Vijesti

February 24, 2022

Novi CoD: Pregled karte Warzone

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Serija Call of Duty godinama je bila važna franšiza za zajednicu esport klađenja. Ako su čitatelji zainteresirani za ovu temu, mogu se poslužiti esportRanker kako bi stekli daljnji uvid. CoD turniri visokog profila uključuju poznate profesionalne igrače koji se natječu za osvajanje nagradnih fondova vrijednih milijune dolara. CoD: Warzone je postao posebno popularan zbog igranja u stilu battle royalea i činjenice da je osnovna igra besplatna.

Novi CoD: Pregled karte Warzone

9. studenoga izbačena je nova karta Warzone. Umjesto toga, Pacific Caldera vraća igru njezinim korijenima iz Drugog svjetskog rata i integrirana je s nedavnim ažuriranjem Vanguarda. Ako se pokaže popularnom, Caldera bi mogla biti omiljena karta za CoD natjecanja. To bi dovelo do toga da bude predstavljen i na tržištima esport stranica za klađenje. Međutim, prije nego što se to dogodi, morat će impresionirati igračku javnost.

Nelagodan početak

Kada se izdaju nova ažuriranja igara, obično se javljaju problemi s izbijanjem zubića. Možda će trebati ispraviti greške ili bi igrači mogli propustiti stariji sadržaj. Glavna zamjerka u pogledu performansi Caldere je činjenica da radi na istom motoru kao Modern Warfare (2019). Obožavatelji su očekivali remont sustava, a ne jednostavno dodavanje novih karata i oružja postojećem.

Unatoč tome, razvojni tim je uključio impresivnu vizualnu vjernost, sjajan sustav slojeva oštećenja, pa čak i dodao elemente iz poznate serije Black Ops. Dakle, iako Caldera možda nije ono veliko ažuriranje sustava koje su obožavatelji očekivali, ipak pruža u smislu zabavnog CoD iskustva.

Koje nove elemente donosi Caldera?

Verdansk je već neko vrijeme glavna karta Warzone. Ljubitelji online esport klađenja mogu prepoznati kartu jer je omiljena među CoD profesionalcima. Međutim, riječ je o uglavnom urbanom okruženju koje naglašava korištenje zgrada za pokrivanje. Caldera je sasvim drugačija zvijer. Karta je mnogo ruralnija, s puno lišća za skrivanje. Međutim, glavni element koji će utjecati CoD Warzone klađenje je značajnija količina zračne borbe.

Caldera se sastoji od 15 različitih regija. Svaki se čini donekle jedinstvenim, dajući cijeloj karti veći osjećaj raznolikosti. Postoje plaže, ruševine i aerodrom za istraživanje. Promjene nisu ograničene samo na sadržaj. Sam sustav igranja je promijenjen kako bi igranje bilo pravednije.

Poboljšanja za online klađenje

Jedna od značajnih briga za esport klađenje je mogućnost varanja igrača. Raven Software, tim iza Warzonea, poduzeo je mjere kako bi smanjio korisnike koji iskorištavaju ranjivosti. To uključuje nerfing melee oružja, senzora i omamljivanja. Osim toga, zaustavna snaga više nije dostupna kao nadogradnja na terenu. 

Konačno, kada igrači osvoje mini-igru Gulag, ponovno se pojavljuju sa svojim predmetima u Gulagu. Kao rezultat toga, savjeti za klađenje u esport igri mogli bi biti pojednostavljeni. Osim toga, postoji manje varijabli koje treba uzeti u obzir pri okladi. Nove promjene vjerojatno će Calderu učiniti popularnom i među igračima i kockarima.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski neuspjeh?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski neuspjeh?

Vijesti