Vijesti

April 5, 2024

Uhvatite sve u akciji: Pokémon Europe International Championships (EUIC) 2024.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Pokémon Europe International Championships (EUIC) priprema se da bude ključno natjecanje u natjecateljskoj sezoni 2024., postavljajući pozornicu za Sjevernoameričko međunarodno prvenstvo (NAIC) i Svjetsko prvenstvo. Uz izloženu ne samo jednu već sve četiri natjecateljske igre franšize, EUIC je san Pokémon entuzijasta i složen spektakl za sljedbenike. Evo što trebate znati:

Uhvatite sve u akciji: Pokémon Europe International Championships (EUIC) 2024.

Ključni zaključci:

  • Četiri igre, jedno mjesto: Pokémon TCG, VGC, Go i UNITE bitke odvijat će se u ExCel London od 5. do 7. travnja.
  • Ažuriranja uživo i poredak: Pratimo najbolju radnju i rezultate u svim igrama uživo tijekom cijelog događaja.
  • Jedinstveni formati i rasporedi: Svaka igra ima vlastiti raspored i format natjecanja, od švicarskih rundi do dvostrukih eliminacijskih skupina.

Od 5. do 7. travnja, ExCel London u Engleskoj postat će bojno polje za Pokémon trenere širom svijeta, natječući se u Pokémon TCG, VGC, Go i UNITE. Ovaj članak služi kao vaš vodič kroz vrtlog aktivnosti, poretka i istaknutih događaja koji se događaju uživo.

Raspored i format: brzi pregled

Pokémon TCG i VGC započeti sa švicarskim rundama tijekom prva dva dana, kulminirajući u jednoj eliminacijskoj skupini za osam najboljih, što vodi do finala u nedjelju Championshipa.

Pokémon Go odlučuje se za klasu dvostruke eliminacije za prva dva dana. Posljednjeg dana tri najbolja se bore u najboljim od pet mečeva za krunu.

Pokémon UNITE ističe se kompaktnim dvodnevnim događajem, počevši s otvorenom skupinom i grupnom fazom, nakon čega slijedi skupina od osam najboljih drugog dana.

Prijenosi uživo i istaknuti dijelovi

Kako se događaj bude odvijao, ovaj će članak biti vaše središte uživo za ažuriranja, rezultate i uzbudljive trenutke sa sve četiri utakmice na EUIC-u. Također ćemo posipati istaknute dijelove iz ranijih rundi kako bismo bili sigurni da ne propustite ritam akcije.

Twitch Drops i više

Osim prijenosa uživo, fanovi koji gledaju događaj mogu očekivati ​​Twitch Drops za svaku predstavljenu Pokémon igru. To je savršen spoj privlačnog natjecanja i nagrada za zajednicu.

Završne misli

Pokémon EUIC više je od turnira; to je proslava natjecateljskog duha i zajednice koja definira Pokémone. Bez obzira jeste li vjerni obožavatelj ili obični promatrač, EUIC 2024 će postati nezaboravno iskustvo. Pratite novosti uživo i pridružite nam se u svjedočenju nastajanja povijesti Pokémona.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti