Vijesti

February 14, 2024

Nabavite rijetkog fluorescentno zelenog mehanostridera u WoW Classicu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U svijetu WoW Classica, rijetka konja su vrlo tražena i smatraju se statusnim simbolom. Nedavno su kolekcionari konja primili uzbudljivu vijest s potvrdom da se najrjeđe konje u povijesti WoW-a sada može dobiti od posljednjeg šefa racije Gnomeregan.

Nabavite rijetkog fluorescentno zelenog mehanostridera u WoW Classicu

Fluorescentno zeleni mehanostrider

Fluorescent Green Mechanostrider je jedinstveni nosač koji se izdvaja od ostalih. Njegova živopisna zelena paleta boja izdvaja ga od ostalih Gnome nosača. Ovaj nosač je izvorno bio u vlasništvu Gnome igrača po imenu Narshe, koji ga je greškom izbrisao nedugo nakon pokretanja The Burning Crusade. Blizzard je, nakon što je shvatio pogrešku, dodijelio Narsheu nikad prije viđenog nosača kao zamjenu.

Putovanje fluorescentno zelenog mehanostridera

Osam godina Narshe je bio jedini vlasnik Fluorescent Green Mechanostridera. Međutim, 2015. navodno su dobili zabranu zbog pokušaja prodaje svog računa. Kao rezultat toga, nosač je ostao neiskorišten i skriven u datotekama igre.

Povratak planine

Sa sezonom otkrića, Fluorescent Green Mechanostrider se vratio. Sada se može dobiti pobjedom nad posljednjim šefom racije Gnomeregan, Mekgineer Thermaplugg. Nosač ima četiri posto šanse da ispadne, što ga čini rijetkim i željenim predmetom.

Kontroverza oko aukcijske kuće

U početku je nosač pao kao predmet koji se veže za opremu, što je navelo igrače da ga prodaju na aukcijskoj kući po visokim cijenama. Međutim, Blizzard je to brzo ispravio tako što je držač vezao na preuzimanje, osiguravajući da ga samo nekolicina sretnika koji ga dobiju mogu zadržati.

Zaključak

Sada, svatko tko se upusti u Gnomeregan ima priliku nabaviti Fluorescent Green Mechanostrider i posjedovati dio povijesti WoW-a. Ovaj rijedak nosač je dokaz predanosti i ustrajnosti kolekcionara nosača u WoW Classicu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti