Roku Pregled klađenja na eSport 2024 - Bonuses

RokuResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus $1,000 + 150 besplatnih okretaja
Live chat otvoren je 24/7
Puno različitih promocija
Mobilna aplikacija
Pouzdan
Provjereno
Siguran
Live chat otvoren je 24/7
Puno različitih promocija
Mobilna aplikacija
Roku is not available in your country. Please try:
Bonuses

Bonuses

Bonus ponude jedna su od prednosti igranja u online kasinu. Kockarnice nude poticaje i promocije za poticanje novih igrača. Nadalje, bonusi potiču postojeće igrače da nastave igrati.

Prvo, trebali biste znati da nagrade podliježu nekoliko ograničenja i zahtjeva. Odvojite vrijeme i pročitajte uvjete i odredbe službene web stranice Rokua kako biste bili sigurni da razumijete na što pristajete.

Bonus dobrodošlice na odgovarajući depozit

Pažljivo pratite minimalne iznose depozita i zahtjeve za igranje jer oni mogu utjecati na to kako se vaši bonusi primjenjuju.

Rokuov bonus dobrodošlice čini se standardnim što se tiče bonusi dobrodošlice ići. Stranica za online klađenje nudi 100% usklađeni depozitni bonus do 300 € na prvi depozit kladitelja.

Iako se ovo čini unosnim, imajte na umu da je maksimalno klađenje tijekom klađenja za ovaj bonus 1 €, s punim zahtjevom za klađenjem od 40x bonusa na depozit. Utjecaj različitih igara na zahtjeve klađenja varira, dok neke tome možda ne doprinose.

Sredstva kladioničara će se prvo potrošiti tijekom igre s aktivnim bonusom. Sredstva bonusa bit će potrošena ako je igračev novac izgubljen. Primjenjuju se drugi uvjeti i odredbe.

Sportski usklađeni depozit bonus dobrodošlice

Ovaj bonus se čini prilično standardnim za bonuse dobrodošlice. Međutim, ovaj bonus ima drugačiji maksimalni limit od prethodno spomenutog bonusa dobrodošlice na odgovarajući depozit.

Sportski bonus dobrodošlice i dalje odgovara a prvi depozit kladioničara do 100%, ali samo do 100 € uz minimalni depozit od 10 €. Međutim, ovaj bonus ima višu maksimalnu okladu od 5 € i 20x oprostajući uvjet za klađenje. ostalo

Za povlačenje, kladioničari moraju uložiti vrijednost bonusa sedam puta na jedno ili više oklada s minimalnim koeficijentom od 1,50. Primjenjuju se drugi uvjeti i odredbe.

50% sportski bonus petkom

Roku nudi kladioničarima 50% sportski bonus do 100 € kako bi se pripremili za vikend kladioničarsku zabavu.

Kako bi se kvalificirali za bonus, kladitelji moraju položiti najmanje 10 €. Maksimalna oklada za bonus je poštenih 5 €, s punim zahtjevom za ulaganje od 20 puta više od iznosa primljenog bonusa.

Da bi kladioničari mogli povući svoje dobitke iz ovog bonusa, igrači moraju uložiti vrijednost bonusa 7 (sedam) puta na jedno ili više oklada s minimalnom kvotom od 1,50. Primjenjuju se drugi uvjeti i odredbe.

50% bonusa za ponovno učitavanje petkom

Kladitelji u Roku mogu uživati u petkom od 50 % Bonus za ponovno učitavanje do 300€

Minimalni depozit koji kladitelji moraju napraviti je najmanje 10 € koji će biti usklađen sa 50%, ograničen na 300 €. Zahtjev za maksimalnu okladu je razumnih 5 € i zahtjev za punim ulaganjem od 40x.

Ponderiranje različitih igara na zahtjeve klađenja varira, a neke možda neće pridonijeti.

Sredstva kladioničara će se prvo potrošiti s aktivnim bonusom tijekom cijele igre. Kladitelji će potrošiti isplaćene bonuse ako je igračev novac izgubljen. Primjenjuju se drugi uvjeti i odredbe.