Vijesti

November 23, 2023

Hwei - najnoviji LoL prvak s jedinstvenim sposobnostima

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Riot Games otkrio je sposobnosti najnovijeg LoL prvaka, Hweija. Da vidimo kakva mu je oprema i kakav će biti u Summoners' Riftu.

Hwei - najnoviji LoL prvak s jedinstvenim sposobnostima

Hwei – Pregled sposobnosti LoL

Hwei je najnoviji dodatak popisu prvaka LoL-a. On će navodno biti mid laner i sudeći prema njegovom početnom setu sposobnosti, Hwei će biti prilično složen prvak, s obzirom da će ulančavanje sposobnosti dovesti do različitih učinaka i interakcija.

Njegov se pribor u potpunosti temelji na njegovim različitim raspoloženjima i svaki put kad ga promijeni, aktivira se druga sposobnost. Ako mislite da bi mogao biti prilično slomljen prvak, osjećam da postoje neke jasne slabosti koje su povezane s njegovim hlađenjem. Svaki put kad promijeni raspoloženje, dolazi do prilično velikog zastoja u kojem ne može ponovno koristiti tu sposobnost, što znači da će trebati naslagati puno brzih sposobnosti iz svojih predmeta kako bi maksimizirao njen komplet.

Bez daljnjeg odlaganja, skočimo na Hweijeve osnovne statistike i sposobnosti.

Osnovna statistika

  • Zdravlje: 550 – 2318
  • Mana: 445 – 955
  • Regeneracija zdravlja: 6 – 96.1
  • Regeneracija mane: 8 – 19.9
  • AD: 50 – 106.1
  • Oklop: 18 – 97,9
  • Otpornost na magiju: 30 – 52.1
  • MS: 320
  • Domet napada: 575
  • AS baza: 0,714
  • AS omjer: 0,658
  • Bonus AS: 3,3%

Sposobnosti

Pasivno – Potpis vizionara

UROĐENO: Hweijeve štetne sposobnosti označavaju pogođene neprijatelje na 4 sekunde. Oštećivanje ih drugom sposobnošću troši oznaku kako bi se stvorila eksplozija ispod njih, nanoseći 35 − 200 (na temelju razine) (+25% AP) dodatne magijske štete neprijateljima u tom području nakon 0,85 sekundi.

P – Predmet: Katastrofa

AKTIVNO: Hwei ulazi u katastrofalno raspoloženje, dobiva pristup svojim sposobnostima kao i Wash Brushu. On će izaći iz raspoloženja nakon bacanja bilo kojeg od njih.

  • Razarajuće – QQ: Hwei baca vatrenu kuglu u ciljanom smjeru koja eksplodira nakon sudara s prvim neprijateljem ili dostizanja maksimalnog dometa, nanoseći magičnu štetu svim neprijateljima u blizini. Šteta na temelju omjera zdravlja mete ograničena je na 250 protiv čudovišta.
  • Fire Seping Bolt – QW: Hwei poziva munju da pogodi ciljnu lokaciju nakon 1 sekunde, nanoseći magičnu štetu neprijateljima u tom području. Protiv neprijatelja koji su imobilizirani ili izolirani od svojih saveznika, Severing Bolt nanosi povećanu štetu na temelju nedostatka zdravlja mete. Ova dodatna šteta ograničena je na 300 protiv čudovišta (Odsječna klina nanosi 50% štete slugama i neepskim čudovištima).
  • Molten – QE: Hwei označava plamteći put u ciljnom smjeru. Nakon 0,7 sekundi, staza izbija u vulkanske udarne valove svakih 0,175 sekundi od točke bacanja. Svaki udarni val stvara eksploziju koja nanosi magičnu štetu neprijateljima u blizini. Eksplozije također ostavljaju pukotinu lave za sobom. Svaka pukotina traje 2,5 sekunde, nanoseći magičnu štetu svakih 0,25 sekundi neprijateljima unutar područja i usporavajući ih za 30% (šteta rastopljene pukotine smanjena je na 60% protiv miljenika i povećana na 135% protiv čudovišta).

W – Predmet: Serenity

AKTIVAN: Hwei ulazi u spokojno raspoloženje, dobiva pristup svojim sposobnostima kao i Wash Brush. On će izaći iz raspoloženja nakon bacanja bilo kojeg od njih.

  • Prolazna struja – WQ: Hwei formira vodenu struju u ciljnom smjeru, stvarajući stazu za vrijeme koje njemu i savezničkim prvacima daje dodatnu brzinu kretanja za 0,5 sekundi, osvježavajući se svakih 0,125 sekundi dok su u tom području.
  • Prolazna struja – WW: Hwei priziva bazen vode na ciljnoj lokaciji, stvarajući zaštitnu zonu na 3 sekunde koja njemu i savezničkim prvacima daje štit na 0,5 sekundi dok su unutar tog područja. Štit se osvježava i povećava snagu za iznos svakih 0,264 sekunde tijekom trajanja dok su ostali u području (snaga štita Pool of Reflection smanjena je na 50% za saveznike).
  • Uzburkana svjetla – MI: Hwei se okružuje uskovitlanim bakljama koje osnažuju njegova sljedeća 3 osnovna napada ili pogotka sposobnosti unutar 9 sekundi kako bi svaki od njih nanio dodatnu magičnu štetu i vratio manu. Dodatna šteta Stirring Lights smanjena je na 50% protiv podanika ili čudovišta ako se primijeni njegovim sposobnostima područja djelovanja.

E – Predmet: Muke

AKTIVAN: Hwei ulazi u burno raspoloženje, dobiva pristup svojim sposobnostima kao i Wash Brush. On će izaći iz raspoloženja nakon bacanja bilo kojeg od njih.

  • Grim Visage – EQ: Hwei se zastrašujuće smiješi u ciljnom smjeru koji nanosi magičnu štetu prvom pogođenom neprijatelju i boji ga se 1 sekundu.
  • Pogled u ponor – EW: Hwei baca očnu jabučicu na ciljnu lokaciju. Po dolasku, širi se u mračni pogled, dajući pogled na veće područje i fiksirajući najbližeg vidljivog neprijateljskog prvaka. Nakon odgode, oko se lansira na metu, nanoseći magičnu štetu prvom neprijatelju s kojim se sudari i zadržava ga na neko vrijeme.
  • Crushing Maw – EE: Hwei dočarava čeljust na ciljnoj lokaciji koja puca nakon 0,627 sekundi, nanoseći magičnu štetu neprijateljima u tom području i usporavajući ih za količinu koja opada tijekom 1,25 sekundi. Neprijatelji koji ne stoje u središtu kada čeljust škljoca tamo se povlače.

Četka za pranje

AKTIVAN: Hwei izlazi iz svog trenutnog raspoloženja bez troška njegove sposobnosti ili hlađenja. Wash Brush se može baciti samo ako je Hwei ušao u raspoloženje.

R – Spiralni očaj

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti