Vijesti

February 13, 2024

Nabavite Runu za suzbijanje boli u WoW Classic Season of Discovery

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

World of Warcraft Classic Season of Discovery uveo je Skill Books i vratio desetke Runa koje su se raspršile po Azerothu boje vanilije. Jedna od tih runa je runa za suzbijanje boli, koja je posebno korisna za iscjelitelje u održavanju na životu članova njihove grupe.

Nabavite Runu za suzbijanje boli u WoW Classic Season of Discovery

Kako dobiti Runu za suzbijanje boli

Da biste dobili Runu za suzbijanje boli u drugoj fazi WoW Classic Season of Discovery, slijedite ove korake:

  1. Skupljajte odjeke groblja: Prije nego što krenete u samostan Grimiza, trebate prikupiti četiri Grobna odjeka s različitih lokacija. Ti se odjeci mogu dobiti interakcijom s nadgrobnim spomenicima u sljedećim područjima:
    • Močvara tuge
    • Otok Theramore u Dustwallow Marshu
    • Go'shekova farma u gorju Arathi
    • Grimizni samostan (groblje)
  2. Uđite u samostan grimiza - knjižnično krilo: Nakon što imate sva četiri Graveyard Echoe, odvažite se u Scarlet Monastery - Library instancu.
  3. Komunicirajte s kipovima: Unutar Grimiznog samostana - knjižnice, naići ćete na četiri kipa koji odgovaraju Graveyard Echoes koje ste prikupili. Komunicirajte sa statuama sljedećim redoslijedom:
    1. Warrior - Swamp Echo (Swamp of Sorrows)
    2. Mage - Arathi Echo (Arathi Highlands)
    3. Paladin - Theramore Echo (Dustwallow Marsh)
    4. Svećenik - grobna jeka (Grimizni samostan - groblje)
  4. Dobijte sjećanje na izdaju vođe: Nakon interakcije s kipovima, dobit ćete Memory of a Leader's Betrayal u svoj inventar.
  5. Iskoristite sjećanje na izdaju vođe: Otvorite svoju torbu i desnom tipkom miša kliknite stavku Sjećanje na izdaju vođe da dobijete Runu za suzbijanje boli.

Runa za suzbijanje boli: objašnjenje

Runa za suzbijanje boli je svećenička runa koja se može ugravirati na sve nosive čizme. To je trenutna čarolija koja pruža kratko smanjenje od 40 posto u svim štetama koje nanese prijateljska meta i povećava otpornost na mehaniku Dispel na osam sekundi.

Ova je runa vrijedan alat za iscjelitelje jer funkcionira slično kao Paladin mjehurić. Omogućuje iscjeliteljima da preusmjere pozornost na članove grupe s lošim zdravstvenim stanjem dok održavaju agresivnost tenka ili drugog igrača, osiguravajući da svi ostanu izliječeni i zaštićeni.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti