Vijesti

October 29, 2023

Intenzivna bitka u velikom finalu igre Dota 2: Timski duh protiv Gaimin Gladiatorsa

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Nakon 3 duga vikenda, konačno je došlo vrijeme za međunarodno finale Dota 2. To je bitka europskih titana jer se prethodni prvaci Team Spirit moraju suočiti s Gaimin Gladiatorsima. Mnoge igre na ovoj razini dobivaju se i gube samo na nacrtima. Pratit ćemo svaki nacrt Velikog finala uživo i davati naša predviđanja.

Intenzivna bitka u velikom finalu igre Dota 2: Timski duh protiv Gaimin Gladiatorsa

Uzbudljiva Dota serija

Ovo će biti jedna od najuzbudljivijih Dota serija ove godine. Obje momčadi su doista na vrhuncu svoje igre. Ne bi bilo čudno da je otišlo na 5 utakmica i teško je reći tko će biti bolji.

Timski duh na TI12

Team Spirit je bio doista dominantan na ovom turniru i bili su prvi tim koji je stigao do velikog finala The International Dota 2. Nisu izgubili niti jednu seriju i ispali su samo u nekoliko pojedinačnih utakmica. Mnoge se momčadi uistinu boje suprotstaviti Yatorou, i to s dobrim razlogom.

Dok je fokus često na Spiritovim nositeljima, njihov dvojac za podršku Mira i Miposhka jedan je od najboljih u igri. Trebat će dugo vremena da netko zaboravi na Miposhkinu igru ​​koja pobjeđuje Enchantress na ovom turniru.

Stalno su jačali i dok će Gaimin Gladiators biti njihova najteža borba dosad, ako ih itko može pobijediti, to je Team Spirit.

Gaimin Gladiators su TI Titani

Gaimin Gladiators jedan su od najimpresivnijih timova u povijesti Dote. Osvojili su svaki Major i DreamLeague, a porazili su i Liquid u nižoj grupi. Dok navijači priznaju njihova postignuća, mnogi su umorni od gledanja kako pobjeđuju u svakom velikom finalu. Mogu li to učiniti još jednom?

Sve su oči bile uprte u srednjeg igrača Quinna veći dio godine, ali čini se da je Dyrachyo taj koji treba promatrati. Iznimno talentirani igrač s ogromnim brojem heroja trebao bi imati čak i najbolje podrhtavanje u svojim kopačkama.

Kad bismo morali nešto predvidjeti, rekli bismo da bi Team Spirit trebao uspjeti izboriti pobjedu. Nisu izgubili veliko finale, sve dok su dogurali tako daleko. Bez obzira na ishod, ovo će finale sigurno ući u povijest Dote.

Nacrti međunarodnog Dota 2 velikog finala

Utakmica 1 – 14:00 PDT / 17:00 EDT / 21:00 GMT / 22:00 CET

Najnovije vijesti

Optimizirajte svoje VALORANT igranje sa smiješnim križićima
2023-11-26

Optimizirajte svoje VALORANT igranje sa smiješnim križićima

Vijesti