Vijesti

March 3, 2022

Otkriveni gradovi za Svjetsko prvenstvo LoL 2022

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Obožavatelji League of Legends eSport klađenje počastili smo dobrim vijestima o tome gdje će se održati sljedeće Svjetsko prvenstvo League of Legends 2022. Vijest je slučajno otkrio Riot u Chase Centeru, u San Franciscu, tijekom sesije neposredno prije NBA utakmice između Raptorsa i Warriorsa.

Otkriveni gradovi za Svjetsko prvenstvo LoL 2022

LoL Svjetsko prvenstvo 2022., multigradska afera

Vijest o četiri grada bila je iz videa koji se prvi put pojavio na YouTubeu 20. studenog oko 17:00 CT. Iako je gotovo odmah postalo privatno, svi detalji su bili objavljeni.

Prema Riotu, sljedeće Svjetsko prvenstvo League of Legends bit će domaćin u više zemalja. Akcija će početi u Mexico Cityju na Ligi Latinoamerica. Zatim će se akcija prebaciti u New York u kazalištu Hulu u Madison Square Gardenu i Toronto u Scotiabank Areni, gdje će se održati četvrtfinale, odnosno polufinale. Kulminacija Svjetskog prvenstva League of Legends 2022. tada će ići u San Francisco u Chase Center.

Klađenje na LoL Svjetsko prvenstvo 2022

Poput nedavno završenog LoL Svjetskog prvenstva 2021., događaj sljedeće godine također će se prikazivati online eStranice za sportsko klađenje s tržištima League of Legends. Očekujte da će kladionice pokriti sve akcije, od prve utakmice na turniru, do finala. Ipak, ljubitelji LoL-a trebali bi se unaprijed upoznati s nekim savjetima za klađenje na eSport.

Tijekom događaja, najbolji timovi u igri će se boriti za slavu. Neki od najboljih timova na koje se možete kladiti u nadolazećem LoL prvenstvu su FunPlus Phoenix, T1, Damwon KIA, G2 Esports, Invictus Gaming, Royal Never Give Up, PSG Talon i Edward Gaming Internationals.

Očekuje se da će LoL 2022 Worlds biti veći i bolji od prošlih događaja. Ovo je i na eSport sceni, kao i na klađenju. Na događaju sljedeće godine, navijači će biti prisutni na mjestima sada kada se Covid-19 polako obuzdava i stvari se vraćaju u normalu. Podsjetimo, u ovogodišnjem nedavno završenom događaju utakmice su se igrale u praznim arenama.

Stvari će se također zahuktati na sceni klađenja sada kada je klađenje na eSport eksponencijalno raslo, privlačeći vrhunske kladionice koje žele dio tržišnog udjela klađenja na eSport.

SP 2021. League of Legends

Ranije je planirano da se Svjetsko prvenstvo League of Legends 2021. održi u Shenzhenu. Međutim, zbog posljedica pandemije, događaj je premješten u Reykjavik. Održala se od 5. listopada do 6. studenog. Dvadeset i dva elitna tima iz 11 regija borila su se za slavu. Na iznenađenje mnogih kladioničara koji su se kladili na pobjednika prije početka događaja, Edward Gaming (EDG) osvojio je krunu nadmašivši DWG KIA u žestokom finalu.

To je to za sada. Sve što kladionici u eSportovima sada mogu učiniti je pomno pratiti formu različitih timova kako bi bili u boljoj poziciji za mudro klađenje kada počne Svjetsko prvenstvo League of Legends 2022.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski neuspjeh?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski neuspjeh?

Vijesti