Vijesti

February 13, 2024

Nabavite Runu za suzbijanje boli u WoW Classic Season of Discovery

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

World of Warcraft Classic Season of Discovery uveo je Skill Books i vratio desetke Runa koje su se raspršile po Azerothu boje vanilije. Jedna od tih runa je runa za suzbijanje boli, koja je posebno korisna za iscjelitelje u održavanju na životu članova njihove grupe.

Nabavite Runu za suzbijanje boli u WoW Classic Season of Discovery

Kako dobiti Runu za suzbijanje boli

Da biste dobili Runu za suzbijanje boli u drugoj fazi WoW Classic Season of Discovery, slijedite ove korake:

 1. Skupljajte odjeke groblja: Prije nego što krenete u samostan Grimiza, trebate prikupiti četiri Grobna odjeka s različitih lokacija. Ti se odjeci mogu dobiti interakcijom s nadgrobnim spomenicima u sljedećim područjima:
  • Močvara tuge
  • Otok Theramore u Dustwallow Marshu
  • Go'shekova farma u gorju Arathi
  • Grimizni samostan (groblje)
 2. Uđite u samostan grimiza - knjižnično krilo: Nakon što imate sva četiri Graveyard Echoe, odvažite se u Scarlet Monastery - Library instancu.
 3. Komunicirajte s kipovima: Unutar Grimiznog samostana - knjižnice, naići ćete na četiri kipa koji odgovaraju Graveyard Echoes koje ste prikupili. Komunicirajte sa statuama sljedećim redoslijedom:
  1. Warrior - Swamp Echo (Swamp of Sorrows)
  2. Mage - Arathi Echo (Arathi Highlands)
  3. Paladin - Theramore Echo (Dustwallow Marsh)
  4. Svećenik - grobna jeka (Grimizni samostan - groblje)
 4. Dobijte sjećanje na izdaju vođe: Nakon interakcije s kipovima, dobit ćete Memory of a Leader's Betrayal u svoj inventar.
 5. Iskoristite sjećanje na izdaju vođe: Otvorite svoju torbu i desnom tipkom miša kliknite stavku Sjećanje na izdaju vođe da dobijete Runu za suzbijanje boli.

Runa za suzbijanje boli: objašnjenje

Runa za suzbijanje boli je svećenička runa koja se može ugravirati na sve nosive čizme. To je trenutna čarolija koja pruža kratko smanjenje od 40 posto u svim štetama koje nanese prijateljska meta i povećava otpornost na mehaniku Dispel na osam sekundi.

Ova je runa vrijedan alat za iscjelitelje jer funkcionira slično kao Paladin mjehurić. Omogućuje iscjeliteljima da preusmjere pozornost na članove grupe s lošim zdravstvenim stanjem dok održavaju agresivnost tenka ili drugog igrača, osiguravajući da svi ostanu izliječeni i zaštićeni.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski neuspjeh?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski neuspjeh?

Vijesti