Poredak najboljih eSport kladionica s Jeton

Popularnost eSports klađenja raste iz različitih razloga. Iako je obustava mainstream sportskih događaja nakon pandemije COVID-19 odigrala ključnu ulogu, širok raspon tržišta klađenja ključ je popularnosti klađenja na eSport. Pronalaženje eSports događaja za klađenje ovih dana također je relativno jednostavno, zahvaljujući dostupnosti platformi za klađenje na eSports.

Neki igrači, uglavnom početnici, često su zbunjeni kada traže prikladan i pouzdan način plaćanja dok igraju videoigre za pravi novac. Jeton je popularno rješenje za većinu igrača mnogih dostupnih načina plaćanja u eSportovima. To je prvenstveno zato što je siguran i jednostavan za korištenje. Za razliku od mnogih drugih opcija plaćanja u kasinu, on se udvostručuje kao način polaganja i isplate.

Poredak najboljih eSport kladionica s Jeton
O JetonuKako napraviti depozit kod JetonaKako izvršiti isplatu s JetonomZa i protiv JetonaProces otvaranja Jeton računaOpcije korisničke podrške Jetona
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O Jetonu

Jeton je usluga digitalnog plaćanja koja korisnicima omogućuje prijenos sredstava putem interneta. To uključuje plaćanje usluga ili kupnju proizvoda i prijenos sredstava. Usluga je dostupna u preko stotinu zemalja širom svijeta.

Može se pristupiti s bilo kojeg uređaja spojenog na internet putem web preglednika ili mobilnih aplikacija. Većina igrača koristi Jeton Wallet za uplatu ili povlačenje sredstava sa svojih računa za eSport klađenje. Međutim, mogu koristiti Jeton karticu za uplatu depozita. Jeton također podržava nekoliko drugih lokalnih načina plaćanja specifičnih za zemlju.

Tvrtka koja stoji iza Jetona zove se LA Orange LLC, koja je registrirana u Velikoj Britaniji. Sjedište mu je u Londonu, Engleska. Tvrtka je osnovana 2016. godine i rasla je po broju usluga. Također se širi u različitim zemljama na globalnoj razini koristiti usluge plaćanja u svim zemljama svijeta. Trenutno podržava više od 50 valuta, što će se vremenom povećavati.

Jeton je posebno popularan među online kladionicama, a nude ga pružatelji kladionica u gotovo svim zemljama u kojima je podržan. Posebno je najpopularniji na stranicama za klađenje u eSportovima u Europi.

Kako napraviti depozit kod Jetona

Kao što je ranije spomenuto, igrači imaju dvije mogućnosti učitavanja sredstava na svoje račune. Prvo, igrači eSporta mogu koristiti Jeton Wallet. Svi korisnici moraju napuniti račun Jeton Wallet s dovoljno sredstava za uplatu, uključujući povezane troškove transakcije. Igrači tada mogu posjetiti Stranica za klađenje na eSport na koji žele položiti sredstva i ići na odjeljak za bankarstvo.

U odjeljku za bankarstvo, igrač može odabrati opciju plaćanja Jeton Wallet-om i popuniti iznos depozita i naziv Jeton Wallet-a s kojeg će sredstva biti deponirana. Skočni zaslon će korisnike preusmjeriti na njihove Jeton Wallet račune, gdje se mogu prijaviti i odobriti primljenu obavijest o transakciji. Ako se provjere svi detalji, transakcija će biti odmah obrađena, a sredstva će se odraziti na račune kladioničara.

Igrači također mogu uplatiti depozite s Jeton karticom unaprijed učitanom sredstvima. Igrači tada mogu koristiti kartice kao bilo koju običnu debitnu karticu, uključujući prijenos sredstava na mjesto za klađenje. Trebaju samo odabrati Jeton Card mogućnost plaćanja eSportovi s kladionice koja omogućuje način plaćanja, navedite iznos depozita i točno unesite podatke o kartici za uplatu.

U oba slučaja, igrači ne daju bankovne podatke niti povezuju svoje bankovne račune s web-mjestom za klađenje. Ograničenje depozita varira od jedne do druge stranice za klađenje iu različitim zemljama.

Kako izvršiti isplatu s Jetonom

Proces povlačenja je također relativno jednostavan. Za početak, igrači moraju osigurati da imaju dovoljno sredstava na svojim računima za klađenje za povlačenje, uzimajući u obzir minimalne limite povlačenja koje dopušta pružatelj klađenja. Također moraju potvrditi da stranica za klađenje prihvaća isplate putem Jeton Wallet-a.

Da bi pokrenuli isplatu, igrači se moraju prijaviti na svoj račun za klađenje i prijeći na odjeljak za isplatu na bankovnoj stranici. Zatim bi trebali odabrati opciju Jeton Wallet, koja će ih pozvati da unesu iznos koji žele podići. Nakon unosa iznosa za povlačenje, mogu podnijeti zahtjev za povlačenje.

Vrijeme obrade povlačenja

Vrijeme obrade isplate obično varira na različitim web stranicama za klađenje na eSports. Davatelji kladionica traju različita vremena za provjeru i odobravanje zahtjeva za povlačenje. Kašnjenja u obradi povlačenja također pomažu minimizirati ili spriječiti prijevaru. Većini davatelja kladionica obično je potrebno oko tri dana da otpuste povučena sredstva.

Mobilna isplata

Igrači mogu podići sredstva koristeći svoje mobilne uređaje. Proces je relativno sličan korištenju web preglednika, ali s minimalnim razlikama u korisničkom sučelju.

Za i protiv Jetona

Pros

  • Podržano u mnogim zemljama: Jeton je trenutno podržan u više od stotinu zemalja, što ga čini dostupnim i dostupnim mnogim igračima. To je posebno dobro među igračima koji koriste međunarodne stranice za klađenje.
  • Sef: Sva plaćanja putem Jeton Wallet-a su sigurna i sigurna. Jeton Wallet koristi neke od najnaprednijih i najsigurnijih sigurnosnih sustava i jamči privatnost korisnika.
  • Pogodan i jednostavan za korištenje: Obavljanje transakcija pomoću Jetona je brzo i jednostavno. Igrači ga mogu praktično koristiti u bilo kojem trenutku.

Kon

  • Nedostupno u nekim zemljama: Glavni nedostatak Jetona je što nije podržan u svim zemljama. To znači da neki igrači ne mogu pristupiti uslugama.

Proces otvaranja Jeton računa

Kupci mogu otvoriti račun Jeton Wallet samo sa službene web stranice ili mobilne aplikacije Jeton. Proces je relativno jednostavan i traje nekoliko minuta. Za početak, korisnici bi trebali kliknuti gumb "Prijavi se". To će otvoriti obrazac za registraciju u kojem korisnik mora točno ispuniti tražene podatke.

Ti podaci uključuju telefonski broj, adresu e-pošte, ime i datum rođenja. Korisnici također moraju stvoriti jedinstvenu lozinku koju će koristiti za pristup računu. Sustav će zatim putem SMS-a na navedeni telefonski broj korisniku poslati potvrdni kod, koji korisnik mora unijeti za nastavak procesa registracije.

Sljedeća faza uključuje navođenje podataka o adresi. To uključuje državu, grad i poštanski broj. Korisnici tada moraju pročitati odredbe i uvjete i označiti da su to učinili označavanjem potvrdnog okvira.

Nakon toga korisnici mogu pristupiti svom novokreiranom Jeton Wallet računu. Međutim, oni i dalje moraju potvrditi račun prije nego što se obradi bilo koja transakcija koju naprave. To je obično obavezan korak u svim financijskim institucijama, poznat kao KYC. To se radi provjerom ID-a i potvrdom adrese.

Ograničenja otvaranja računa

Korisnici moraju imati više od 18 godina da bi otvorili Jeton Wallet račun. Također postoji nekoliko ograničenja za držanje računa davatelja usluga. Na primjer, pružatelj usluga mora dati svoje KYC (znaj svog kupca) i potrebne informacije o sprječavanju pranja novca. Pružatelj također mora pristati na sve Jetonove uvjete i odredbe.

Opcije korisničke podrške Jetona

Korisnici mogu pristupiti Jetonovim uslugama korisničke podrške na dva glavna načina. Prvi je putem chata uživo dostupan na njihovoj službenoj web stranici, gdje korisnici mogu prenijeti bilo koji upit ili problem predstavniku za korisničku podršku. Obično traje nekoliko minuta prije nego što se pošalje prvi odgovor. Međutim, naknadni odgovori su brzi.

Druga opcija za pristup uslugama korisničke podrške je putem e-pošte. Ova opcija je zgodna za dugotrajna pitanja koja su orijentirana na detalje. Obično je potrebno nekoliko sati da dobijete odgovor e-poštom.

Jeton također ima stranicu s detaljnim vodičem, kojoj korisnici mogu pristupiti kako bi dobili informacije koje će im pomoći da samostalno riješe uobičajene probleme. Također mogu potražiti pomoć od drugih korisnika putem društvenih mreža i online foruma.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak