseban ili jedinstveni kod tijekom registracije ili prilikom prve uplate. Na primjer, ako imate promotivni kod "Worlds100" za ulazak, morate otići na web-mjesto, prijaviti se kao novi igrač i unijeti "Worlds100" u predviđeno područje kada se od vas zatraži promotivni kod.

Druge promocije će najvjerojatnije zahtijevati da unesete kod tijekom polaganja ili na određenoj bonus stranici.

Kako koristiti promotivne kodove

Vaša odabrana stranica za klađenje na eSport, a ne eSport, kontrolira kako trošite a bonus za registraciju. Međutim, ovisno o vrsti koju ste kupili, postoje taktike klađenja na eSports koje bi vam mogle pomoći da maksimalno iskoristite svoj promotivni kod.

Kako funkcioniraju promotivni kodovi
Savjeti i trikovi za besplatne oklade

Savjeti i trikovi za besplatne oklade

Ako je promotivni kod za ponudu podudaranja depozita, on će odgovarati vašem prvom depozitu do određenog iznosa. Bonus se obično pripisuje na vaš račun kada ste ispunili određene uvjete za klađenje. To bi vam moglo pomoći da diverzificirate svoje oklade jer osiguravaju dodatna sredstva.

Ta dodatna sredstva mogu vam omogućiti da se kockate na timove ili igrače na koje se inače ne biste kladili ili čak riskirali klađenje na autsajdere u potrazi za većim dobicima. Ako oklada dobije, možete dobiti puno, ali ako izgubite, oduzimaju se samo vaša bonus sredstva.

Ako imate promotivni kod za oklade bez rizika, moći ćete napraviti svoju prvu okladu s platformom i zaraditi kredit za klađenje jednak dijelu ili cijelom vašem početnom depozitu. 100-postotna oklada bez rizika do 250 USD, na primjer, dodijelila bi kupcu 250 USD koji bi se iskoristio za jednu ili više besplatnih oklada ako je njihova prva kvalificirana oklada gubitak.

To bi vam moglo pomoći u razumijevanju eSporta na koji se kladite, osobito ako ste novi u eSportu ili eSport klađenju općenito. Oklade bez rizika također su povoljne ako tvoj omiljeni tim imao je nekoliko klimavih utakmica i ne igra punim potencijalom. Neki promotivni kodovi su za pojačane oklade. Povećane oklade slične su povećanim koeficijentima za natjecatelja ili tim. Na primjer, možete naići na povećanu okladu za igrača koji podiže svoje +200 na +300, povećavajući vašu isplatu ako vaša oklada dobije.

Ovo su neki od najtraženijih promo kodova, posebno među iskusnim kladionicima koji su sigurni u svoje talente za klađenje. Na primjer, neki su predvidjeli da će DAMWON Gaming pobijediti EDG na LoL Worlds 2021. Međutim, ako iskusni kladioničar vjeruje da će EDG pobijediti unatoč tome što neće biti očekivani prvaci, promotivni kod s povećanom okladom za EDG bio bi trešnja na vrhu njihove projicirane dobiti.

Postoje i sezonske ponude ili ponude specifične za događaje, kao što su promotivni kodovi za Call of Duty liga, DreamHack događaji, Svjetski kupovi u elektroničkom sportu, League of Legends Svjetsko prvenstvo, Fortnite kup, i tako dalje.

Ovi promo kodovi idealni su za kladitelje koji su obožavatelji i gledaju utakmice koje predvode velike događaje, jer mogu dati pametne oklade na temelju prethodnog učinka, forme i stanja tima ili pojedinca. Za njih je dobivanje promotivnih kodova za ove događaje siguran način da povećaju svoju banku.

Promotivni kodovi za sezonske ili specifične događaje posebno su korisni za kladionike koji jednostavno uživaju u klađenju na velike događaje, čak i ako su novi u igri. Ovi kodovi im mogu pomoći u početku klađenja na ove eSportove, jer neki promo kodovi mogu djelovati kao sigurnosna mreža ako im oklade propadnu.

Savjeti i trikovi za besplatne oklade
Odgovorno kockanje

Odgovorno kockanje

Smatrajte kockanje isključivo vrstom razonode. Morate biti spremni izgubiti novac i shvatiti te gubitke kao neizbježan element igre. Ovo je nedvojbeno pravi način kockanja.

Očekivanje ili zahtjev za pobjedom obično je korijen problema s kockanjem. Kada ti igrači izgube, mogu postati frustrirani ili nervozni, što će ih potaknuti da ulože više novca u rizik pokušavajući nadoknaditi svoje gubitke. To može izazvati užasan domino efekt koji brzo eskalira.

Odvojite određeni iznos novca koji ste spremni izgubiti u bilo kojem trenutku. Ako postavite i držite se svojih granica, trebali biste moći uživati u kockanju bez da upadnete u nevolje. Kontrolirajte količinu vremena koje provodite na kockanje na isti način na koji ograničavate koliko novca trošite. Kockanje u slobodno vrijeme je prihvatljivo sve dok si to možete priuštiti, ali ne bi trebalo zavladati vašim životom.

Nemojte se bojati prići nekome ako znate ili sumnjate da vam kockanje postaje problem. Nemate se čega sramiti, a pokušaj da se sami uhvatite u koštac s problemom je besplodan. Određene grupe mogu vam pomoći ako vam nije ugodno rješavati svoje poteškoće s prijateljima ili obitelji.

Odgovorno kockanje