Vijesti

February 12, 2024

Oslobodite razorne napade s Shadowflame runom u World of Warcraft Classic Season of Discovery

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U drugoj fazi World of Warcraft Classic Season of Discovery, Warlocks su dobili pristup novoj i moćnoj Runi pod nazivom Shadowflame. Ova Runa, zajedno s drugim Runama štete, učinila je Warlocke još strašnijima.

Oslobodite razorne napade s Shadowflame runom u World of Warcraft Classic Season of Discovery

Dobivanje Shadowflame rune

Da bi dobili Shadowflame Rune, Warlocks moraju otputovati u Shadowbreak Ravine u jugoistočnom dijelu Pustoši. Tamo će pronaći Oltar s kojim trebaju komunicirati. Kako bi aktivirali Oltar, Warlocks moraju baciti čaroliju Shadow Ward na njega. Međutim, važno je napomenuti da će Oltar iscrpiti štetu od sjene s Warlocka dok oni usmjeravaju čaroliju. Razbijanje Shadow Warda ili iscjeljivanje tijekom interakcije prekinut će ritual.

Preporučljivo je da Warlocks dovedu zabavu sa sobom, jer Oltar čuvaju rulje na visokoj razini. Nakon što je kanalizirajuća čarolija dovršena, pojavit će se Elitni demon razine 38 po imenu Zavodnica Ceeyna. Vješci moraju poraziti ovog demona i opljačkati njegovo tijelo kako bi dobili Runu Shadowflame.

Moć Shadowflamea

Shadowflame je runa vještca koja se trenutno baca i oslobađa stožac štete od sjene i vatre ispred vještca. Ova Runa, u kombinaciji sa snažnim oštećenjem kućnih ljubimaca i čarolijama Damage over Time (DoT), dodatno poboljšava Warlockovu rafalnu štetu i mogućnosti područja djelovanja.

Vješci, koji imaju ograničene mogućnosti borbe na kratkom dometu, mogu koristiti Shadowflame da se učinkovito nose s neprijateljima koji se preblizu. Služi kao vrijedan alat za održavanje udaljenosti i nanošenje značajne štete.

S dodatkom Shadowflame Rune, Warlocks u World of Warcraft Classic Season of Discovery postali su još strašniji. Ovladavanje ovom Runom omogućit će vještcima da oslobode razorne napade i dominiraju nad svojim neprijateljima.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti