Vijesti

October 29, 2023

Sezona The Call of Duty lige 2024.: kraj duge van sezone i otkriven uzbudljiv raspored

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Izvansezona Call of Duty lige konačno se bliži kraju, prema nedavnom izvješću. Profesionalni igrači COD-a s nestrpljenjem su iščekivali početak nove sezone jer su već pet mjeseci bez konkurencije. Dok su neki igrači igrali druge igre kako bi popunili prazninu, iščekivanje sezone Call of Duty lige 2024. raslo je.

Sezona The Call of Duty lige 2024.: kraj duge van sezone i otkriven uzbudljiv raspored

Dugo izvan sezone

Izvan sezone na Call of Duty esport sceni problem je koji se stalno ponavlja. Nakon prvenstva Call of Duty lige obično postoji razdoblje tišine bez igranja turnira. Ovogodišnju posezonu dijelom je popunio World Series of Warzone, ali to nije bilo dovoljno da zadovolji natjecateljski duh igrača.

Raspored za CDL 2024

Jacob Hale, istaknuti novinar Call of Dutyja, nedavno je objavio izvješće na Twitteru u kojem je naveo raspored za sezonu Call of Duty lige 2024. Iako izvori nisu potvrđeni, Hale ima dobre rezultate s vijestima o esportu Call of Duty. Prema njegovom izvješću, sezona će se sastojati od četiri velika turnira i prvenstva. Evo datuma:

  • Major I: Kvalifikacije od 8. prosinca do 21. siječnja, LAN od 25. do 28. siječnja
  • Major II: Kvalifikacije od 16. veljače do 17. ožujka, LAN od 21. do 24. ožujka
  • Major III: Kvalifikacije od 12. travnja do 12. svibnja, LAN od 16. do 19. svibnja
  • Major IV: Kvalifikacije od 24. svibnja do 16. lipnja, LAN od 20. do 23. lipnja
  • Prvenstvo: 11. do 14. srpnja

Hale je također spomenuo da će se Major I igrati u Bostonu u siječnju, što bi moglo dovesti do zanimljivih vremenskih uvjeta. Naglasio je da će LAN događanja imati veću težinu od online natjecanja.

Službeno priopćenje

Službena najava sezone Call of Duty lige 2024. očekuje se da će Activision Blizzard biti objavljen 2. studenog. Ova će objava potvrditi je li raspored koji je zacrtao Jacob Hale legitiman.

Prestižna liga Call of Duty

Call of Duty League je najprestižniji turnir na Call of Duty esport sceni. To je mjesto gdje se okrunjuju svjetski prvaci i natječu timovi najviše razine. Prošle sezone New York Subliners postali su trostruki prvaci, osvojivši Major I, Major V i prvenstvo Call of Duty lige. Ove sezone velika su očekivanja od momčadi, ali će se suočiti s jakom konkurencijom drugih momčadi.

Za više vijesti o Call of Duty esportu, pratite Esports.net.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti