Vijesti

February 13, 2024

PGL Copenhagen Major American RMR: kvalifikacije, format i raspored

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

PGL Copenhagen Major je pred vratima, a američke kvalifikacije će donijeti vrućinu. Sa samo pet timova od stotina koji prolaze kroz otvorene kvalifikacije, ulozi su visoki. Ovdje je sve što trebate znati o PGL Copenhagen Major American RMR.

PGL Copenhagen Major American RMR: kvalifikacije, format i raspored

Format

Američki RMR sadržavat će šesnaest timova iz Sjeverne i Južne Amerike koji će se natjecati u švicarskom formatu. Timovi će biti raspoređeni na temelju svojih trenutnih rekorda u američkom RMR-u i igrat će međusobne utakmice. Tim mora pobijediti u tri utakmice kako bi osigurao mjesto na PGL Copenhagen Majoru, dok će dva poraza rezultirati eliminacijom. Konkurencija je žestoka, s velikim imenima kao što su Complexity, Team Liquid i FURIA koji se bore za priliku da predstavljaju regiju na prvom CS2 Majoru.

Sjetva

Nakon što se timovi kvalificiraju za Major, bit će raspoređeni u Fazu eliminacije i Fazu otvaranja na temelju Valveovog regionalnog poretka. Prvopostavljeni tim će nastaviti izravno u eliminacijsku fazu, dok će se preostala četiri tima morati izboriti za svoj put kroz početnu fazu.

Raspored i rezultati

PGL Copenhagen Major American RMR počinje u subotu, 17. veljače. Prvih pet timova s ​​RMR-a će se kvalificirati za Major, dok će ostali biti eliminirani. Raspored za američki RMR tek treba biti određen, stoga pratite novosti.

Kako gledati

Svu akciju američkog RMR-a možete pratiti uživo na Twitchu. PGL će prenositi utakmice na dva kanala: Primary i Secondary. Dodatno, emiteri zajednice također će prenositi kvalifikacije na svojim pojedinačnim kanalima. Svakako se uključite i podržite svoje omiljene timove!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti