Vijesti

November 8, 2023

Hoće li se Jonsey vratiti u Fortnite OG? Mogućnosti i nagađanja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fortnite Jonsey je najpoznatiji lik u igri, poznat po svojim različitim skinovima i središnjoj ulozi u Fortniteu. Mnogi igrači se pitaju hoće li se Jonsey vratiti u Fortnite OG.

Hoće li se Jonsey vratiti u Fortnite OG? Mogućnosti i nagađanja

Jonseyeva povijest

Jonsey se prvi put pojavio u 1. poglavlju igre Fortnite kao zadani lik. S vremenom je stekao popularnost i postao ključni dio Fortnitea. U 2. poglavlju preuzeo je ulogu agenta Jonseyja i imao više verzija sebe u jednoj točki interesa.

Jonseyeva odsutnost u 3. poglavlju

U 3. poglavlju, Jonsey nije bio glavni igrač u igri, zbog čega obožavatelji sumnjaju u njegov povratak za obnovu OG sezone.

Jonseyeva prisutnost na karti

Malo je vjerojatno da će se Jonsey pojaviti na karti kao jedan od Fortnite NPC-ova. Prvo poglavlje nije koristilo NPC-ove na isti način kao moderna igra.

Jonsey u trgovini

Postoji velika mogućnost da nova verzija Jonseyja bude puštena u trgovinu tijekom sezone. Ove varijacije lika uvijek su popularne, a povratni pogled iz 1. poglavlja čini se vjerojatnim.

Jonsey u događaju unutar igre

Očekuje se da će OG Fortnite sezona u 4. poglavlju završiti događajem unutar igre. Moguće je da ćemo vidjeti agenta Jonseyja ili neku drugu varijantu kako se pojavljuje tijekom ovog događaja. Detalji se tek otkrivaju.

Zaključak

Iako je Jonseyev povratak u Fortnite OG neizvjestan, postoje naznake da bi se mogao vratiti u nekom obliku. Bilo da se radi o novom skinu u trgovini ili ulozi u događaju u igri, obožavatelji će morati pričekati i vidjeti što budućnost nosi za Jonseyja.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti