Vijesti

November 1, 2023

Honkai: Star Rail sponzorira kineske timove na TI12, nudi Stellar Jade nagrade

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Honkai: Star Rail, hvaljeni svemirsko-fantasy RPG koji je razvio HoYoverse, sponzorirao je oba kineska tima za The International 2023 (TI12). Kao dio promocije, pokrenuli su kampanju nudeći "besplatan" Stellar Jade igračima na temelju plasmana timova na događaju.

Honkai: Star Rail sponzorira kineske timove na TI12, nudi Stellar Jade nagrade

Nagrade Stellar Jade

Na temelju kampanje, igrači bi dobili između 100 i 1000 Stellar Jade ovisno o izvedbi Azure Raya ili LGD Gaminga. Nije navedeno hoće li se vrijednosti zbrajati ako se obje momčadi plasiraju unutar bodova.

LGD Gaming i Azure Ray završili su na 3. odnosno 5. mjestu, što znači da će Honkai: Star Rail morati isplatiti najmanje 600, a možda i 1100 Stellar Jade igračima.

Detalji o sponzorstvu

Opseg ugovora oba tima s Honkai: Star Rail ostaje neotkriven, iako je marka Honkai: Star Rail istaknuta na dresovima oba tima.

“LGD Gaming i Honkai: Star Rail službeno su sklopili suradnju! Honkai: Star Rail će sponzorirati odjel LGD Dota 2 za natjecanje u TI 2023. Neka nas ovo putovanje odvede prema zvijezdama!" - glasio je prijevod LGD-ovog posta.

Podjela nagrada

Nagrade se dijele od danas do 15. studenog u 6:00 ujutro i dostupne su putem sustava za slanje e-pošte u igri.

Honkai: Jedinstveni pristup Star Raila

Vrijedno je napomenuti da je neuobičajeno da mobilna igra poput Honkai: Star Rail sponzorira esport timove. Igra ne nudi čak ni PvP mod i čisto je nenatjecateljska PvE zabava. Međutim, ovo sponzorstvo u skladu je s HoYoverseovom reputacijom jednog od vodećih kineskih razvijača igara i pruža priliku za promociju igre na prestižnom esport događaju. Dugoročni planovi za Honkai: Star Rail sponzorstvo esporta još su nejasni, ali sigurno će izložiti diehard fanove Dota 2 žanru mobilnih igara.

Nove suradnje na Dota 2 sceni

S prekidom Dota Pro Circuita u nadolazećoj godini, turniri trećih strana mogli bi postati prisutniji u domeni Dota 2 esporta. Ovo otvara mogućnost za igre kao što su Honkai: Star Rail i Genshin Impact, još jednu igru ​​koju je razvio HoYoverse, da sponzoriraju ne samo timove, već i cijele Dota 2 turnire. Ta bi sponzorstva mogla ukazivati ​​na sve veće preklapanje naslova ležernih igara i sektora esporta.

Ovaj utjecaj dodatno je prikazan entuzijazmom za ove mobilne igre unutar Dota 2 zajednice. Profesionalni igrač Wang "Ame" Chunyu izložio je cosplay lika Genshin Impacta, Childea, ranije ove godine, a igrač VALORANT-a čak je predao meč kako bi dao prednost igranju Honkai: Star Rail.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti