Roku Pregled klađenja na eSport 2024 - FAQ

RokuResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus dobrodošlice 100% do €450
Live chat otvoren je 24/7
Puno različitih promocija
Mobilna aplikacija
Pouzdan
Provjereno
Siguran
Live chat otvoren je 24/7
Puno različitih promocija
Mobilna aplikacija
Roku is not available in your country. Please try:
FAQ

FAQ

Igra se zamrzava ili se ne pokreće. Što da napravim?

Pokušajte osvježiti stranicu. Nemojte se brinuti zbog gubitka podataka. Igra će se nastaviti od točke na kojoj je bila prekinuta. Ako ne radi i preglednik se ponovno zamrzne, pokušajte ga ponovno pokrenuti. Ako to ne uspije, pokušajte očistiti predmemoriju preglednika. Ako nijedno od gore navedenih rješenja ne radi, obratite se osoblju za podršku.

Koliko se brzo povlače sredstva?

Vrijeme obrade zahtjeva za isplatu je od 0 do 48 sati. Povlačenje sredstava vikendom nije dopušteno. Brzina isplate ovisi o načinu isplate koji ste odabrali. U većini slučajeva sredstva se šalju brzo; na primjer, plaćanja kreditnim karticama banka obrađuje u roku od 1-3 radna dana.

Što je bonus klađenje?

Klađenje se događa tijekom cijelog procesa kockanja u igrama dopuštenim prema uvjetima bonusa. U klađenju se vaše oklade akumuliraju dok ukupna vrijednost tog iznosa ne dosegne ciljanu vrijednost. To je općenito iznos bonusa pomnožen s iznosom uloga. Na primjer, ako je bonus 100 €, a ulog 50 €, morat ćete staviti oklade u ukupnom iznosu: 100 € 50 = 5.000 € da završite s klađenjem.

Što trebam učiniti ako ne mogu uložiti bonus?

Pročitajte uvjete i odredbe bonusa. Možda se pokušavate kladiti uz kršenje uvjeta. Na primjer, kladite se na okladu veću od dopuštene ili igrate igru koja ne dopušta bonus okladu. Ako nema grešaka na kladioničarevoj strani, mora odmah kontaktirati korisničku podršku.

Mogu li pristupiti Rokuu iz bilo kojeg web preglednika?

Budući da web mjesto koristi najnoviji oblik HTML5, svi standardni preglednici, kao što su Firefox, Chrome i Safari, trebali bi biti kompatibilni s njim. U slučaju bilo kakvih problema s prikazivanjem službene web stranice, potražite nadogradnje za svoj preglednik.