Sve o klađenju na Invictus Gaming

Invictus Gaming, ranije Catastrophic Cruel Memory, kineska je eSports organizacija. Ovu organizaciju sa sjedištem u Šangaju 2011. godine kupio je poznati poslovni čovjek poznat kao Wang Sicong, sin jednog od najbogatijih ljudi u Kini po imenu Wang Jianlin. Me Sicong ga je kupio za otprilike 6 milijuna dolara, kasnije rebrandirajući tim u Invictus Gaming kako bi unaprijedio profesionalnu esport scenu u zemlji.

Invictus Gaming je bio predodređen da bude poznati eSport tim, uglavnom zato što je započeo sa čvrstim temeljima koje je ponudio Catastrophic Cruel Memory, vjerojatno jedan od najjačih eSport timova u Kini.

Sve o klađenju na Invictus Gaming
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Tim

Invictus Gaming tim ima više od stotinu aktivnih igrača. Različiti igrači su specijalizirani za razne esport igre. Također se rangiraju na temelju čimbenika kao što su iskustvo i prošli učinak. Igrači dolaze iz drugih zemalja, uključujući Kinu, Koreju, Maleziju, Singapur, Indoneziju, Australiju, Hong Kong, Macao, Rusiju i Ujedinjeno Kraljevstvo. Međutim, oko 70% igrača je iz Kine.

Tijekom godina, uspjeh Invictus Gaminga bio je usidren na njegovom osoblju. Tijekom godina, neki od najboljih igrača svijeta koji su igrali za ovaj tim su Zhou Yi, Chan Kien, Jun Wen, Jin Zhiyi, Hu Liangzhi, Song Eui, Luo Feichi, Gao Zhen Ning, Wang Liu Yi, Wong Chuan, Kang Dong Wen Bo, Zeng Hongda, Lee Ho Seong, Zhilei Xu, Jiang Cen, Ye Zhibiao, Bin Fu, Luo Yinqi, Chen Yao, Gao Tianpeng, Xu Zichen, Hang Zou, Xiang Hu, Wang Lei, Liu Mou, Heyang Li, Sun Yalong i Ou Peng.

Prihodi Invictus Gaminga

Invictus Gaming je zaradio blizu 15 milijuna USD u 11 godina poslovanja. Ogroman dio ovog prihoda došao je od sudjelovanja u 560+ turnira. Značajno je da je Dota 2 ostvarila najveći prihod za tim, čineći oko 55% ukupnog prihoda. League of Legends je na drugom mjestu s doprinosom od 21%, a StarCraft 2 donosi 4%.

Kada se rangira na temelju zemalja igrača, Kineski igrači donijele su najveći prihod sa 71,4% ukupnih prihoda. Slijede Malezija s 12,5% i Republika Koreja s 11,4%. Preostale zemlje doprinose manje doprinose ostatak.

Članovi Invictus Gaminga

Invictus tim vodi tim kao i svaki drugi eSports tim. Neki značajni spomeni uključuju glavnog trenera Ding Yu-Boa, a pomoćnog trenera Siu Keunga. Tim upravlja g. Zhu Song-Ge, a zamjenjuje ga Chen Zi. Tim također ima analitičara Gao Ya-Qija i prevoditelja Jin Ming-Kuija

Najjače igre Invictus Gaminga

Dota i Dota 2

Invictus Gaming je imao najbolje nastupe u Doti i Dota 2. Tim je zauzeo treće mjesto na Svjetskom dota prvenstvu 2011. i osvojio SMM Grand National Dota prvenstvo održano sljedeće godine. Do tada je tim već prelazio na Dotu 2. Tim je postao jedan od najboljih eSports timova nakon pobjede na Međunarodnom turniru 2012., osvojivši glavnu nagradu od milijun dolara. Momčad je tijekom godina ostala dosljedna na najvećoj pozornici, iako se sastav momčadi stalno mijenjao.

liga legendi

U vrijeme kada je Catastrophic Cruel Memory preimenovan u Invictus Gaming, tim je već osvojio 2011 WCG China Reginal Finals. To je označilo dobar početak za momčad jer je nastavila dobro prolaziti u većini League of Legend turniri U 2020. momčad je završila LPL regularnu proljetnu sezonu s rekordnih 14 pobjeda i samo dva poraza.

StarCraft 2

Invictus Gaming također ima dobru reputaciju u svijetu esporta StarCraft na temelju njihovih redovitih nastupa na raznim StarCraft turnirima i događajima. Prihod od igre ne odražava koliko je tim dobar u usporedbi s drugim igrama poput Dote 2 i League of Legends samo zato što nagradni fond na StarCraft turnirima obično nije tako visok kao u takvim igrama.

Ostale esport igre u kojima igra Invictus Gaming tim uključuju CrossFire, Hearthstone, Rainbow Six Siege, Counter-Strike: Global Offensive i Overwatch.

Zašto je Invictus Gaming popularan?

Invictus Gaming jedan je od najpopularnijih esport timova na svijetu. To je posebno među igračima koji uživaju u klađenju esports događaji i turniri. Neki od glavnih razloga popularnosti istaknuti su u nastavku.

Dosljednost

Invictus Gaming se dugo vremena pokazao iznimno dobrim, posebno u igrama Dota 2 i League of Legends. To ulijeva puno povjerenja igračima da se klade na njihovu pobjedu u većini svojih utakmica, posebno kada igraju protiv autsajdera.

O timu se često piše

Zbog činjenice da je Invoctus vrhunski eSport tim, mnogi eSport entuzijasti obično objavljuju pouzdane sadržaje o timu. To uključuje popise, trenutnu formu i prethodne nastupe. Ulagači mogu lako pristupiti takvim informacijama u bilo kojem trenutku. Takve informacije igračima olakšavaju analizu tima i donošenje informiranih odluka o klađenju.

Predstavljaju mnoge platforme za klađenje na esport

Mnoga web-mjesta za klađenje na eSport ne nude veliku raznolikost tržišta klađenja na eSport, kao kod uobičajenih sportskih klađenja. Kao rezultat toga, igrači se obično bore držati korak s timom. Poznato je da Invictus Gaming sudjeluje u većini velikih eSport turnira i događaja, koji se obično prikazuju na najbolje stranice za klađenje na esport. Ljubitelji tako uvijek mogu pronaći platformu koja nudi tržišta za klađenje na igre Invictus Gaming kad god se održava veliki događaj.

Faktor zabave

Gledanje igre Invictus Gaminga obično je prilično zabavno. Nevjerojatne vještine prikazane u većini njihovih igara obično čine gledanje vrijednim.

Nagrade i rezultati Invictus gaminga

Azijski StarCraft II pozivni turnir 2012

Kao što naziv govori, ovaj turnir je bio pozivna timska liga u kojoj je nastupilo osam momčadi iz različitih azijskih zemalja. Domaćin je bila Tajvanska eSports League i imao je nagradni fond od 40.000 USD. Invictus Gaming se uspio izboriti za treću poziciju i dobio nagradu od 40.000 USD.

PLU StarCraft II Team League, sezona 3, 2012

Ovaj StarCraft II događaj odigran je u kružnom rasporedu u kojem je sudjelovalo osam najboljih eSport timova. Novčani fond nagrada iznosio je približno 6.300 USD. Događaj je bio domaćin na kineskom serveru, s Alienwareom kao glavnim sponzorom. Invictus Gaming je osvojio turnir osvojivši 3.142 USD.

Liga prvaka u eSportu (ECL) 2014

ECL je bio profesionalni turnir koji je predstavljao igre Dota 2, StarCraft II i Hearthstone. Organizirao ga je CESPC i imao je nagradni fond od otprilike 10.000 dolara. Korišteni je format bio dvostruki eliminacijski format od pet najboljih. Sve utakmice su odigrane 1 na 1, osim meča tri, koji je bio 2 na 2. Invictus Gaming osvojio je prvo mjesto i dobio 4.831 $.

StarCraft liga 2015

Turnir StarCraft lige 2015. uključivao je neke od dobro etabliranih i renomiranih timova, što ga čini jednim od najžešćih natjecanja u to vrijeme. Nagradni fond iznosio je oko 16.000 dolara. Format je uključivao dvostruku rundu iz koje su vrhunske momčadi nastavile u doigravanje. Invictus Gaming završio je na drugom mjestu i dobio je $6,400.

Neo zvjezdana liga 2016./2017

Ovaj događaj organizirao je NeoTV 2016. godine, a domaćin je bio na kineskom serveru. Slijedio je format dvostruke runde, iz kojeg su pobjednici nastavili u doigravanje. Novčana nagrada iznosila je oko 29.000 dolara. Invictus Gaming osvojio je prvo mjesto i kući odnio novčanu nagradu od 14.513 dolara. Isti događaj dogodio se sljedeće godine u Šangaju. Invictus Gaming je ipak osvojio prvo mjesto i dobio je 8.850 dolara.

Tim je nizao impresivne performanse tijekom godina. Iako su gore navedeni nastupi vrijedni pažnje, nekoliko velikih pobjeda urezano je u povijest momčadi. Tijekom godina, samo je nekoliko događaja doprinijelo više od 1.000.000 dolara. To uključuje Dota 2, League of Legends, koji su pridonijeli 8.169.612,24 i 3.991.850,16 dolara na ukupno 15 milijuna dolara.

Invictus Gaming najbolji/popularni igrači

Pjesma Eui-jin

Song Eui-jin, poznatiji po svom igračkom aliasu, specijaliziran je za igru League of Legends na poziciji mid-lane. Karijeru je započeo 2011. sa 14 godina u Koreji. Njegova uzorna izvedba natjerala ga je da učvrsti svoju poziciju jednog od najboljih svjetskih igrača League of Legends. Također je pomogao u rastu natjecateljske scene igre na međunarodnoj razini. Rookie se prijavio za Invictus Gaming 2014. i pomogao momčadi da osvoji Svjetsko prvenstvo 2018.

Hu Liangzi

Hu Liangzi, također poznat po svom korisničkom imenu Kaka, kineski je igrač sa 29 godina. Specijalizirao se za Dotu 2 i zaradio je više od 2,3 milijuna dolara igrajući na 96 turnira. U Kini je rangiran kao 6. najbolji igrač i 31. najbolji igrač na svjetskoj ljestvici.

Zeng Hongda

Također poznat kao Faith, Zeng Hongda je 30-godišnji igrač iz Kine. On igra Dotu 2 za tim Invictus Gaming i trenutno se nalazi na 13. poziciji na listi najboljih kineskih igrača e-sporta. Zeng je osvojio 1. mjesto na više od osam velikih turnira i liga. Također je u svojoj karijeri zaradio više od 1,7 milijuna USD.

Gdje i kako se kladiti na Invictus Gaming?

Klađenje na Invictus Gaming je relativno jednostavno. Moraš pronađite mjesto za klađenje koji nudi esport među tržištima klađenja, za početak. Zatim morate osigurati da tržišta klađenja na esport nude uključuju igre i turnire koje igra Invictus Gaming tim. Sve što vam preostaje jest registrirati se za račun i uplatiti ga kako biste mogli staviti svoju okladu. Zatim možete potražiti igru koja uključuje Invictus Gaming i staviti svoju okladu.

Većina stranica za klađenje obično nudi različite vrste klađenja koje možete izabrati, ovisno o čimbenicima kao što su vrsta igre i predvidljivost igre. Prilikom odabira pravog mjesta za klađenje uzmite u obzir reputaciju i mogućnosti plaćanja.

Proces klađenja može se neznatno razlikovati na različitim stranicama za klađenje eSports. Međutim, osnovni proces uključuje odabir željene vrste oklade i najboljih koeficijenata prema vašoj strategiji klađenja. Zatim možete odrediti iznos za ulog za okladu i staviti okladu. Ako je stanje na računu dostatno da pokrije okladu, oklada će biti uspješno postavljena. Ovisno o vrsti oklade, možda ćete se morati kladiti i prije početka igre.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak