Casumo Esports obnavlja svoje bonus ponude

Novosti

2022-08-25

Casumo Esports, u vlasništvu i pod upravom Casumo Services Limited, jedno je od najpopularnijih mjesta za eSport klađenje. Među glavnim razlozima za njegovo odobrenje je to što nudi impresivan niz tržišta klađenja na eSport. Osim toga, pružatelj usluga klađenja ima licencu u nekoliko jurisdikcija, što ga čini ne samo dostupnim kladioničarima iz svih krajeva svijeta, već i pouzdanom Stranica za igranje eSportova

Casumo Esports obnavlja svoje bonus ponude

Međutim, kladioničarska tvrtka nedavno prolazi kroz nekoliko izazova, od kojih većina proizlazi iz povećane konkurencije u industriji. U pokušaju da se istakne od konkurencije, tvrtka je pokrenula niz novih bonus ponuda dok je u isto vrijeme poboljšavala postojeće.

Bonus za prijavu

Bonus za prijavu primarni je poticaj koji koristi Casumo kako bi privukli nove igrače na svoju platformu. Bonus za prijavu, poznat i kao bonus dobrodošlice, bio je relativno manji od onoga što nude njegovi konkurenti. Kao rezultat toga, Casumo Services Limited vidio je da je najbolje poboljšati svoju ponudu i otići korak dalje kako bi je učinio boljom nego što većina stručnjaka smatra industrijskim standardom.

U srpnju 2022. Casumo je napravio svoje ponuda bonusa dobrodošlice od 100% prvog depozita za sve nove igrače. Međutim, ovaj bonus je bio ograničen na £100. Bonus se može koristiti za klađenje na gotovo svim tržištima eSport klađenja koja se nude na platformi. Novi bonus za prijavu dolazi sa zahtjevom za klađenjem od samo x30.

Zahtjev za bonusom sada je jednostavan kao prijava, praćenje odgovarajućih koraka, aktiviranje bonusa i polaganje ne manje od £10. Bonus će tada biti položen izravno na bonus račun. Treba napomenuti da iznos bonusa dobrodošlice može varirati u zemljama u kojima posluje pružatelj usluga klađenja Casumo.

Bonus za drugi depozit

Drugi depozitni bonus jedna je od novih bonus ponuda za Casumo eSports. Pružatelj usluga klađenja među rijetkima je u industriji koji nudi takav bonus za klađenje na eSport. Ponuda je osmišljena kako bi privukla nove igrače koji možda nisu imali sreće da nastave iskušavati sreću uplatom još jednog depozita. Bonus iznos je čak i bolji od bonusa dobrodošlice. 

Kladitelji mogu dobiti 100% svog depozita, ograničenog na £300. Međutim, uvjeti klađenja slični su onima za bonus dobrodošlice. Bonus ponuda također istječe unutar 30 dana od dodjele.

Povećanja kvota

Još jedan pomalo nekonvencionalan bonus, koji je obično uobičajen na najboljim eSport stranicama za klađenje, predstavljen na Casumo eSports stranici za klađenje su povećani tečajevi. U idealnom slučaju, povećani koeficijenti odnose se na koeficijente utakmice koji se povećavaju za određene prilike, što rezultira povećanjem potencijalnih dobitaka. Ponuda se dodjeljuje kladioničarima koji stave određene oklade na određene utakmice koje ispunjavaju uvjete za povećanje.

Poboljšani koeficijenti nude se samo na ograničena razdoblja. Sredstva iz drugih bonus ponuda ne mogu se koristiti za klađenje na utakmice koje imaju povećane koeficijente. Povećani koeficijenti također ne mogu biti dio akumulirane oklade na e-Sport.

Izmijenjeni uvjeti i odredbe bonusa

Osim uvođenja novih ponuda bonusa i poboljšanja nekih postojećih, Casumo Services Limited također je revidirao odredbe i uvjete bonusa. Na primjer, igrači mogu primati bonuse samo ako ih se može pratiti do izvorne pridružene veze poslane za ponude. U većini slučajeva, prihvatljivim affiliate vezama može se pristupiti putem foruma, dijeljenja veza, preporuka e-poštom i odobrenih affiliate web stranica. Korisnički računi također moraju biti verificirani prije bonusi može biti nagrađen.

Kakvi su bili učinci promjena?

Prema upravi Casuma, promjene su bile pozitivne i daju očekivane rezultate, iako sporom brzinom. Ovaj će poticaj privući više korisnika na web stranicu i, s bonusom na drugi depozit, osigurati da novi igrači postanu dugoročni lojalni kupci.

Casumo Services Limited okrivljuje sporo povećanje akvizicija novih kupaca nedostatkom znanja o najnovijim ponudama. Bonus ponude relativno su još uvijek previše nove da bi imale veći utjecaj. Međutim, tvrtka je optimistična da će njezine marketinške strategije funkcionirati i pomoći u povećanju tržišnog udjela u industriji klađenja na eSport.

Ostale Casumo marketinške strategije

Uvođenje novih bonus ponuda nije bila samo marketinška strategija Casuma. Drugi kanal na kojem neprestano rade je affiliate marketing. Casumo je značajno povećao provizije koje nude njihovi marketinški partneri, potičući ih da još više rade na usmjeravanju prometa na mjesto klađenja. Trenutna stopa provizije ide do čak 45% depozita napravljenih za više od 41 klijenta koji deponira mjesečno.

Druga strategija uključuje korisničke preporuke, gdje korisnici dobivaju atraktivne bonuse za svakog korisnika koji uplati novac kojeg upućuju na mjesto za klađenje. U idealnom slučaju, to sve postojeće korisnike čini potencijalnim trgovcima tvrtke. Nažalost, tvrtka još nije otkrila informacije o učinkovitosti svoje strategije affiliate marketinga. Međutim, sudeći po uzbuđenju na većini Casumo foruma, pridruženi trgovci izgledaju dobro namamljeni da rade za provizije.

Najnovije vijesti

Najnovije vijesti o klađenju na StarCraft II
2022-09-15

Najnovije vijesti o klađenju na StarCraft II

Novosti