Vijesti

February 12, 2024

Pripremite se za VCT timske kapsule u VALORANT-u 2024

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Sezona VCT-a je pred vratima, a s njom dolazi i uvođenje Team Capsules u VALORANT. Ova vam kozmetika omogućuje da pokažete svoju podršku svom omiljenom profesionalnom timu u međunarodnim ligama. Iako službena objava tek treba biti objavljena, curenja su pružila neke uvide u ono što možemo očekivati ​​od VCT 2024 kapsule.

Pripremite se za VCT timske kapsule u VALORANT-u 2024

Datum izlaska

Riot Games nije otkrio službeni datum lansiranja VCT Team Capsule ove godine. Međutim, s VCT Americas and Pacific Kickoffs koji počinju 17. veljače, vjerojatno je da će kapsule biti dostupne u VALORANT-u istog dana kada sezona započne.

Sadržaj

Prema informacijama koje su procurile, VCT Team Capsule za sezonu 2024. uključivat će timsku masku za klasični pištolj, prijatelja za oružje, karticu igrača i sprej. Svaki od 44 tima koji sudjeluju u četiri međunarodne lige imat će vlastitu Team Capsule, dajući vam ukupno 44 opcije za odabir.

Kako nabaviti kapsule

Igrači će moći kupiti timske kapsule na kartici Esports u igri. Vrijedno je napomenuti da će 50% dobiti od svake Team Capsule ići izravno timu koji predstavlja, pružajući dodatnu podršku profesionalnim timovima.

Klasični detalji kože

Klasična koža uključena u VCT Team Capsule imat će tri razine i dvije nadogradnje. Međutim, konkretni detalji o ovim nadogradnjama još nisu otkriveni.

Cijena

Cijena VCT Team kapsula nije potvrđena. Na temelju prethodne kapsule VCT LOCK//IN 2023, čija je cijena bila 5440 VP, očekuje se da će svaka timska kapsula imati cijenu između 3000 i 3500 VP.

Pratite nas za još curenja i službenih informacija o VCT Team kapsulama čim postanu dostupne.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti