Vijesti

April 25, 2024

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ključni podaci za van

  • Prvi TFT Set 11 EMEA Golden Spatula Cup uključuje 128 igrača iz EUW, EUNE, TR i CIS regija, a održava se od 26. do 28. travnja.
  • Pobjednici osiguravaju izravnu pozivnicu za Rising Legends Finals, dio obnovljene TFT esports strukture.
  • Za razliku od Amerike, EMEA GSC turniri prenosit će se uživo, povećavajući uključenost gledatelja u natjecateljsku scenu.

Teamfight Tactics (TFT) priprema se za monumentalni događaj kao prvi Inkborn Fables Set 11 Zlatna lopatica (GSC) je spreman zapaliti natjecateljsku scenu u regiji EMEA. Riot Games poduzeo je hrabar korak u preoblikovanju ekosustava TFT esporta, ne samo vježbom rebrandinga već i integracijom regija kako bi se potaknulo kohezivnije i konkurentnije okruženje. Nadolazeći GSC više je od turnira; to je svjetionik za TFT igrače koji teže slavi, s pozivnicom na prestižni Finale Rising Legends visi o koncu.

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Velika slika: TFT-ova esportska scena u regiji EMEA

Riotovo mijenjanje krajolika TFT esporta uključuje više od puke promjene imena iz Svjetskog prvenstva u Taktičareva kruna. Konkretno, za igrače EMEA, strukturna dinamika organizirane igre ostaje uglavnom nepromijenjena. Međutim, uvođenje panregije koja kombinira NA, BR i LATAM začinilo je natjecateljsko polje, dodijelivši sedam nositelja koji će se uključiti u konačni obračun na Taktičareva kruna.

Regija EMEA trebala bi ugostiti tri turnira kupa, koji će kulminirati u Panregionalno finale. Ulozi? Određivanje predstavnika EMEA-e na globalnoj razini Inkborn Fables Tactician's Crown.

Prvi EMEA kup Zlatne lopatice: Što trebate znati

Na rasporedu od 26. do 28. travnja, prvi TFT Set 11 EMEA Golden Spatula Cup je bojno polje za 128 elitnih igrača iz EUW, EUNE, TR i CIS regija. Pobjeda na ovom turniru ne samo da donosi prestiž i priznanje, već također osigurava izravan put do Finale Rising Legends.

U osvježavajućem zaokretu za regiju EMEA, uzbuđenje turnira prenosit će se uživo, što je privilegija koja nije proširena na panregionalne turnire Tactician's Cupa u Americi. Obožavatelji i entuzijasti mogu pratiti akciju uživo na službenom kanalu Taktika timske borbe Twitch i YouTube kanali, kao i na Lolesports.com, osiguravajući da se uzbudljivo uzbuđenje natjecanja dijeli nadaleko.

Format turnira: test strategije i vještine

Put do Golden Spatula Cupa prepun je izazova jer se igrači prvo moraju kvalificirati kroz rangirane plasmane na ljestvici, GSC Open Qualifier i regionalne TFT turnire. Turnir počinje rigoroznim švicarskim formatom, smanjujući konkurenciju tijekom dva dana na samo 32 natjecatelja. Posljednji dan obećava spektakl taktičke vještine, u kojem će nastupiti a Snake Reseeded format koji testira prilagodljivost i vještinu preostalih natjecatelja.

Pogled unaprijed: Putovanje do taktičareve krune

Svi sudionici GSC-a zarađuju kvalifikacijske bodove, a najbolji igrači osiguravaju svoja mjesta na sljedećim GSC turnirima. Krajnji cilj? Osvojiti jedno od željenih mjesta u Finale Rising Legends i odatle ostaviti trag na globalnoj pozornici Inkborn Fables Tactician's Crown.

Prvi TFT set 11 EMEA Golden Spatula Cup nije samo turnir; to je lončić u kojem se kuju legende, testiraju strategije i postavljaju temelji za buduće prvake. Dok se EMEA TFT zajednica okuplja iza svojih konkurenata, iščekivanje je opipljivo, postavljajući pozornicu za ono što obećava da će biti nezaboravan spektakl u svijetu esporta.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Cloud9's Counter-Strike 2 Roster Shuffle: Nova zora usred glasina o raspuštanju
2024-04-23

Cloud9's Counter-Strike 2 Roster Shuffle: Nova zora usred glasina o raspuštanju

Vijesti