Vijesti

November 17, 2023

Grubby: Od Warcraft 3 Legend do Dota 2 Immortal Rank

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Grubby, poznati veteran esporta, nedavno je postigao prestižni Immortal rang u Dota 2. Ovaj izvanredan podvig prikazuje njegov prijelaz iz starog školskog Warcraft 3 igrača i bacača u apsolutnog Dota 2 gigachada.

Grubby: Od Warcraft 3 Legend do Dota 2 Immortal Rank

Grubbyjeva pozadina

Grubby ima impresivnu povijest u Warcraftu 3, s 38 LAN naslova i šest svjetskih prvenstava. Igrao je za vrhunske timove kao što su 4Kings, Evil Geniuses i MeetYourMakers. Nakon što se povukao iz profesionalne igre, ostao je aktivan u zajednici igrača, fokusirajući se na streaming i kasting za igre poput Heroes of the Storm i Age of Empires.

Prijelaz na Dotu 2

Prošle godine Grubby se odlučio okrenuti Doti 2, odluka koja se pokazala plodonosnom. Njegov put do Immortal ranga započeo je s 680 MMR (Herald rang) u rujnu 2022. i popeo se na impresivnih 5643 MMR. Ova dosljedna izvedba i prilagodljivost u igri izazvali su divljenje obožavatelja i igrača.

Buduće mogućnosti

S njegovim postignućem dostizanja Immortal ranga, postavljaju se pitanja o Grubbyjevoj budućnosti u profesionalnoj Dota 2. Iako je malo vjerojatno da će postati profesionalac, postoje spekulacije da bi mogao nastaviti karijeru u castingu ili postati domaćin za Dota 2 događaje. Osim toga, postoji mogućnost da se okuša u natjecateljskoj igri na amaterskoj razini, potencijalno igrajući s Janneom 'Gorgc' Stefanovskim, koji trenutno igra za Team Bald Reborn.

Grubbyjeve vještine u Doti 2

Grubbyjeva stručnost izbrušena u Warcraftu 3 pokazala se korisnom u Doti 2, posebice njegove vještine s mikro-teškim herojima. Njegova sposobnost da se s lakoćom nosi sa složenim herojima pomogla mu je da se brže penje na ljestvici. Ostaje za vidjeti hoće li se Grubby nastaviti penjati na ljestvici i ciljati na 10K ili 12K MMR.

Zaključak

Bez obzira na to odluči li Grubby nastaviti glumačku karijeru ili nastavi briljirati u streamingu i stvaranju sadržaja, njegova postignuća u Doti 2 dodaju impresivno poglavlje njegovoj već istaknutoj esport ostavštini. Njegova prisutnost na sceni Dota 2 donosi svježu perspektivu i talent koji je prijeko potreban.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti