Vijesti

February 14, 2024

Kako nabaviti lutke Jack Frost u Persona 3 Reload

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Persona 3 Reload sadrži kratke sporedne zadatke pod nazivom Elizabeth Requests. U jednom od tih zahtjeva, Elizabeth, pomoćnica baršunaste sobe, traži tri lutke Jacka Frosta. Ovaj vodič će vam pokazati kako nabaviti ove lutke.

Kako nabaviti lutke Jack Frost u Persona 3 Reload

Pronalaženje lutaka Jack Frost

Kako biste ispunili Elizabethin zahtjev, možete pronaći Jack Frost Dolls na dizalici ispred arkade u Paulownia Mall-u. Međutim, lutke se pojavljuju samo kao istaknuta nagrada petkom, subotom i nedjeljom. Ostalim danima nagrada je Ganesha banka.

Igranje stroja dizalice

Igranje dizalice ne oduzima puno vremena i može se raditi nakon škole ili navečer. Trebala su nam samo dva pokušaja da osvojimo svaku lutku, koja je ukupno koštala 1200 JPY. Vaše iskustvo može varirati, ali malo je vjerojatno da ćete morati potrošiti sav svoj novac. To znači da možete brzo ispuniti zahtjev i nastaviti povećavati svoje društvene veze.

Nema ograničenja za lutke

Čini se da ne postoji ograničenje koliko lutaka Jack Frost možete zaraditi u jednom danu. Čak i ako postoji ograničenje, ono je veće od tri lutke potrebne za ovaj zahtjev. Osim toga, ne morate napustiti Paulownia Mall kako biste dovršili zahtjev jer se tamo nalazi ulaz u Velvet Room.

Predaja lutaka

Kada imate sve tri lutke, možete ih dati Elizabeth i primiti Twilight Fragments kao nagradu. Ovi fragmenti su vrijedni predmeti u Tartarusu, jer otključavaju škrinje i omogućuju vam da vratite HP i SP vašoj grupi.

Važnost Jacka Frosta

Iako možda već imate svog Jacka Frosta, ipak se isplati nabaviti ga ako već niste. Jack Frost je potreban za stvaranje Kralja Frosta na razini 34, koji se zatim može spojiti u Black Frost za otključavanje Kralja i I teurgije i ispunjavanje još jednog zahtjeva u budućnosti. Black Frost je snažan djelitelj magične štete specijaliziran za led i tamu, a imati visoku društvenu vezu s njim u ranoj fazi može biti prednost.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti