Vijesti

February 16, 2024

Otkrijte naslijeđe Bloody Bonesa: vodič korak po korak

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ako želite otkriti legendarnu zalihu safira koje je iza sebe ostavio strašni gusar Krvave kosti, evo vodiča korak po korak o tome kako dovršiti istragu Krvavih kostiju u Lubanji i kostima.

Otkrijte naslijeđe Bloody Bonesa: vodič korak po korak

Otključavanje istrage

Da biste započeli istragu Bloody Bones, prvo morate dosegnuti Infamy rang Buccaneer u Skull and Bones Premium izdanju. Ovaj rang također će vam omogućiti pristup drugim istragama, kao što su The Ashen Corsair i Freemanovo izgubljeno blago. Nakon što postignete traženi rang, idite do poštanskog sandučića u Saint-Anneu i pokupite pismo s crvenim žigom kako biste pokrenuli istragu o nasljeđu Krvavih kostiju.

Unaprjeđenje istrage

Za razliku od uobičajenih ugovora u igri, istraga Bloody Bones ne daje izravne upute kamo ići. Umjesto toga, idite na karticu Istraživanja u izborniku Znanje i pregledajte različite pružene tragove. Nakon čitanja tragova pojavit će se bilješka koja će vas voditi kako dalje napredovati u istrazi.

Korak 1: Istražite brodolom

Prvi korak u istrazi je lociranje olupine broda u blizini naselja Hovohovo. Brzo putujte do Fort Louisa ili Royal Burial Ground i plovite prema naselju. Na otočiću zapadno od naselja pronaći ćete olupinu broda s bijelo-plavim jedrima. Komunicirajte s olupinom broda kako biste prikupili sljedeći trag. Za ovaj korak nije potrebno nasilno otvoriti olupinu ili koristiti pajseru, iako to može donijeti dodatni plijen.

Korak 2: Ukrcajte se na ratni brod Compagnie

Kako biste otkrili istinu o Krvavim kostima, morate se ukrcati na ratni brod Compagnie koji patrolira blizu ispostave Fort Louis. Konkretni brod koji tražite zove se Le Paradis i pripada rangu 4 Compagnie Broadsider. Le Paradis se može pronaći kako plovi između Fort Louisa i južnog ruba karte. Uključite se u borbu s brodom i, što je najvažnije, ukrcajte se na njega kako biste otkrili sljedeći trag u istrazi. Budite oprezni jer ovo područje također posjećuju ratni brodovi ranga 9 duž trgovačke rute Compagnie. Prethodno izvidite područje kako biste izbjegli uzbunjivanje brodova na visokoj razini.

Korak 3: Pronađite grob Krvavih kostiju

Nakon što se ukrcate u Le Paradis, nećete morati ići daleko da biste prešli na sljedeći korak. Vaš cilj je locirati grob Bloody Bonesa u ispostavi Fort Louis. Stranica za istraživanje daje skicu groba, ali ako želite uštedjeti vrijeme, slijedite ove upute: Slijedite glavnu cestu uzbrdo i potražite malu cestu desno gdje glavna cesta skreće lijevo unutar utvrde. Slijedite ovaj put i naići ćete na grob Bloody Bones. Narančasta zraka pokazat će točnu lokaciju groba. Iskopajte blago na mjestu i ispitajte posljednji trag kako biste uspješno dovršili istragu naslijeđa Krvavih kostiju.

Slijedeći ove korake, uspješno ćete dovršiti istragu o Krvavim kostima i otkriti tajne ostavštine ovog ozloglašenog gusara. Sretno i neka safiri budu tvoji!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti