Vijesti

February 16, 2024

Optimiziranje uspjeha za Paladine u Baldur's Gate 3

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U Baldur's Gate 3, Paladini su strašni ratnici koji mogu dokazati svoju hrabrost protiv bilo kojeg neprijatelja na bojnom polju. Iako su poznati po svom teškom oklopu i Božanskom udaru, Paladini također mogu koristiti vještine kako bi poboljšali svoje sposobnosti i svestranost.

Optimiziranje uspjeha za Paladine u Baldur's Gate 3

Poboljšanja ocjene sposobnosti

Paladini imaju širok raspon rezultata sposobnosti, uključujući snagu, karizmu i konstituciju. Preporuča se dati prioritet poboljšanjima ocjene sposobnosti kad god je to moguće kako bi vaš Paladin bio izdržljiviji i štetniji. Međutim, preuzimanje sposobnosti također može uvelike poboljšati učinak štete i izdržljivost vašeg Paladina.

Tvrd

Tough je jednostavna pothvata koja povećava zdravlje lika za dvostruko više od razine lika. Ova je sposobnost posebno korisna za Paladine koji razmatraju poboljšanje ocjene sposobnosti konstitucije. S Toughom, zdravlje Paladina na kraju igre može doseći impresivne razine, što im omogućuje da izdrže više udaraca i produže svoj opstanak na bojnom polju.

Divlji napadač

Savage Attacker omogućuje paladinima da prebace štetu oružjem na napade u gužvi. Iako ova sposobnost možda neće biti toliko korisna za sve Paladine, oni koji često koriste Divine Smite mogu značajno poboljšati svoju prosječnu štetu. U kombinaciji sa stilom borbe s velikim oružjem, Savage Attacker može uvelike povećati potencijal štete Paladina.

Sentinel

Sentinel je izvrstan podvig za Paladine koji žele briljirati u tenkiranju. Daje mogućnost napada na neprijatelje koji ciljaju vaše saveznike, daje prednost pri napadima s prilikama i imobilizira neprijatelje koji izazovu vaš napad s prilikama. Ova se sposobnost može koristiti i obrambeno i napadački, dopuštajući Paladinima da kontroliraju bojno polje i nanose dodatnu štetu.

Velika borba oružjem

Sjajna borba oružjem najbolji je podvig za Paladine koji žele maksimizirati svoju štetu. Nudi dodatni akcijski zamah pri kritičnom udarcu ili ubijanju, kao i mogućnost žrtvovanja točnosti za povećanje štete. Ova se sposobnost dobro slaže s Divine Smite i drugim sposobnostima kao što su Sentinel i Polearm Master, što je čini moćnim izborom za Paladine koji žele biti ultimativni krvnici.

Majstor štapnog oružja

Polearm Master se smatra vrhunskim podvigom za Paladin buildove u BG3. Korištenjem oružja nalik na koplje, kao što su helebarda, glaive, štuka, štap ili koplje, paladini mogu izvršiti dodatni akcijski napad zadnjicom svog oružja. Ovaj podvig također omogućuje Paladinima da napadnu neprijatelje koji uđu u njihov domet. Polearm Master je posebno koristan za Sword and Board Paladins i može pružiti značajan skok štete bez žrtvovanja točnosti.

Zaključak

Kada birate vještine za svog Paladina u BG3, uzmite u obzir svoj stil igre i željenu ulogu na bojnom polju. Bilo da dajete prednost izdržljivosti, izlaznoj šteti ili kontroli na bojnom polju, na raspolaganju vam je nekoliko izvrsnih mogućnosti. Odabirom pravih sposobnosti možete poboljšati sposobnosti svog Paladina i osigurati da on ostane ogromna sila u svakom susretu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti