Vijesti

May 5, 2022

Team Liquid - tim za pobijediti u esportu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Team Liquid definitivno će dodatno savijati mišiće u pokušaju da potvrdi svoju poziciju najuspješnijeg eSports tima. Od nastanka online eSports klađenja, ovo je jedan od najboljih eSports timova za klađenje. Uz najbolje sadržaje u klasi i bogatu bazu talenata, nema sumnje da će Team Liquid esport dominacija ostati ovdje.

Team Liquid - tim za pobijediti u esportu

Ako ovo zvuči kao ideja kao kladioničar u eSportovima, evo svega što trebate znati o Team Liquidu i što možete očekivati od prvaka 2022. Ali prvo, malo povijesti o Team Liquidu.

Od skromnih početaka do slave

Team Liquid je 2000. osnovao umirovljeni StarCraft: Brood War profesionalni igrač Victor "Nazgul" Goossens, koji je trenutni izvršni direktor i suvlasnik, zajedno sa Stevenom "LiQuiD112" Arhancetom i aXiomaticom. Počeo je kao StarCraft II: Wings of Liberty eSports tim, ali je brzo proširio svoja krila na druge divizije.

Od 2020. godine Forbes je naveo Team Liquid kao treći najbogatiji eSports tim s procjenom od 310 milijuna dolara i procijenjenim prihodom od 28 milijuna dolara. Iako je treći na ljestvici najvrjednije odjeće, Team Liquid drži rekord za najveću ukupnu zaradu tima nakon što je dominirao na natjecanjima najviše razine u nekoliko divizija.

Igre i turniri

Jedna od prednosti kladioničara eSporta koji imaju Team Liquid na svom popisu dopuštenih je činjenica da ima pečenjare u nekoliko divizija i sudjeluje u više događaja. U trenutku pisanja ovog članka, odjeća se može pohvaliti 60 profesionalnih sportaša u 14 najvećih svjetskih videoigara.

U kojim je igrama Team Liquid favoriti?

No, kao i svaka druga momčad, Team Liquid ne dominira svim igrama. Ipak, ljubitelji koji će ga dodati na svoju listu favorita trebali bi znati u kojim je naslovima ta odjeća najbolja.

Kladionici nikada ne mogu pogriješiti s Dota 2 timom Team Liquida. Trenutni popis okuplja pet najboljih Dota 2 igrača iz cijelog svijeta, sinkronizirajući ih u taj savršeni stroj. Za one koji vole Dota 2 online klađenje, ovo su dečki na koje treba uložiti novac s obzirom na dominaciju Team Liquida otkako je osvojio The International 2017. Što se Dota 2 tiče, Team Liquid očekuje glavnu nagradu, The International XI, ali naravno , postoji mnogo drugih događaja u koje je tim trenutno uključen.

Još jedna arena u kojoj je Team Liquid dominantna je League of Legends. Tim se može pohvaliti s četiri LCS naslova, a iako je njegova forma nedavno pala, Team Liquid je korak ispred u smislu akvizicije talenata. Nedavno je uvršten LoL teškaš Gabriël "Bwipo" Rau. Belgijac donosi bogato iskustvo online borbene arene. Već postoji nekoliko LoL turnira na kojima Team Liquid sudjeluje, ali najzanimljiviji će biti tijekom LCS prvenstva i, u konačnici, LoL Svjetskog prvenstva 2022.

Nema sumnje da Valorant ima obećavajuću značajku jer se FPS videoigrica nastavlja penjati u rangu. Team Liquid je brzo sastavio popis kada je Valorant stigao na eSport scenu. Danas je među najboljim timovima na koje se možete kladiti kada je Valorant u pitanju na eSport sceni. Očekujte da će se Team Liquid boriti protiv teškaša na Valorant esports turnirima, uključujući i dugo očekivane Valorant Champions 2022.

Ostale igre u kojima Team Liquid ima sjajne popise uključuju Counter-Strike: Global Offensive, StarCraft, Apex legends i Fortnite.

Klađenje na Team Liquid? Ovdje su savjeti

Baš kao i tradicionalno sportsko klađenje, postoji nekoliko strategija za povećanje šansi za dobitak esport stranice za klađenje i kladionicama.

Najvažnija strategija je pratiti momčadi te turnire koji su u tijeku i nadolazeće. U ovom slučaju, ključno je biti u toku sa svim što se događa u kampu Team Liquid. To mogu biti najnoviji dodaci u popise, trenutna forma igrača, jedan pored drugoga, itd. Uvijek obratite pozornost na trenutnu formu momčadi, a ne na prošle podvige. Na sreću, Team Liquid ima aktivnu zajednicu, tako da kladitelji uvijek mogu biti u tijeku s nedavnim događanjima, od rezultata do transfera.

Također je bitno mudro odabrati igru na koju ćete se kladiti. Mnogi kockari imaju tendenciju pasti na bilo koju igru. Stručnjaci savjetuju kladionicima da se klade na eSportove s kojima su upoznati. Trebali bi razumjeti sve o toj igri, od njezine igre i pravila do tržišta klađenja i koeficijenta.

To je to, ljudi, skup onoga što možete očekivati od Team Liquida kao kladitelja. Pa, po svemu sudeći, Team Liquid je jedna od momčadi koju treba gledati, iako ne u svim divizijama. Među najboljim je eSport timovima u Doti 2, CS: GO, Valorantu, League of Legends i Rainbow Six Siegeu. No, iako je Team Liquid vrhunski pas, važno je provjeriti što o tome govore savjeti za klađenje na eSport.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski neuspjeh?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski neuspjeh?

Vijesti