Vijesti

March 17, 2022

Izdan novi alat za obuku za Valorant

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ljubitelji esport stranica za klađenje često će igrati igre na koje daju oklade. To im omogućuje da bolje razumiju što tražiti kod potencijalnog prvaka. Dobar primjer za to je besplatna pucačina iz prvog lica Valorant. stranica, EsportRanker, sadrži obilje informacija o ovom naslovu, kao i drugim naslovima u esportu. Otkako ga je izdao Riot Games 2019. godine, Valorant je prihvaćen od strane zajednice za online esport klađenje.

Izdan novi alat za obuku za Valorant

Koncept za Valorant inspiriran je CS:GO. Stoga dva taktička strijelca dijele mnoge sličnosti. To uključuje vrste profesionalnih timova koji sudjeluju na turnirima s visokim ulozima. Valorant Champions Tour (VCT) relativno je novo natjecanje. Plan je da se održava svake godine i sastoji se od tri različite razine. Regionalni odlučuju tko će ući u Masters. Postoji nekoliko faza do Mastersa, a samo najbolji igrači će se kvalificirati za razinu prvaka.

2021. finale je bio domaćin Berlina 12. prosinca. Tim Gambit Esports je tijesno poražen od Acenda. Time su postali prvi svjetski Valorant esport prvaci. Budući da je VCT tako nov, obožavateljima Valorant klađenja može se činiti teškim predvidjeti potencijalne dobitnike. Međutim, ako igrači odvoje vrijeme za istraživanje najboljih timova, ovaj će zadatak biti puno lakši.

Oživljavanje legendarnih trenutaka

Najbolji način za analizu profesionalnih igrača je gledanje njihovih najupečatljivijih utakmica. To je olakšao Aim Lab, službeni partner za obuku za VCT. Dostupan je za preuzimanje sa Steam-a. Uz Aim Lab, igrači mogu vježbati svoje Valorant vještine i provjeriti svoju statistiku igre.

Nedavno je objavljeno sedam novih zadataka. Temelje se na kultnim trenucima s posljednje Valorant Champions Toura 2021. Igrači amateri mogu vidjeti koliko dobro stoje u usporedbi s profesionalcima. Ovi zadaci također pomažu ljudima kada je u pitanju Valorant online klađenje. Oni pokazuju koji prvaci imaju šanse za dobro na turniru sljedeće godine. Posljedično, korisnici Aim Laba mogli bi bolje predvidjeti na koga će staviti okladu.

Nova perspektiva

Esport klađenje i gledateljstvo vrlo se razlikuju od stvarnog sudjelovanja. Lako je podcijeniti čist pritisak pod kojim su profesionalni igrači. Novo izdanje na Aim Labu daje široj javnosti novu perspektivu stavljajući ih u cipele prvaka. Odabrano je sedam trenutaka koji posebno udaraju u puls. Dostupan je i ekskluzivni zadatak koji se temelji na ritmu. Koristi službenu himnu VCT-a, "Die For You" od Grabbitza.

Glavna privlačnost novog izdanja za ljubitelje esport klađenja je činjenica da će ih upoznati s nekim od najjačih kandidata. Oni mogu ući u cipele igrača Lakaija tijekom njihovog 1v2 spojke na Ascentu. Na karti Iceboxa, Hiko se uspješno bori protiv tri neprijatelja. Ova karta je također mjesto gdje je TenZ pokazao svoju besprijekornu tehniku uništavanja neprijatelja. U drugom trenutku Aim Lab-a, Asuna brzo šalje pet suparnika na karti Bind. Tu je i epski 1v4 trenutak od Derkea koji treba doživjeti. Profesionalni igrači Heat i Deffo izvode odvažne pothvate tijekom asova mečeva.

Svi ovi trenuci zajedno naučit će ljubitelje online klađenja što tražiti kod prvaka. U Valorantu nije bitan samo ukupni rezultat. Postizanje neočekivanog na brz i uzbudljiv način također je važno.

Nova vrsta kockara

Pojava esporta promijenila je industriju klađenja na više načina. Stvorena je nova generacija kockara. Ovi ljudi će biti dovoljno mladi da igraju videoigre u ranoj dobi. Oni, dakle, imaju vrijednu razinu stručnosti koja će im pomoći da naprave dobitnu okladu. Ponekad se savjeti za klađenje na esports mogu proizvesti iz iskustva.

Uobičajeno je da ljubitelji tradicionalnih sportova jednostavno gledaju utakmice. To im daje ideju na koje igrače treba obratiti pažnju. Međutim, medij videoigara je jedinstveniji. Valoran može igrati praktički svatko. Čak i ako nisu jako vješti, iskustvo im ipak daje uvid u profesionalne igrače. Nadamo se da će im to pružiti prednost kada je u pitanju oklada.

Koliko je novo izdanje korisno?

Ako kockari pokušavaju analizirati prednosti i nedostatke klađenja na određenog igrača, tada će novo izdanje Aim Laba imati ograničenu količinu korisnosti. To je zbog činjenice da samo pokazuje njihove vještine. Umjesto toga, bolje je za igrače gledati cijeli meč. To će im pomoći da dobiju mnogo detaljniji pregled svakog pojedinačnog prvaka.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski neuspjeh?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski neuspjeh?

Vijesti