Vijesti

February 16, 2024

Ovladajte epskim bosovima u igri Granblue Fantasy: Relink

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U Granblue Fantasy: Relink, jedan od najuzbudljivijih i najznačajnijih aspekata vaše avanture je borba s ogromnim šefovima. Svaki šef ima svoje jedinstvene napade, mehanike i nagrade. Dok neki šefovi postaju lakši kako jačate, drugi uvijek predstavljaju prijetnju. U ovom ćemo članku pružiti opsežan popis svih šefova koje možete sresti u igri.

Ovladajte epskim bosovima u igri Granblue Fantasy: Relink

Popis šefova

Granblue Fantasy: Relink sadrži ukupno 33 jedinstvena šefa u 76 zadataka za šefove. Imajte na umu da ovaj popis isključuje epizode Glavne priče u kojima se prvi put pojavljuju mnogi šefovi. Šefovi su grupirani na temelju kartice Neprijatelji u svakoj misiji i imena koja su tamo navedena. Ovaj nam pristup omogućuje grupiranje šefova sa sličnim mehanikama zajedno, kao što su Tayu'itar i Tayu'itar MKII. Međutim, šefovi Nihile tretirani su kao različiti zbog njihove znatno različite mehanike od njihovih uobičajenih verzija.

Šefovi u ponosnim misijama

Dok se većina šefova može susresti u sva tri stupnja nebeskih letelica, postoji nekoliko šefova koji su ekskluzivni za najteže izazove u igri, Ponosne misije. Ove misije pružaju jedinstveno i izazovno iskustvo za igrače. Ovdje je popis svih šefova u Granblue Fantasy: Relink i zadataka u kojima ih možete sresti:

  • Šef 1: Potraga 1
  • Šef 2: Potraga 2
  • Šef 3: Potraga 3
  • Šef 4: Potraga 4
  • Šef 5: Potraga 5

Zaključak

Borba protiv šefova u Granblue Fantasy: Relink je uzbudljivo iskustvo. Sa širokim izborom šefova, svaki sa svojim mehanikama i nagradama, igrači su stalno izazovni i nagrađeni za svoj trud. Bilo da se susrećete s poznatim šefom ili se susrećete s novim, uzbuđenje bitke uvijek je prisutno. Zato se opremite, okupite društvo i krenite u epsku avanturu ispunjenu epskim borbama s šefovima!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti