Vijesti

February 16, 2024

Ovladavanje misijom Retrieve Essential Personnel u Helldivers 2: Strategije za uspjeh

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U kaotičnom svijetu Helldivers 2, Automatoni predstavljaju stalnu prijetnju opstanku znanstvenih timova na Super Zemlji. Međutim, postoji nada u obliku Helldivera, heroja koji može otpratiti ove timove na sigurno. Ako želite uspješno dovršiti misiju Retrieve Essential Personnel u Helldivers 2 i spasiti znanstvene timove, evo nekoliko ključnih strategija koje trebate imati na umu.

Ovladavanje misijom Retrieve Essential Personnel u Helldivers 2: Strategije za uspjeh

Popravite svoj teret

Za rješavanje izazova misije Retrieve Essential Personnel ključno je imati pravu opremu. Obavezno opremite snažne stratageme i oružja s brzom mobilnošću, kao što su SG-225 Breaker, Orbital Gatling Barrage, Eagle Strafing Run, Orbital 120MM HE Barrage, Stalwart, Machine Gun, Granade Launcher i G-16 Impact. Oni će vam pomoći da preživite nemilosrdne valove neprijatelja na koje ćete naići.

Približite se cilju

Kada započnete misiju, pokušajte pasti na planet što bliže cilju. Budite spremni na trenutnu provalu robota, što će vam dati malo vremena da zatražite zalihe. Imajte na umu da će municije biti malo u ovoj misiji, pa je koristite mudro. Ciljno područje brzo će postati preplavljeno automatima, pa se usredotočite na uklanjanje jednog po jednog proboja robota i iskoristite mali prozor prilike da otključate vrata koja drže istraživače.

Odaberite učinkovite strategije

Odaberite lukavstva koja mogu brzo očistiti neprijateljske rojeve, a da se ne stavite na vatrenu liniju. Ove će vam strategije pomoći da zadržite kontrolu nad situacijom i spriječiti automatone da vas nadvladaju. Koristite ih strateški kako biste stvorili otvore i smanjili broj neprijatelja na minimum.

Pratnja istraživačima

U misiji Retrieve Essential Personnel, možete pratiti samo tri istraživača odjednom po terminalu. Svaki terminal ima gumb s kojim možete komunicirati kako biste otvorili vrata i oslobodili istraživače. Gumb se može koristiti više puta, tako da možete ponovno posjetiti istu zgradu kako biste oslobodili više istraživača. Trebala bi postojati najmanje dva prostora za držanje ispunjena istraživačima.

U pratnji istraživača, oni će slijediti linearnu stazu do mjesta izvlačenja, koje je označeno mehaničkim dvostrukim vratima sa svjetlećim svjetlom. Vaš cilj je otpratiti ukupno 20 istraživača u roku od 40 minuta kako biste ispunili cilj Rescue Science Teams.

Suočavanje s automatskim neprijateljima

Vrsta neprijatelja Automatona s kojima ćete se suočiti ovisit će o razini težine koju odaberete. Bez obzira na poteškoće, važno je svesti automatske snage na minimum kako ne biste bili preopterećeni. Ostanite na oprezu i pozovite topničke udare kada Padobrod stigne kako biste držali proboje robota pod kontrolom. Osim toga, uvijek imajte pri ruci oružje za podršku kako biste očistili sve grupe neprijatelja.

SG-225 Breaker posebno je učinkovit protiv automatona zbog svoje brze paljbe i snažnih metaka. Koristite ga za brzo uklanjanje neprijatelja dok pratite istraživače. Ne zaboravite očistiti područje topničkim udarima prije pratnje kako biste smanjili broj neprijatelja s kojima se morate nositi. Sačuvajte svoje udarce i granate za trenutke kada niste u pratnji.

Zaštita istraživača

Imajte na umu da su istraživači ranjivi i lako mogu umrijeti ako oko njih ima previše neprijatelja. Čak i jedan metak može slučajno ubiti istraživača. Vježbajte preciznost i upotrijebite Razbijač za uklanjanje svih neprijatelja koji predstavljaju prijetnju istraživačima. Nakon što su istraživači u pratnji sigurni, ponovno očistite područje kako biste osigurali njihovu sigurnost. Ponavljajte ovu metodu dok svih 20 istraživača ne bude sigurno izvučeno.

Slijedeći ove strategije i koristeći pravu opremu, možete uspješno završiti misiju Retrieve Essential Personnel u Helldivers 2 i spasiti znanstvene timove. Sretno, Helldiveru!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti