Vijesti

August 18, 2022

Timski duh nabavlja W0nderful Sniper

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Kroz njihov Dota 2 divizije, Team Spirit je doživio ogromnu popularnost. Najbolji plasmani na nekoliko natjecanja, gdje su pobjeđivali poznate atletičare, pomogli su njihovoj ozloglašenosti. Obožavatelji su gledali trijumf uspona Team Spirita na jednom od najuzbudljivijih turnira koji su mogli svjedočiti, The International 10. 

Timski duh nabavlja W0nderful Sniper

Kada su porazili prethodne pobjednike, OG Esports, Team Spirit se pokazao kao ultimativni mračni konj sezone. To je bio trenutak kada su stekli najveću popularnost i od tada su postali popularan izbor u online esport klađenju.

Team Spirit najavljuje dodatak svom popisu

Igora divnog Zhdanova odabrao je cybersportska organizacija Team Spirit popuniti mjesto snajpera u CS:GO timu nakon opsežnih provjera i testova. 17-godišnjak je igrao za MAJESTY, Project X, Trasko Esports i HellRaisers tijekom svoje dvije godine profesionalnog igranja. Trenutno je jedan od najperspektivnijih igrača u CIS regiji.

W0nderful je pokazao svoje pucačko umijeće i jake međuljudske i poslovne komunikacijske sposobnosti tijekom ispita. Igrač će se idućih dana pridružiti postavi u Beogradu, a momčad u cjelini kreće s ozbiljnim natjecateljskim treninzima.

Koliko je igrač vrijedan timskom duhu?

Timova CS: KRENI trener, Sergey Hally Shavaev, rekao je da su oduševljeni što imaju igrača. W0nderful se besprijekorno pokazao na testovima i pokazao neuobičajeno zrelu želju i samopouzdanje. Uz odgovarajuću količinu marljivosti i rada, novo pojačanje će vjerojatno postati igrač najvišeg kalibra.

W0nderful je stilski i intelektualno kompatibilan s Team Spiritom, a trener vjeruje da igrač neće imati problema s komunikacijom. Timski duh predviđa da će se w0nderful polako ali sigurno uklopiti u njihovu grupu. Trener će pratiti razvoj igrača od utakmice do utakmice. Stoga će se w0nderful naposljetku naviknuti na Team Spirit i uskoro zajedno okusiti sjajne pobjede.

Nadolazeći događaji Team Spirita

2022.–2023. Dota Pro krug

Timovi mogu zaraditi bodove u Dota Pro Circuitu tako što će završiti prvi ili drugi na turnirima koje sponzorira Valve. Poziv na ovogodišnji The International je proširen na najbolje timove na ljestvici na kraju godine. Prethodni postupak izravnog pozivanja zamijenjen je novim nakon The International 2017.

Team Spirit trenutačno sudjeluje u Diviziji I DPC EEU 2021/2022 Tour 3. Tri najbolja tima napreduju na PGL Arlington Major 2022. Prvih šest timova ostaje u svojoj diviziji za prvi krug nadolazeće DPC sezone. Kao rezultat toga, čini se da će Team Spirit sudjelovati u oba ova natjecanja.

Svjetsko finale BLAST Premier 2022

Osam timova natjecat će se na kružnom turniru CS: GO S-Tier za dio nagradnog fonda od 1.000.000 USD. Ovaj događaj održat će se u Etihad Areni u Abu Dhabiju od 14. do 18. prosinca. Naravno, timovi moraju steći BLAST Premier bodove koji se dijele na raznim događajima tijekom sezone.

Natjecanje počinje s dvije dvostruke eliminacijske skupine (GSL), svaka s četiri momčadi. Sve utakmice su Bo3, a tri najbolja tima iz svake skupine idu u doigravanje. Pobjednici grupne faze idu u polufinale, dok drugoplasirani napreduju kao visoki nositelji u četvrtfinale. Timovi koji završe treći u grupnoj fazi dobit će niske nositelje i nastaviti u četvrtfinale.

Nedavna natjecanja Team Spirita

Na najnovijem natjecanju PGL MAJOR ANTWERP 2022, tim Spirit osvojio je treće mjesto. Offline natjecanje S-Tier održano je u Belgiji od 9. do 22. svibnja u Sportpaleisu u Antwerpenu. Dvadeset i četiri tima natjecala su se u turniru u counter strikeu za dio nagrade od 1.000.000 dolara.

Team Spirit bio je izvrstan izbor u online klađenju i činilo se da je prvi u trci. Tim je pobijedio na natjecanju Legends Stage od 14. do 17. svibnja. Prvih 8 timova napredovalo je na Champions Stage u ovom krugu švicarskog sustava od 16 timova, dok je osam najnižih timova eliminirano.

Prvenstvo je počelo u četvrtfinalu, gdje je Team Spirit svladao FURIA Esports 2-0. Ali obećavajući početak turnira za njih završio je u polufinalu od strane budućih prvaka FaZe Clana. Kao trećeplasirani na turniru, Team Spirit je dobio nagradu od 70.000 dolara.

Kako se kladiti na timski duh

Igrači moraju biti punoljetni za kockanje i imati dopušteno esport kockanje u svojoj zemlji počnite istraživati klađenje na esport tržnice. Igrači mogu odlučiti između korištenja pravog novca ili skinova (virtualnih objekata u igrama) prilikom klađenja.

Trenutačno je kockanje puno češće od novčanih uloga. Popularne kategorije web stranica uključuju sportske kladionice, lutrije, rulet i bacanje novčića. Većina aktivnosti klađenja u kladionicama skinova odvija se pomoću CS:GO skinova.

Igrači neće imati problema s odabirom kladioničara jer postoji nekoliko dostupnih vrhunskih kladioničarskih stranica za esport. Ove internetske stranice za klađenje nude značajna tržišta klađenja za razne esportove, uključujući Team Spirit.

Strategije klađenja na timski duh

Jedan od najbolji savjeti za esport klađenje je kladiti se na pobjednika bilo koje utakmice Team Spirit. Klađenje na točan rezultat i klađenje na hendikep na tržištu pobjednika također su povoljne oklade.

Dodatno, korisnici se mogu kladiti na broj rundi i mapa koje će Team Spirit osvojiti u nizu i na hendikep karte.

Iako su malo izazovna, dostupna su i tržišta neodlučene igre ili produžetaka i više/manje na ukupnom broju rundi odigranih na karti. Više istraživanja o prijašnjim postignućima timova, pa čak i nedavnim najavama, potrebno je kako bi se povećala vjerojatnost uspjeha.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Monopoly GO pobjednička kampanja: osvojite velike nagrade i besplatne kockice
2024-02-16

Monopoly GO pobjednička kampanja: osvojite velike nagrade i besplatne kockice

Vijesti