Vijesti

February 14, 2024

Ovladajte trgovinom opijuma Blue Lotus u lubanji i kostima

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Blue Lotus Opium je vrijedna roba u igri Skull and Bones, koja nudi i financijsku dobit i sramotu. Ako želite početi zarađivati ​​od ove trgovine, evo što trebate znati.

Ovladajte trgovinom opijuma Blue Lotus u lubanji i kostima

Dobivanje opijuma Blue Lotus

Da biste dobili Blue Lotus Opium u Skull and Bones, morat ćete ga sami napraviti. Prvo, morate otključati Laboratorij na Helmu u Telok Penjarah. To se može postići postizanjem određenog ranga Infamy i dovršavanjem dijela Spurlockove glavne misije. Nakon što ga otključate, možete nabaviti Poppy iz Supply Network.

Izrada opijuma od plavog lotosa

Nakon što nabavite Poppy, odnesite ga u laboratorij u skrovište krijumčara u Telok Penjarah. Osigurajte radnicima mak, a oni će za malu naknadu izraditi opijum od plavog lotosa. Za izradu svake serije potrebno je 15 sekundi.

Korištenje opijuma Blue Lotus

Blue Lotus Opium može se prodati putem Registra narudžbi za komade od osam. Aktivirajte narudžbu za Blue Lotus Opium u Registru narudžbi i isporučite kompletnu pošiljku kupcu. Budite spremni braniti svoje proizvode od lažnih brodova koji bi ih mogli pokušati ukrasti.

Zapamtite, trgovina opijumom od plavog lotosa u Lubanji i kostima može biti unosna, ali dolazi i s rizicima. Mudro planirajte svoju strategiju i požnjete plodove.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti