Vijesti

February 14, 2024

MW3 Ispod cijevi smrtonosni dodatak ubija izazov: savjeti i problemi

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Novi izazov u drugoj sezoni Modern Warfare 3 zahtijeva od igrača da budu kreativni u Gunsmithu. Izazov, koji je dio drugog tjedna druge sezone, zahtijeva 20 ubojstava operatera "smrtonosnim dodatkom ispod cijevi". Međutim, čini se da postoji problem s izazovom koji se trenutačno ne prati ispravno.

MW3 Ispod cijevi smrtonosni dodatak ubija izazov: savjeti i problemi

Što je podcijevni smrtonosni dodatak u MW3?

U MW3, smrtonosni dodatak ispod cijevi odnosi se na bilo koji dodatak za oružje u oružaru koji je opremljen u utoru ispod cijevi i može ubijati. To uključuje dodatke kao što su podcijevne sačmarice, podcijevni bacači plamena, pa čak i podcijevna motorna pila JAK Limb Ripper. Važno je napomenuti da se drugi priključci ispod cijevi kao što su rukohvati neće računati u izazov.

MW3 Smrtonosni dodatak ispod cijevi Ubija Izazov ne prati

Trenutačno postoji problem s praćenjem tjednog izazova u MW3 multiplayeru. Mnogi su igrači izvijestili na društvenim mrežama da izazov za otključavanje JAK Limb Rippera ne računa ubojstva korištena smrtonosnim dodatkom ispod cijevi. Sledgehammer Games još nije priznao problem, ali čini se da utječe na više igrača.

Kako postići smrtonosna ubistva ispod cijevi u MW3

Nakon što se problem riješi, postoji nekoliko dodataka koji bi se trebali računati u smrtonosna ubistva ispod cijevi u MW3. To uključuje Corvus Masterkey, KL40-M2, Burrow 500 Drill Charge i JAK Purifier bacač plamena. Ovi dodaci se mogu naći na većini jurišnih pušaka. Važno je napomenuti da se ta ubijanja moraju izvršiti s preporučenim oružjem u Gunsmithu i u igri za više igrača protiv drugih igrača (operatora), a ne robota.

Ako izazov zahtijeva ubijanje samim dodatkom, preporučuje se korištenje ispod cijevi bacača plamena Corvus Masterkey ili JAK Purifier u Hardcore modovima za lakša ubijanja.

Zaključak

Dok izazov za smrtonosna ubojstva ispod cijevi u MW3 trenutno može imati problema s praćenjem, nakon što se problem riješi, igrači mogu koristiti razne dodatke za dovršetak izazova. Pratite nas za više informacija nakon što programeri priznaju problem.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti