Poredak najboljih eSport kladionica s Neteller

Neteller je metoda elektroničkog prijenosa novca koja se koristi u raznim aktivnostima internetske trgovine, među kojima su plaćanja na i s internetskih stranica za sportsko klađenje. Može se koristiti za izravno podizanje novca pomoću Net+ kartice ili prijenos takvih sredstava na bankovni račun. Usluga je u vlasništvu PaySafe Group, tvrtke koja je od tada kupila Skrill, bivšeg konkurenta Netellera. Ovo je jedna od vodećih usluga e-transfera koja je otvorila trgovinu 1999. godine. Počela je s radom u Kanadi, ali se 2004. preselila na Otok Man. Nakon akvizicije Skrilla, postao je jedna od najvećih usluga prijenosa e-novca.

Poredak najboljih eSport kladionica s Neteller
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

FCA pravila o e-novcu zahtijevaju od Netellera da novac klijenata drži na povjereničkim računima odvojeno od vlastitih operativnih sredstava. To znači da može isplatiti sve saldo kupaca odjednom ako je potrebno, što ga čini sigurnom metodom za korištenje.

Neteller nudi transfere za kockanje od srpnja 2000. Tada je upravljao plaćanjima za oko 85% igrača u industriji. Danas je vrlo popularan među pružateljima klađenja na esport.

Kako napraviti depozit za esport klađenje na Netelleru

Uz Neteller, polaganje novca trebalo bi biti jednostavno, sigurno i brzo. Evo koraka koje treba slijediti:

Prijavite se na svoj Neteller račun. Morate navesti podatke za prijavu korištene tijekom registracije. Ovi se detalji mogu spremiti radi lakše prijave, ali to činite samo na osobnim i sigurnim uređajima.

Odaberite "Money In". Ovo će vam dati a popis opcija plaćanja. Kliknite na željenu metodu.

Unesite iznos koji želite uplatiti na svoj Neteller račun i kliknite U redu. Novac će biti odmah položen.

Nakon što imate novac na svom Neteller računu, možete ga koristiti za uplatu na svoj račun za klađenje.

Na web-mjestu za klađenje na esports kliknite "Depozit". Pojavit će se popis opcija depozita. Kliknite "Neteller"

Stranica će vam otvoriti novi prozor u kojem se prijavite i odaberete iznos koji želite poslati na svoj račun za klađenje.

Nakon što unesete ovaj iznos i potvrdite, vaš saldo klađenja se ažurira i odbija od Netellera. Zatim možete koristiti ovaj saldo za klađenje na svoje omiljene igre i turnire.

Prednosti i nedostaci Netellera

Prednosti korištenja Netellera kao opcije depozita na web stranicama za klađenje na esport uključuju:

 • Pogodnost: Za igrača koji je na tržištu tako dugo, Neteller je lijepo ostario. Njihove transakcije su brze i sigurne. Postoji preko 40 dostupnih metoda za punjenje kartice, među kojima su bankovne, kreditne i debitne kartice. Prihvaća se više od 26 valuta, a način prijenosa dostupan je u većini zemalja širom svijeta. Stvarno ne postaje zgodnije, zar ne?

 • Bonusi: Mnoge kladionice nagrađuju kupce bonusima i besplatnim okladama kada polože na Netelleru.

 • Niski troškovi transakcije: Troškovi se razlikuju od zemlje do zemlje i od jedne kladionice do druge. Međutim, Neteller je među metodama plaćanja s najnižim transakcijskim naknadama.

 • Sjajna korisnička služba: Korisnička služba davatelja usluga brza je i korisna. Može im se pristupiti putem chata uživo, e-pošte ili telefona.

Nedostaci uključuju:

Ograničenje od 2000 USD za ne-VIP članove pri polaganju putem kartica. Ograničenje se penje na između 5.000 i 50.000 USD kada se polaže s drugog Neteller računa.

Različiti limiti povlačenja ovisno o zemlji, načinu plaćanja i valuti

Mogu se koristiti samo prihvaćene valute

Iako ova ograničenja ne utječu izravno na korištenje Netellera za uplatu na web-mjestu za klađenje esporta, ona to čine neizravno utječući na način na koji učitavate svoj Neteller račun.

Kako ocjenjujemo bankarske metode

Esport Ranker koristi stroge metode za ocjenjivanje kladionica i bankarskih metoda koje koriste. Gledajući bankarske metode, stavljamo ih na ljestvice učinkovitosti i sigurnosti. Želimo pogledati sljedeće

 • Pristupačnost - U koliko zemalja je metoda dostupna? Koliko je valuta prihvaćeno? Koliko je lako pristupiti i koristiti metodu (uglavnom online)?
 • Sigurnost - Koje se razine sigurnosti nude za privatne podatke i novac korisnika? Postoji li SSL certifikat?
 • Popularnost među stranicama za klađenje - Najbolje bankarske metode imaju sjajne značajke koje privlače mnoge vrhunske stranice za klađenje. Bankarska metoda koja je prihvaćena samo na nekolicini kladionica je crvena zastavica.
 • Sigurnost - Mogu li korisnici anonimno koristiti bankovnu metodu? Koliko je lako pratiti transakcije?
 • Podrška - Koliko je brza i korisna korisnička podrška putem bankarske metode?

Neteller popularnost u industriji klađenja na esport

Neteller je jedan od najpopularnijih načina plaćanja u industriji klađenja na esport. U funkciji je već skoro dva desetljeća, što znači da je većina kladioničarskih stranica rasla s njim. Također je s vremenom poboljšao svoje usluge. Prikladan je, pouzdan, pristupačan i dostupan u većini dijelova svijeta. Neteller označava sve okvire koje bi ljubitelj esporta želio označiti.

Proces otvaranja Neteller računa

Neteller račun se otvara u nekoliko jednostavnih koraka na Neteller web stranici. Besplatno je.

 1. Na stranici kliknite 'Pridruži se sada'
 2. Unesite potrebne podatke - e-mail, ime, zemlju, valutu i lozinku. Zatim kliknite "Registriraj se". Tada ćete dobiti sigurni ID
 3. Dovršite postupak registracije otvaranjem e-pošte s potvrdom koja vam je poslana i unosom Secure ID-a na stranici koja se nalazi na poveznici
 4. Vaš Neteller račun je sada spreman za korištenje
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak