Vijesti

October 31, 2023

Optimizirajte svoje iskustvo igranja s Modern Warfare 3 PC specifikacijama

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Uvod

Activision je nedavno otkrio PC specifikacije za Call of Duty: Modern Warfare 3, i iznenađujuće, nisu tako zahtjevne kao što se očekivalo. Ovo je sjajna vijest za igrače računalnih igara koji nemaju vrhunske opreme. Međutim, treba imati na umu nekoliko upozorenja.

Optimizirajte svoje iskustvo igranja s Modern Warfare 3 PC specifikacijama

PC specifikacije za Modern Warfare 3

Ako želite pokrenuti Modern Warfare 3 na najvišim postavkama, trebat će vam i7 8. generacije ili sličan AMD CPU, 16 GB RAM-a i RTX 3080 ili RX 6800XT. S druge strane, ako imate računalo nižeg razreda, još uvijek možete uživati ​​u igri sa i3 6. generacije, 8 GB RAM-a i GTX 960 ili RX 470. Važno je napomenuti da ove minimalne specifikacije dopuštaju samo pristup za više igrača, a ne za kampanju.

Razmatranja za osobna računala nižeg razreda

Modern Warfare 3 uvodi misije 'Open Combat', koje zahtijevaju navigaciju velikim, otvorenim okruženjima. To može dodatno opteretiti osobna računala niže razine, pa je važno to imati na umu.

PC u odnosu na druge platforme

PC se smatra najboljom platformom za Call of Duty, posebno za esport i streaming. Većina profesionalnih igrača i streamera koristi računala za najbolju izvedbu. Međutim, igra dobro radi i na postavkama koje podržava PS5. Dok manje ljudi igra Call of Duty na Xboxu, Microsoftovo vlasništvo nad Activisionom moglo bi to promijeniti u budućnosti.

Zaključak

Zaključno, PC specifikacije za Modern Warfare 3 su relativno dostupne, omogućujući širokom rasponu igrača da uživaju u igri. Bez obzira imate li vrhunsku opremu ili računalo niže kvalitete, postoji konfiguracija koja odgovara vašim potrebama. Imajte na umu zahtjeve za pristup kampanji i potencijalni stres na računalima niže razine tijekom misija 'Otvorene borbe'. U konačnici, PC ostaje najbolji izbor za Call of Duty, ali i druge platforme nude dobro iskustvo igranja. Pratite Esports.net za više vijesti o Call of Duty.

Najnovije vijesti

Optimizirajte svoje VALORANT igranje sa smiješnim križićima
2023-11-26

Optimizirajte svoje VALORANT igranje sa smiješnim križićima

Vijesti