Vijesti

October 29, 2023

Ringmaster: Novi Dota heroj otkriven na TI12

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Valve je službeno najavio dolazak novog Dota heroja, Ringmastera, na TI12. Iako su detalji trenutno rijetki, očekuje se da će više informacija biti otkriveno u nadolazećim mjesecima.

Ringmaster: Novi Dota heroj otkriven na TI12

Voditelj prstena - novi heroj

U videu objavljenom neposredno prije Velikog finala TI12, Valve je potvrdio da će Ringmaster biti objavljen početkom 2024. Video je prikazao Axea u jezivoj šumi na temu cirkusa, kako juri za mehaničkim cirkuskim puzavcem iz džungle. To je dovelo do nagađanja da bi novi heroj mogao imati element zamke. Na kraju, Axe je bio namamljen u igru ​​Test Your Strength i brzo ga je ubio Ringmaster koji je izašao iz strukture nalik Iron Maidenu.

Uloga novog Dota heroja

Promotivna slika za Ringmaster prikazuje temu cirkusa i ismijava nekoliko heroja uključujući Monkey Kinga, Kunkku, Axea, Mirana i Keeper of the Light. Iako ovo ne daje mnogo tragova, sugerira da će Ringmaster vjerojatno biti heroj u gužvi, vjerojatno s mehaničkim rukama koje se mogu produžiti. S obzirom na to da je prethodni heroj, Muerta, bio obavještajni nosač daljine, obožavatelji Dote mogu očekivati ​​novog heroja za melee.

Valve ima uzbudljive planove za Dota fanove u nadolazećoj godini, a samo će vrijeme otkriti puni opseg promjena.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti