Vijesti

November 8, 2023

Hoće li se Jonsey vratiti u Fortnite OG? Mogućnosti i nagađanja

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Fortnite Jonsey je najpoznatiji lik u igri, poznat po svojim različitim skinovima i središnjoj ulozi u Fortniteu. Mnogi igrači se pitaju hoće li se Jonsey vratiti u Fortnite OG.

Hoće li se Jonsey vratiti u Fortnite OG? Mogućnosti i nagađanja

Jonseyeva povijest

Jonsey se prvi put pojavio u 1. poglavlju igre Fortnite kao zadani lik. S vremenom je stekao popularnost i postao ključni dio Fortnitea. U 2. poglavlju preuzeo je ulogu agenta Jonseyja i imao više verzija sebe u jednoj točki interesa.

Jonseyeva odsutnost u 3. poglavlju

U 3. poglavlju, Jonsey nije bio glavni igrač u igri, zbog čega obožavatelji sumnjaju u njegov povratak za obnovu OG sezone.

Jonseyeva prisutnost na karti

Malo je vjerojatno da će se Jonsey pojaviti na karti kao jedan od Fortnite NPC-ova. Prvo poglavlje nije koristilo NPC-ove na isti način kao moderna igra.

Jonsey u trgovini

Postoji velika mogućnost da nova verzija Jonseyja bude puštena u trgovinu tijekom sezone. Ove varijacije lika uvijek su popularne, a povratni pogled iz 1. poglavlja čini se vjerojatnim.

Jonsey u događaju unutar igre

Očekuje se da će OG Fortnite sezona u 4. poglavlju završiti događajem unutar igre. Moguće je da ćemo vidjeti agenta Jonseyja ili neku drugu varijantu kako se pojavljuje tijekom ovog događaja. Detalji se tek otkrivaju.

Zaključak

Iako je Jonseyev povratak u Fortnite OG neizvjestan, postoje naznake da bi se mogao vratiti u nekom obliku. Bilo da se radi o novom skinu u trgovini ili ulozi u događaju u igri, obožavatelji će morati pričekati i vidjeti što budućnost nosi za Jonseyja.

Najnovije vijesti

Optimizirajte svoje VALORANT igranje sa smiješnim križićima
2023-11-26

Optimizirajte svoje VALORANT igranje sa smiješnim križićima

Vijesti