Vijesti

October 28, 2023

Gaimin Gladiators trijumfiraju nad Team Liquidom na The International 12

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Utakmica između Team Liquida i Gaimin Gladiatorsa na The International 12 bila je vrlo iščekivana i gledana od strane mnogih. Obožavatelji Team Liquida nadali su se priči o iskupljenju, ali nažalost, nije joj bilo suđeno.

Gaimin Gladiators trijumfiraju nad Team Liquidom na The International 12

Trn u oku Tekućini

Gaimin Gladiators dosljedno su dokazali da su strašan protivnik za Team Liquid tijekom cijele godine. Ova utakmica nije bila iznimka, jer je GG još jednom pokazao svoju dominaciju. Njihova pobjeda nad Liquidom nedvojbeno će potaknuti njihovu motivaciju za nadolazeću sezonu.

Vrhunci igre

U prvoj igri, Team Liquid pokazao je svoju vještinu i otpornost. Unatoč početnom zaostajanju u broju ubojstava, Mickeova Luna ostala je sila s kojom se mora računati, osiguravajući najbolju farmu tijekom igre. Ključna borba u jami Dire Rosh okrenula je plimu u korist Liquida, dovodeći ih do pobjede u prvoj igri.

Međutim, Gaimin Gladiators su se vratili u drugu utakmicu. Aceov odabir Lone Druida, u kombinaciji s Harpoonom i Radiance nadogradnjom na medvjeda, pokazao se previše za Liquid da podnese. Ovo je pokazalo zašto su Gaimin Gladiators zaslužili svoju visoku poziciju na TI 12.

Treća igra bila je očajna situacija za Liquid, dok se Zaijev Centaur borio protiv Dyrachyoovog Weavera. Do 20. minute bilo je jasno da je utakmica bila uvelike u korist Gaimin Gladiatorsa.

Pogled naprijed

Iako je ovo bio razočaravajući kraj godine za Team Liquid, oni nisu loš tim. Iako bi promjena sastava mogla biti moguća, važno je priznati njihovu dosljednu izvedbu tijekom sezone. Igrali su izuzetno dobro, samo im je nedostajalo da budu najbolji. Kako se bude približavala sljedeća sezona, Liquid će imati priliku za resetiranje i povratak jači.

Ovo je možda kraj putovanja Team Liquida na The International 12, ali sigurno nije kraj njihove prisutnosti na Dota 2 sceni. Obožavatelji mogu očekivati ​​više od ovog talentiranog tima u budućnosti.

Najnovije vijesti

Optimizirajte svoje VALORANT igranje sa smiješnim križićima
2023-11-26

Optimizirajte svoje VALORANT igranje sa smiješnim križićima

Vijesti