Vijesti

February 15, 2024

Ovladajte potragom Tremors of the Earth u WoW Classic i WoW Season of Discovery

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Tremors of the Earth smatra se jednom od najtežih misija u World of Warcraft Classic. Iako nudi iznimne nagrade, kao što je oklop Blazewind s +23 agilnosti, dovršenje ove potrage nije lak podvig.

Ovladajte potragom Tremors of the Earth u WoW Classic i WoW Season of Discovery

Razina težine

Ako pokušate Tremors of the Earth tijekom druge faze Sezone otkrića, vidjet ćete da je dizajnirana za igrače koji prelaze razinu 50. Međutim, ograničenje razine u drugoj fazi je 40, što je izazovno završiti bez vješte grupe pet igrača.

Prvi dio: Pronalaženje šefa Tho'gruna

Da biste započeli zadatak Tremors of the Earth, morate prikupiti znak Zemlje. Pobijediti šefa Tho'gruna, NPC-a koji luta pustinjom, ključ je za dobivanje ovog predmeta. Iako pronalaženje gazde Tho'gruna može biti teško zbog njegove nepredvidive lokacije, posjedovanje potrage u vašem dnevniku povećava vaše šanse da ga sretnete. Nakon što porazite Bossa Tho'gruna, opljačkajte Znak Zemlje i vratite se Gareku kako biste dovršili prvi dio potrage.

Drugi dio: Hematus i Blacklash

Nakon što uključite znak Zemlje, dobit ćete sljedeći cilj: pronaći i poraziti dva crna zmaja, Hematusa i Blacklasha. Prije nego što ih angažirate, morate aktivirati tri stupa koja se nalaze u Badlandsu. Ovi stupovi otključavaju pristup zmajevima. Važno je napomenuti da su Hematus i Blacklash neprijatelji razine 50, pa je okupljanje grupe bitno. Preporučuje se dobro zaokružen tim s jakim DPS igračima, tenkom i iscjeliteljem. Nakon što porazite zmajeve, opljačkajte njihova tijela za Hematusove lance i Blacklashove vezove, koje ćete morati donijeti Gareku.

Zaključak

Dovršavanje Tremors of the Earth izazovan je zadatak koji zahtijeva pažljivo planiranje i koordinaciju. Međutim, nagrade, posebno željeni oklop Blazewind, čine ga vrijednim truda. Ako ste spremni za izazov, okupite vještu grupu i krenite u ovu epsku potragu u WoW Classic i WoW Season of Discovery.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti