Poredak najboljih eSport kladionica s Revolut

Revolut je uobičajeno ime u svijetu klađenja na esport. Nebrojeni igrači idu na to jer je zgodno. Budući da se radi o metodi depozita temeljenoj na internetu, potrebni su samo Wi-Fi i Revolut aplikacija za uplatu kod pristojnog kladioničara kad god se žele kladiti na određene eSportove.

Drugi razlog zašto kladionici uživaju u korištenju Revoluta je što im omogućuje obavljanje transakcija na više od 20 jezika, uključujući engleski, francuski, talijanski, španjolski, poljski, slovački, japanski, finski, njemački, švedski i danski. Osim toga, ova opcija plaćanja je super sigurna; koristi pouzdane tehnologije kao što je 256-bitna enkripcija za sigurne transakcije, sprječavajući hakere i zlonamjerne treće strane da pristupe podacima korisnika.

Poredak najboljih eSport kladionica s Revolut
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

O Revolutu

Revolut je fintech tvrtka sa sjedištem u Londonu koju su Vlad Yatsenko i Nikolay Storonsky osnovali 2015. Ona pruža mnoštvo financijskih usluga kao što su debitne kartice, peer-to-peer plaćanja, mjenjačnica i razmjena kriptovaluta.

Kada netko stvori račun s ovom sigurnom opcijom plaćanja, ima pravo na virtualnu debitnu karticu, beskontaktnu debitnu karticu i broj računa i kod za sortiranje. Revolut računi također daju korisnicima pristup velikom nizu vitalnih proizvoda i usluga, uključujući štedni račun i osiguranje.

Revolut kartica korisnika ovisi o računu koji su otvorili kod ove tvrtke. Četiri dostupne opcije su:

 • Besplatan račun
 • Plus račun
 • Premium račun
 • Metalni račun

Budući da Revolut funkcionira kao globalni bankovni računi, članovi mogu stvoriti više računa u valutama koje smatraju najprikladnijim. Srećom, sve kartice koje nudi ova tvrtka za financijsku tehnologiju mogu se koristiti na mjestima koja prihvaćaju Mastercard i Visa, uključujući web stranice za klađenje.

Je li Revolut popularan?

Da, Revolut je popularna opcija plaćanja za entuzijaste eSporta u zemljama koje podržava. To uključuje članice Europskog ekonomskog prostora (EEA), Sjedinjene Države, Japan, Singapur, Švicarsku i Australiju.

Igrači koji planiraju koristiti Revolut kao način plaćanja trebali bi znati da ga ne prihvaćaju sve kladionice. Stoga, prije nego što se odluče koristiti ga, prvo moraju posjetiti stranice za polog i isplatu na svojoj web-stranici za klađenje kako bi potvrdili da je to dostupna opcija.

Kako napraviti depozit kod Revoluta

Ulagačima je lako uplatiti depozit kod Revoluta, pod uvjetom da slijede ispravnu proceduru. Prvo što morate učiniti je financirati svoj račun putem bankovnog prijenosa, e-novčanika, kriptovaluta ili plaćanja kreditnom karticom. Evo kako to učiniti:

 • Otvorite njihovu aplikaciju Revolut
 • Kliknite na gumb "Dodaj novac"
 • Odaberite način plaćanja, tj. e-novčanik, bankovni prijenos, kriptovalutu ili kreditnu karticu
 • Unesite potrebne podatke i potvrdite da su točni
 • Potvrdite transakciju

Odatle je vrijeme za uplatu na njihov račun za klađenje.

Korištenje Revoluta u online kladionicama

Revolut je ideal način izravnog depozita u online kladionicama, zahvaljujući svojoj nevjerojatnoj upotrebljivosti. Evo što bi igrači trebali učiniti kako bi ga iskoristili za dodavanje sredstava na svoje kockarske račune:

 • Prijavite se na njihovu kladionicu
 • Posjetite odjel za blagajnu/depozit
 • Odaberite Mastercard ili Visa, ovisno o postavkama njihove Revolut kartice
 • Unesite iznos koji žele prebaciti na svoj račun za klađenje u eSportovima
 • Pritisnite "Depozit" za potvrdu plaćanja

U osnovi, Revolut funkcionira u tandemu s Visom i Mastercard karticom. Stoga igrači moraju povezati svoje Revolut bankovne račune sa svojim karticama bilo koje od dvije financijske tvrtke kako bi izvukli maksimum iz ove metode depozita. Kladionica koju odaberete određuje dnevne minimalne i maksimalne limite depozita za članove.

Kako izvršiti povlačenje s Revolutom

Kada dođe vrijeme za isplatu novca, mogu se odlučiti za Revolut jer je besplatan, siguran i izvediv na mobilnom uređaju. Provjerite korake koje trebate slijediti za brzo isplate s ovim načinom plaćanja:

 • Idite na odjel za blagajne/isplate kladionice
 • Odaberite iznos za povlačenje
 • Navedite Visa ili Mastercard račun
 • Pritisnite ikonu "Povlačenje" za potvrdu isplate

Revolut obično dolazi s dnevnim limitom od 3000 USD za sva podizanja novca na bankomatu. Čak i tako, kladioničar kojeg odabere određuje maksimalni iznos koji igrač može premjestiti sa svojih računa za klađenje unutar jednog dana, tjedna ili mjeseca.

Revolut je poznat po omogućavanju gotovo trenutačnih isplata na Web stranice za klađenje na eSport. Ali ponekad može proći 1-3 dana da igrači dobiju isplate na svoje Revolut račune. Do ovih kašnjenja obično dolazi ako ovo renomirano rješenje plaćanja zahtijeva od kladitelja da potvrdi svoje račune, ovisno o njegovoj nedavnoj aktivnosti i zemlji prebivališta.

Kad god se pojave problemi s povlačenjem s Revolut-a, trebali bi kontaktirati njegove agente za brigu o korisnicima što je prije moguće. To pomaže utvrditi je li problem na strani tvrtke za plaćanje ili kladioničara kod kojeg se igrač registrirao i brzo ga riješiti.

Za i protiv Revoluta

Igrači koji koriste Revolut kao način plaćanja u svojim omiljenim kladionicama trebali bi očekivati da će uživati u raznim profesionalcima, uključujući sljedeće:

 • Revolut ima jednostavan postupak registracije.
 • Pruža izvrsnu korisničku podršku kroz značajke kao što su brze transakcije, brzi odgovori, besplatne obavijesti i pouzdana aplikacija s nevjerojatnom kompatibilnošću s Androidom i iPhoneom.
 • Podržava više od 30 valuta, uključujući EUR, USD, AED, BGN, AUD, RON, SEK, RUB, GBP, HUF, NZD, ZAR, HRK, MXN i DKK.
 • Kompatibilan je s popularnim digitalnim novčanicima kao što su Google Pay i Apple Pay.
 • Impresivna upotrebljivost.
 • Nekoliko sigurnosnih značajki.

Kon

Revolut ne podržava neke jurisdikcije diljem svijeta, uključujući Afganistan, Bjelorusiju, Eritreju, Gvineju, UK i Burundi. To ga čini neprikladnim za klađenje u eSportovima u tim zemljama.

Revolut postupak otvaranja računa

Stvaranje Revolut računa prilično je jednostavno, što većina njegovih članova može potvrditi. Treba započeti preuzimanjem aplikacije Revolut s Google Playa ili App Storea. Ljubitelji koji ne znaju kako to učiniti mogu slijediti ove korake:

 • Posjetite službenu web stranicu Revoluta
 • Unesite njihov telefonski broj
 • Pričekajte da Revolut pošalje vezu/osobnu pozivnicu za preuzimanje svoje aplikacije
 • Kliknite na poslanu poveznicu za besplatno preuzimanje Revolut aplikacije

Korisnici moraju dati različite detalje tijekom procesa otvaranja Revolut računa. To uključuje:

 • Ime
 • Trenutna adresa
 • Datum rođenja
 • E-mail

Uspješno postavljanje Revolut računa traje samo nekoliko sekundi. No kladitelji također moraju potvrditi svoje račune kako bi mogli premještati gotovinu na svoje kockarske račune i primati isplate. Obično su dužni dostaviti visokokvalitetne ili jasne fotografije svojih osobnih iskaznica kako bi dokazali da imaju 18 godina ili više. To može potrajati nekoliko minuta, ili u nekim slučajevima do dva ili tri dana.

Značajno je da Revolut dolazi s nekoliko ponuda za osobni račun. Osobni standardni račun nevjerojatno je popularan među kladionicima diljem svijeta. Omogućuje im sljedeće:

 • Postavite ograničenje iznosa koji mogu položiti na svoje račune za klađenje unutar određenog trajanja.
 • Napravite trezor za štednju kako biste zadržali svoje isplate ako ih ne žele potrošiti.
 • Šaljite gotovinu drugim Revolut korisnicima

Neki igrači također imaju osobne premium račune i osobne metalne račune koji dolaze s raznim pogodnostima.

Revolut opcije za korisničku podršku

Revolut je izgradio reputaciju da daje prednost zadovoljstvu kupaca. Jedna od mjera koje je poduzela kako bi zadovoljila raznolike potrebe svoje ciljne publike je korištenje agenata za korisničku podršku najviše razine koji su dostupni u bilo koje doba dana ili tjedna.

Kladionici ESporta zainteresirani za pružanje povratnih informacija u vezi s ovom fintech tvrtkom, prigovore na određene probleme ili traženje pomoći u vezi nečega mogu kontaktirati Revolutov tim za korisničku podršku na sljedeće načine:

Imajte na umu da korištenje ovih opcija podrške ne zahtijeva iste postupke, a pogodnosti za uživanje također se razlikuju. Na primjer, kockari koji koriste chat u aplikaciji moraju preuzeti aplikaciju Revolut. Ova je opcija brza i najbolja za one koji traže trenutne odgovore. Revolutovim agentima za korisničku podršku može trebati nekoliko minuta ili sati da odgovore ako se odlučite koristiti e-poštom.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak