Vijesti

July 28, 2022

Zli geniji daju gotovo sigurne oklade

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Evil Geniuses je esportski tim u Sjevernoj Americi. Ovaj esport tim jedna je od najstarijih svjetskih esport franšiza. Osnovan je u Victoriji, British Columbia, 1999. Tim ima kolekciju igrača i timova u različitim žanrovima.

Zli geniji daju gotovo sigurne oklade

Zli geniji je poznat po tome što ima vrlo uspješne igrače u svakoj natjecateljskoj igri koju pružaju. Esportski tim se smatra jednom od najboljih organizacija za igranje igara na svijetu. Na svom popisu ima neka od najvećih imena u esportu. Igrači koji traže esport turnire za klađenje mogu lako odabrati ovaj tim.

Omiljene igre igrača Evil Geniuses

Zli geniji DOTA 2

Slijedeći Međunarodni 2011, Evil Geniuses najavili su pokretanje svoje nove Dota 2 divizije. Novi tim uključivao je DeMoN, Jimmy Ho, Fear i Clinton Loomis. Početni zadatak tima bio je otputovati u Kinu kako bi se pripremili za nadolazeća natjecanja SMM 2011. i G-League Season 3.

Evil Geniuses bili su drugoplasirani na LCS 2020 Spring Split. 2021. tim je osvojio nagradu LCS Rookie of the Year. Iste godine su dobitnici nagrade LCS Coaching Staff of Split i LCS Summer Split All-Pro Team nagrade.

League of Legends zlih genija

Krajem 2012. i početkom 2013., Team EG je tražio igrače za dodavanje u svoju League of Legends. Organizacija je pokrenula svoj prvi liga legendi tim nakon što je u siječnju 2013. preuzeo bivšu postavu Counter Logic Gaming EU-a. Nadalje, EG je potpisao s nekoliko istaknutih igrača za svoj prvi LCS razlaz.

Zli genijalci bili su izazovni na početku proljetnog Splita. Tim je bio učinkovitiji u odnosima s javnošću, privlačeći pozornost svojim jedinstvenim logotipom "Evil". Nakon poraza od 5-7, momčad je preokrenula stvari. Ostvarili su rezultat 5-1 do kraja sezone da bi završili u trojnom izjednačenju za drugo mjesto sa 100 Thieves i FlyQuestom.

Counter-Strike: Globalna ofenziva Evil Geniuses

Tvrtka je prva ušla Protuudar ranih 2000-ih, a ugostio je nekoliko popisa do 2011. Kada su se pridružili starom popisu compLexity Gaminga 2009., osvojili su finale američkog prvenstva IEM IV nad compLexity Gamingom i pobijedili Fnatic na Beat it! 2010. Counter-Strike podružnica Evil Geniuses zatvorena je 2012., što je označilo početak sedmogodišnjeg odmora od igre.

Evil Geniuses pokušali su potpisati ugovor s GX timom 2015. Međutim, sporazum je pao nakon što je većini tima doživotno zabranjen pristup svim Valve turnirima. Zabrana je nastala zbog njihove uloge u incidentu s namještanjem utakmica u Sjevernoj Americi. Kupnjom momčadi NRG Esportsa u rujnu 2019., Evil Geniuses su ušli u Counter-Strike: Global Offensive.

Zašto je Evil Geniuses popularno kladiti se?

Ovaj esport tim ima razne igre na koje se igrači mogu kladiti. Tako igrači mogu pronaći širok raspon koeficijenata na najboljim stranicama za esport klađenje. Uspjeh Evil Geniusesa ovisio je o sposobnostima njihovih igrača da nastupaju na najvišoj profesionalnoj razini. Njihova učinkovita provedba plana timskog rada ostavila je neizbrisiv trag u njihovoj povijesti. Tim simbolizira raznolik raspon postignuća prethodnih zvijezda. Ta povijesna ostavština i značajne veze pomogle su u zapošljavanju izvanrednih kadrova. To je također pomoglo timu u nastojanju da se razvije i iznova osmisli, što ga čini jednim od favorita za kladioničare na internetskim kladionicama za esport klađenje.

Klađenje na timove Evil Geniuses

Korisnici moraju biti punoljetni da bi bili dopušteni na bilo kojoj web stranici za klađenje. Nadalje, svi igrači moraju biti potpuno svjesni rizika povezanih s klađenjem. Ljubitelji klađenja esporta mogu pronaći koeficijente Evil Geniuses na gotovo svim stranicama za klađenje esporta. Ove stranice nude razna tržišta klađenja na esport, uključujući pobjednike turnira, oklade na novčanu liniju, zbrojeve utakmice i oklade na hendikep, između ostalog.

Unatoč tome, klađenje na Evil Geniuses nosi određeni rizik kao i svaki drugi oblik igara. Igrači moraju istražiti prije nego što sudjeluju u bilo kojoj aktivnosti online klađenja. Unatoč tome što niti jedna momčad nije zajamčena pobjeda na bilo kojem događaju, igrači mogu iskoristiti savjeti za klađenje na esport dostupno na internetu. To može pomoći pojedincima da se upoznaju s nekim igrama.

Strategija za klađenje na igre Evil Geniuses

Timovi Evil Geniuses sudjeluju u raznim online natjecanjima i stekli su reputaciju vodeće esports tvrtke. Igrači moraju iskoristiti bonuse. Neke kladionice nude esports bonus poticaje i novim i postojećim igračima. Ovi bonusi pomažu u stvaranju novčanih rezervi.

Također je potrebno imati dobro definiranu strategija klađenja. Igrači će vjerojatno biti uspješniji ako imaju temeljni pojam strategije klađenja u igri. Ove strategije štite igrače od donošenja iracionalnih odluka. Preporučljivo je pratiti kanale društvenih mreža Evil Geniuses i druge objave na njihovoj web stranici. Ove najave pomažu igračima da budu u toku s momčadi i njezinim igračima. Ključno je razumjeti tržišta koja nude stranice za esport klađenje i usporediti te koeficijente. Igrači moraju iskoristiti ove fantastične mogućnosti za klađenje kako bi povećali svoje šanse za pobjedu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti