Gunsbet Pregled klađenja na eSport 2024 - Games

GunsbetResponsible Gambling
CASINORANK
7.6/10
BonusBonus $300 +100 besplatnih vrtnji
Pouzdan
Provjereno
Siguran
Gunsbet is not available in your country. Please try:
Games

Games

GunsBet mora prijeći dug put kako bi poboljšao svoju ponudu eSporta, zahvaljujući svojoj mladosti u usporedbi s konkurencijom.

Međutim, kao i druge najznačajnije kladionice za eSport, počeli su se koncentrirati na tri glavne igre za klađenje na eSport: Counter-Strike: Global Offensive, DotA 2 i League of Legends.

Najpopularniji esportovi za klađenje uz Gunsbet

GunsBet je od tada dodao brojne dodatne naslove u svoju eSport oružju, uključujući Gareninu Arena of Valor, King of Glory, Rainbow Six Siege i Starcraft II.

Unatoč ograničenom rasponu eSportova na koje se možete kladiti, raznolikost događaja, turnira i utakmica je fantastična. Neke manje, lokalne lige mogu predstavljati problem, ali one obično nisu dostupne na drugim stranicama za klađenje.

Ne samo da je CS: GO jedna od najpopularnijih pucačina iz prvog lica na globalnoj razini, već je klađenje na CS: GO također u fokusu Gunsbeta, koji je vrlo aktualan. Najraznovrsniji mečevi dostupni u svim igrama ovdje, uključujući važna natjecanja kao što je epsko CS: GO Major Championship.

Tržišta klađenja su umjerena i nešto niža od prosjeka industrije. Uz tipični scenarij pobjednika utakmice, otkrit ćete 5 do 20 drugih tržišta klađenja, ovisno o događaju i utakmici koju odaberete.

Dakle, iako ovo možda nije idealno za one koji traže egzotiku, bit će dovoljno za povremene kladioničare koji traže dvosmjernu okladu.

Klađenje na eSport uživo

Klađenje uživo dostupno je ovdje, iako broj utakmica nije tako velik kao kod klađenja na obične, nadolazeće utakmice.

U usporedbi sa sličnim platformama za klađenje, izbor alternativa za klađenje je znatno veći. Možete birati između više od deset različitih scenarija za određene CS:GO utakmice uživo, što je izvrsno za klađenje uživo.

Funkcija In-Play omogućuje vam promatranje koje se igre igraju i čak stavljanje oklada u stvarnom vremenu. Odjeljak Raspored i ishodi omogućuje vam da vidite koji su događaji dostupni za klađenje prije nego počnu i ispitati ishode prethodnih događaja.

Također možete promijeniti način na koji se prikazuju izgledi i dati prioritet određenim sportovima promjenom zaslona. Odjeljak Statistički centar namijenjen je ponudi podataka o prethodnim učincima momčadi tako da možete napraviti informiran odabir klađenja. Desna strana desktop verzije prikazuje vaš kladioničarski listić i povijest klađenja.

Dota 2

Gunsbet je dobra opcija za kladioce na Dota 2. Postoji preko deset aktivnih događaja na koje se možete kladiti. Dota Pro Circuit, Dream League, ESL One, I-League i drugi među turnirima su u kojima kladioničari mogu uživati.

Raznolikost Dota 2 tržišta klađenja također je prilično dobar. Uzmimo utakmicu Team Liquid protiv OG kao primjer: postoji više od deset različitih izbora klađenja. Možete se, primjerice, kladiti na količinu odigranih mapa u formatu više/manje, pobjednika karte, prvu Aegis, toranj ili vojarnu ili čak pokušati predvidjeti točan rezultat karte.

liga legendi

Ne možemo reći ništa o raznolikosti liga legendi podudaranja jer je u vrijeme pisanja ovog teksta dostupan samo MSI. MSI je jedan od najboljih godišnjih LoL turnira, a ne događa se puno toga u isto vrijeme.

Trenutačno igra samo nekoliko lokalnih liga, ali glavni timovi su ili na MSI-ju ili se pripremaju između proljetnih i ljetnih dionica.

Situacija nije puno bolja od odabira utakmica za MSI tržišta klađenja. Postoji samo nekoliko alternativa klađenju, ali one mogu biti dovoljne za većinu kockara.

Pobjednik meča, prvi tim koji je uzeo prvu krv, prvi tim koji je srušio toranj, prvi tim koji je ubio Barona i prvi tim koji je uništio inhibitor su među izborima za klađenje.

Kraljevi slave

King of Glory je natjecateljski esport u Kini, s tisućama gledatelja i nevjerojatnim novčanim nagradama. Jedan od jedinstvenih aspekata KOG-a je da je to jedan od rijetkih esportova samo za mobilne uređaje. Iako navijači mogu gledati utakmice na velikom ekranu, na YouTubeu ili drugim platformama, sve profesionalne utakmice igraju se na telefonima. To je također besplatna esport igra, što doprinosi njenoj stalnoj privlačnosti.

Mnoge opcije klađenja su dostupan u King of Glory, od kojih su mnogi također dostupni u drugim popularnim MOBA igrama kao što su Dota 2 ili LoL, kao što su pobjednik meča, točan rezultat, pobjednici runde, tim koji prvi povuče krv, prvi koji sruši kupolu i tako dalje.

Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege je online taktička pucačina za više igrača koja snažno naglašava strategiju i suradnju. R6 se znatno razlikuje od ostalih pucačina na tržištu, kao što su Call of Duty, CS:GO i Valorant Betting.

Cilj igre je obrana ili napad na cilj protiv protivničkog tima, bilo taoca, bombe ili sigurnog područja.

Sveukupno esport okruženje ove igre neprestano raste tijekom godina, pružajući više prilika timovima da se međusobno sučele. Više natjecanja znači mnogo prilika za R6S klađenje, posebno za najveći Rainbow Six esport turnir, kao što je The Six Invitational.

Neka od uobičajenih tržišta klađenja na eSport su izravni pobjednici, pobjednici u meču, većina ubojstava i posebne oklade poput toga hoće li talac biti ozlijeđen ili ne i tko deaktivira najviše bombi.

StarCraft II

StarCraft 2 je dobro poznata strategija u stvarnom vremenu (RTS) esport tvrtke Blizzard Entertainment. Dva igrača sudjeluju u sportu odabirom jedne od tri rase, Terrans, Protoss ili Zerg, koje su dostupne na prethodno odabranoj mapi.

Njihova iskustva igranja također su raznolika i razlikuju se jedno od drugog. Igrači i dalje moraju donositi brze odluke, a sposobnost obavljanja više zadataka je ključna. Zbog brze akcije u igri, ovo je odlično za kladioničare željne uzbuđenja.

Najčešća tržišta klađenja su Pobjednik meča, Pobjednik karte, Hendikepi, Tim A/B za osvajanje 1 karte, Tim A/B koji ne osvaja nijednu kartu, Točan rezultat karte, Više/ispod ukupnog broja karata, Tim za pobjedu u skupini, Tim za pobjedu Pobjednik turnira i regija turnira.