Vijesti

February 14, 2024

Optimizirajte svoj uzgoj mithril ore u WoW Classic Season of Discovery

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Mitrilna ruda vrijedan je resurs u drugoj fazi WoW Classic Season of Discovery. Može se naći u raznim zonama koje su popularne za izravnavanje. U ovom ćemo članku raspravljati o najboljim lokacijama za uzgoj mithril rude i dati neke savjete za maksimiziranje vaše učinkovitosti rudarenja.

Optimizirajte svoj uzgoj mithril ore u WoW Classic Season of Discovery

Raspon razine

Mithril ruda se može pojaviti u zonama s rasponom razina od približno 30 do 50. Ove zone obično imaju dostupne zadatke unutar tog raspona razina i također sadrže naslage mithril rude.

Zahtjevi rudarske vještine

Za prikupljanje mithril rude potrebna vam je rudarska vještina od 175. Ovaj se resurs koristi u nekoliko recepata za kovaštvo srednje do visoke razine. Bilo da se bavite duom rudarsko/kovačko zanimanje ili planirate prodati svoju rudu u aukcijskoj kući, postoji mnogo mjesta diljem Azerotha gdje možete uzgajati rudaču Mithril.

Najbolje lokacije za uzgoj

Najgušće pronađene zone za mithril rudu su Hinterlands, Stranglethorn Vale, Desolace, Tanaris i Felwood. Ove zone imaju čvorove mithril rude razasute posvuda. Preporučamo da provedete što više vremena u tim zonama i da kroz svaku od njih radite spiralne rotacije u smjeru kazaljke na satu ili suprotno od njega.

Najveća žarišta mitrilne rude su Skull Rock u Hinterlandu i Manorroc Coven u Desolaceu. Ove lokacije vrijedi posjećivati, čak i ako samo želite ubiti vrijeme nakon što dosegnete razinu 40.

Niveliranje i rudarenje

Budući da se mithril ruda može pronaći u mnogim zonama u kojima ćete se izjednačavati tijekom druge faze WoW Classic Season of Discovery, važno je imati dovoljno visoku rudarsku vještinu da je prikupite. Preporučamo da svoju rudarsku vještinu što je moguće više ujednačite prije ujednačavanja snage kako biste osigurali da ne propustite priliku za skupljanjem mithril rude dok unapređujete svoj karakter.

Zaključak

Mitrilna ruda vrijedan je resurs koji se može pronaći u raznim zonama u WoW Classicu. Usmjeravanjem svojih poljoprivrednih napora na preporučene lokacije i osiguravanjem da je vaša rudarska vještina dovoljno visoka, možete učinkovito skupljati mithril rudu dok poboljšavate svoj karakter. Iskoristite ovu mogućnost višezadaćnosti i maksimalno iskoristite svoju rudarsku profesiju u drugoj fazi WoW Classic Season of Discovery.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti