Vijesti

February 16, 2024

Obranite kampanje u igri Helldivers 2: Kako pobijediti automata

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Automatoni u Helldivers 2 prave pustoš, s očima usmjerenim na naše istraživače Super Zemlje. Ako se želite uključiti u novi Veliki poredak, ovdje je sve što trebate znati o Defend Campaigns u Helldivers 2.

Obranite kampanje u igri Helldivers 2: Kako pobijediti automata

Što je glavna narudžba u Helldivers 2?

Glavni poredak primarni je cilj u oslobodilačkoj kampanji igre Helldiver 2. Prati napredak Helldiversa, s novom naredbom izdanom nakon što je postignut dovoljan napredak u Galaktičkom ratu. Oni koji žele brzo napredovati u priči trebaju se držati ciljeva Glavnog reda.

Kako pobijediti u misijama obrane kampanje protiv Automatona u igri Helldivers 2

Obrambene kampanje su specifične operacije automata koje su važne za razvoj Galaktičkog rata. Zapovjedništvo Helldivera prešlo je iz frakcije Terminida u Automaton jer je započeo iznenadni napad na više planeta Super Zemlje. Defend Campaign slijedi misiju koja se ponavlja: 'Prati i zaštiti istraživače dok putuju u zonu ekstrakcije.' Svaka se operacija povećava kako otključavate teže poteškoće, gdje morate dovršiti pratnju i druge misije kako biste završili cijelu operaciju obrane.

Kada obrambena kampanja bude dovršena, računat će se u veliku narudžbu. Dovršetak osam obrambenih operacija protiv automata nagrađuje vas s 12500 zahtjeva. Postoji tajmer za dovršetak ove velike naredbe prije nego što Zapovjedništvo prijeđe na sljedeći problem koji Helldivers moraju prevladati.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti